Goedkope heggenschaar Top 5

Goedkope heggenscharen

Goedkope heggenschaar Top 5

Een goedkope heggenschaar kopen wordt gemakkelijk met onze goedkope heggenschaar Top 5. Tussen het brede scala aan heggenscharen zitten gelukkig ook heel wat betaalbare opties waar je flink wat geld op kunt besparen. Wanneer jij de haag of struik in je tuin goed wilt, maar niet teveel geld wilt uitgeven aan een goede heggenschaar ben je hier op de juiste plek. Hier vind je een Top 5 van de goedkoopste heggenscharen met alle voor- en nadelen en belangrijkste functies op een rij, zodat je niet alleen de goedkoopste, maar ook een kwalitatief goede snoeimachine aanschaft waar je lang van kunt profiteren.

PowerPlus POWEG4010: €41,99

Goedkope heggenschaar - Powerplus POWEG4010 elektrische heggenschaarHet Amerikaanse merk Powerplus heeft zichzelf wereldwijd al op de kaart gezet en begint ook in Nederland steeds meer bekendheid te krijgen. Met de POWEG4010 heeft Powerplus een betaalbare heggenschaar op de markt gebracht met een aantal grote voordelen. Deze elektrische tuinmachine is kwalitatief goed en is tevens de goedkoopste heggenschaar voor middelgrote heggen die verkrijgbaar is.

Deze lichtgewicht heggenschaar van Powerplus heeft alles wat je nodig hebt in een goede heggenschaar. Hij weegt slechts 2,98 kg, heeft een vermogen van 550 watt en kan takken doorsnoeien met een maximale dikte van 16 mm. De elektrische Powerplus POWEG4010 is dankzij een snoer continu verbonden met stroom, en hiermee kun je dus ten alle tijden snoeien, als je maar een stopcontact in de buurt hebt. Om ook verder in de tuin te kunnen komen met deze heggenschaar, kies je voor een verlengsnoer met kabelgeleider, zodat de kabel ook niet in de weg zit tijdens het snoeien.

Voordelen van deze goedkope heggenschaar

Naast een mooie prijs heeft deze snoeischaar van Powerplus een handige functie in de vorm van trekontlasting. Wanneer je iets te hard aan het snoer trekt, zal deze niet zomaar uit het stopcontact getrokken worden. Dit komt regelmatig voor bij elektrische heggenscharen maar bij de Powerplus POWEG4010 wordt dit kundig verholpen. Heggen tot en met 1,80 zijn geen partij voor de kracht van de Powerplus POWEG4010 die niet alleen betaalbaar is, maar ook krachtig en snel. Verder geldt bij dit tuingereedschap: what you see is what you get. En dat is precies genoeg voor deze goedkope heggenschaar.

Wolf Garten HS 50 E: €59,-

Wolf Garten HS 50 E elektrische heggenschaarWolf Garten weet als geen ander hoe goed het mogelijk is om betaalbare en goede heggenscharen te produceren. Door het gebruik van deze heggenscharen ontdek je dat het mogelijk is om een goed resultaat te behalen met snoeien, zonder dat je daar teveel voor betaalt. Het is dus niet altijd nodig om een dure heggenschaar te kopen, en dat wordt bewezen door de Wolf Garten HS 50 E.

Het Duitse merk Wolf Garten staat bekend om de betaalbare en tevens goede heggenscharen. Dit is dan ook terug te zien in de Wolf Garten HS 50 E , een krachtige ondersteuning bij het snoeien van middelgrote tot grote heggen. De heggenschaar is elektrisch, wat betekent dat hij is voorzien van continue stroomvoorziening. Anders dan met een accu ben je altijd verzekerd van stroom en ben je niet afhankelijk van een volle accu. Deze stroomvoorziening is dan ook een van de grootste voordelen van de Wolf Garten HS 50 E. Met gebruik van een verlengsnoer kun je ook verder in de tuin overal bij komen.

Voordelen van deze goedkope heggenschaar

De heggenschaar van Wolf Garten heeft een zwaardlengte van 50 cm waarmee je in een beweging grote stukken heg kunt snoeien. In combinatie met het vermogen van 500 watt kun je dus snel klaar zijn met het snoeien van je heg of struik. Het snelle werken wordt ook nog eens rijkelijk beloond: het eindresultaat mag er zeker wezen. De Wolf Garten HS 50 E is voorzien van het QuickStop systeem die de messen in 0,2 seconden stopzet bij aanraking met muren of de grond. Ook kun je dankzij het antiblokkeringssysteem zorgeloos doorsnoeien, ook bij dikkere takken tot 20 mm.

Powerplus POWXG2008: €59,95

Powerplus POWXG2008 elektrische heggenschaarPowerplus is een merk dat kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment van heggenscharen die elektrisch zijn, maar ook heggenscharen die op accu en benzine werken. Bij dit merk is dus een grote verscheidenheid te vinden aan goede heggenscharen. En de Powerplus POWXG2008 is het voorbeeld dat heggenscharen zowel goed als betaalbaar kunnen zijn.

