Goedkope hogedrukreiniger Top 3

Goedkope hogedrukreinigers

Goedkope hogedrukreiniger Top 3

Veel schoonmaakwerkzaamheden gaan niet altijd even goed. Het hardnekkige vuil is bijvoorbeeld niet goed van de oppervlakten af te halen, waardoor je naar andere hulpmiddelen op zoek moet gaan. Je kunt er dan voor kiezen om een goedkope hogedrukreiniger aan te schaffen. Doordat er veel verschillende modellen van te vinden zijn, waarbij ook andere accessoires geleverd worden, is het goed om de opties met elkaar te vergelijken. Onderstaande Top 3 van de goedkoopste hogedrukreinigers helpt jou bij jouw zoektocht, zodat je weet waar je op kunt letten.

Eurom Force 1200

Goedkope hogedrukreiniger - Eurom Force 1200De Eurom Force 1200 is een van de hogedrukreinigers waar je altijd goedkoop mee uit bent. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 90 bar, waardoor zelfs het hardnekkige vuil kan verdwijnen. Zo kun je al jouw tuingereedschap en meubelen schoonmaken, maar ook jouw fiets afspoelen. Het lichte gewicht zorgt er daarbij voor dat je hem eenvoudig kunt verplaatsen, waardoor je geen uren bezig bent. In combinatie met het compacte formaat zorg je ervoor dat alles weer naar behoren schoongemaakt wordt en je dus alleen nog maar kunt genieten van een glanzend oppervlak.

De Eurom Force 1200 hogedrukspuit is zelfs mee te nemen op vakantie. Ook bij een weekendje weg kun je daarom met deze goedkope hogedrukreiniger eenvoudig jouw fiets schoonmaken na een lange fietstocht. De waterfilter vangt het vuil automatisch op. De filter is eenvoudig te legen, waardoor je het niet meer terug op een oppervlakte spuit. Met de automatische start/stop functie zal de motor van het apparaat ook niet belast gaan worden. Je moet er wel rekening mee houden dat de tuinslang niet meegeleverd wordt. Voordat je jouw aankoop doet, moet je dus gaan kijken of jouw huidige slang erop past of dat je toch naar een andere oplossing moet gaan kijken.

Eurom Force 1400

Eurom Force 1400 hogedrukreinigerEen ander model van Eurom waar je nooit te veel voor betaalt, is de Eurom Force 1400. Dit is een iets krachtiger apparaat, waarmee je de grotere oppervlakten schoon krijgt. De werkdruk hierbij is 100 bar, waardoor de simpele reinigingsklussen altijd naar behoren uitgevoerd worden. Jouw terras of fiets is binnen een korte tijd weer schoon en je hoeft alleen nog maar met de borstel erover te gaan. De hogedrukslang geeft jou daarbij voldoende reikwijdte, waardoor je de machine niet overal mee naartoe hoeft te slepen om iets schoon te gaan maken.

De Eurom Force 1400 wordt geleverd met een vuilfrees. Met deze goedkope hogedrukreiniger kun je de grove verontreiniging weghalen. Deze berg je aan het einde van de werkzaamheden op aan de achterkant van de machine, waardoor het gehele apparaat geen ruimte in beslag gaat nemen. Ook andere accessoires worden meegeleverd. Je kunt hierdoor direct aan de slag. Alhoewel je wel nog voor een goede tuinslang moet zorgen, want deze zit niet bij het pakket. Bekijk daarom goed welke er nodig is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan aan het einde van de dag.

Bosch EasyAquatak 100

Bosch EasyAquatak 100 hogedrukreinigerOok Bosch heeft een goedkope hogedrukreiniger in het assortiment zitten. De EasyAquatak 100 is een reiniger welke eenvoudig te verplaatsen is. Het lichte gewicht van 3 kilogram neem je eenvoudig mee naar jouw tuin, auto of fiets, waarna je gaat beginnen met het schoonmaken van het oppervlak. Hiervoor heb je een hogedrukpistool tot jouw beschikking die 360 graden draaibaar is. Zo kun je zelfs op de moeilijk bereikbare plekken aan de slag gaan en het vuil weghalen. Zo ook met het verstelbare mondstuk, waardoor je zelf de kracht in kunt gaan stellen.

De Bosch EasyAquatak 100 is een hogedrukreiniger die meerdere voordelen heeft. Je bepaalt altijd zelf wat de kracht van de straal gaat zijn, waardoor er ook minder beschadigingen optreden. Daarbij heb je meerdere accessoires tot jouw beschikking, zodat je kunt gaan kijken welke het beste bij jouw werkzaamheden gaat passen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de waterfilter te legen. Je hoeft er echter niet van te verwachten dat de meest intensieve schoonmaakklussen ermee gedaan kunnen worden. Hiervoor is de hogedrukspuit namelijk te klein. Wil je iets meer power, kijk dan eens naar de Bosch Advanced Aquatak 140 of de Bosch Advanced Aquatak 160.

Bosch EasyAquatak 100

Hoe kies je een goedkope hogedrukreiniger voor jouw werkzaamheden?

Het vinden van de beste hogedrukreiniger is afhankelijk van de werkzaamheden die je ermee uit wilt gaan voeren. De goedkope modellen zijn namelijk alleen geschikt voor de kleinere schoonmaakklussen, zoals bijvoorbeeld het terras of jouw fiets. Je moet daarom altijd eerst gaan kijken naar jouw eigen wensen, voordat je daadwerkelijk over kunt gaan tot een aankoop. Ook het merk kan een groot verschil maken. Als je hier al een voorkeur bij hebt, is het goed om je hier voornamelijk op te richten, maar ook te gaan kijken naar andere mogelijkheden.

Daarnaast is jouw budget een belangrijk onderdeel om in de gaten te houden. Je kunt het bedrag maar een keer uitgeven, waardoor je goed moet gaan kijken naar wat het maximale bedrag gaat zijn. Door deze van tevoren al vastgesteld te hebben, worden de keuzemogelijkheden ook minder en kun je op een gerichte wijze overgaan tot de beste aankoop van jouw goedkope hogedrukreiniger. Een aantal andere voordelige aankopen zijn o.a. de Powerplus POWX9009, Nilfisk MC 2C-140/610 XT en de Nilfisk C 135.1-8 PAD.

Goedkope hogedrukreinigers