Hoewel de Powerplus POWXG2008 een betaalbare en daarmee goedkope heggenschaar is, is hij toch uitgerust met een aantal belangrijke functies en extra’s waar je als gebruiker van kunt profiteren. Zo heeft deze heggenschaar een draaibaar handvat waardoor het snoeien een stuk makkelijker wordt. Je kunt iedere hoek eenvoudig snoeien, zonder dat je veel moeite hoeft te doen om erbij te komen. Je kunt deze tuinmachine van 4 kg aanpassen aan de heg, zonder dat jij je houding aan hoeft te passen. Het snoeien van je heg is veranderd in een snelle klus met een strak eindresultaat waar je u tegen zegt.

Voordelen van deze goedkope heggenschaar

Behalve het draaibare handvat heeft de Powerplus POWXG2008 nog een aantal goede kenmerken. Met een vermogen van 600 watt in combinatie met de zwaardlengte van 61 cm kun je ook de water hogere heggen gemakkelijk snoeien. Met een beweging heb je al een groot deel van de heg te pakken. Ook kun je dikkere takken tot 20 mm mee snoeien, zodat je hier later niet met een handmatige heggenschaar nog achteraan hoeft. Daarnaast is de Powerplus POWXG2008 voorzien van een mesbeschermer en een handig gaat waaraan je hem in de schuur kunt ophangen.

Bosch AHS 45-16: €62,99

Bosch AHS 45-16 elektrische heggenschaarOok deze heggenschaar van Bosch is een kwalitatief hoogwaardig exemplaar waar je niet teveel geld voor betaalt. Bosch heeft innovatie hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in alle modellen. De tuinmachines zijn uitgerust met de nieuwste technieken en hebben een lange levensduur. Dat is ook bij de Bosch AHS 45-16 het geval. Dit lijkt ogenschijnlijk een eenvoudige heggenschaar, maar heeft toch een aantal grote voordelen. Wat krijg je voor je geld?

De Bosch AHS 45-16 is een elektrische heggenschaar, wat betekent dat je verzekerd bent van stroomvoorziening, waar je ook aan de slag gaat. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je een stopcontact nodig hebt waar je het snoer in kunt stoppen. Met een verlengsnoer kun je ook op plekken verder in je tuin aan de slag gaan. Deze elektrische snoeimachine heeft een vermogen van 420 watt en heeft een zwaardlengte van 45 cm. Middelgrote heggen zijn dus geen enkel probleem voor dit model van Bosch.

Voordelen van deze goedkope heggenschaar

Niet alleen de prijs is aantrekkelijk, ook het design van deze Bosch heggenschaar is strak. Dit komt in combinatie met een krachtig vermogen en een gewicht van slechts 2,6 kg. Dit betekent dat je het tuingereedschap eenvoudig kunt bedienen, zonder dat je na verloop van tijd last krijgt van je armen of rug. Een ander groot voordeel zijn de mesjes. Deze zijn scherp, diamantgeslepen en zeer geschikt voor fijnere heggen zoals de buxus. Losse takken tot 16 mm zijn ook geen enkel probleem voor deze betaalbare Bosch heggenschaar.

Black & Decker GSL700-QW: €71,99

Black & Decker GSL700-QW buxusschaar grasschaarVoor de kleinere heggen kun je ook voor kwaliteit gaan. Daarvoor is een heggenschaar van Black & Decker zeker een aanrader, een merk waar duurzaamheid een belangrijke plaats inneemt in het productieproces. Een kleinere heggenschaar is speciaal gemaakt voor het onderhouden en verzorgen van kleine heggen of struiken. Het is onnodig om hiervoor een grote heggenschaar voor aan te schaffen. Daarom kun je kiezen voor de Black & Decker GSL700-QW, een kwalitatieve heggenschaar voor een aangename prijs: €71,99.

Deze Black & Decker heggenschaar wordt geleverd met een speciaal mes voor de buxushaag, maar ook een grasmes om het gazon mee bij te werken. Andere kleine heggen en struiken zijn ook goed te verzorgen met deze compacte heggenschaar. Dankzij al deze toepassingen is de GSL700-QW dus multi inzetbaar. De handige buxus heggenschaar werkt op een 7 volt 1,2 Ah Li-Ion accu die, wanneer hij vol is, een uur lang meegaat. De messen zijn extra scherp geslepen en voorzien van een antikleef coating.

Voordelen van deze goedkope heggenschaar

Het buxusmes is 15 cm lang en dus goed geschikt voor het snoeien van een kleine heg of struik, maar je kunt met dit mes een mooie vorm in de heg snoeien. Daarnaast kun je er ook takken tot 8 mm mee weg snoeien. Het compacte en lichtgewicht model van slechts 0,65 kg kun je overal mee naartoe nemen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Black & Decker GSL700-QW

Een goedkope heggenschaar kopen?

Deze goedkoopste heggenscharen, maar ook de beste heggenscharen, kun je op diverse locaties verkrijgen. Onder andere online is een ruim aanbod aan betaalbare heggenscharen te vinden. Hier kun je ook vaak eenvoudig en snel heggenscharen vergelijken. Je kunt ook naar een tuincentrum of andere winkel gaan die gespecialiseerd is in de verkoop van heggenscharen. Hier krijg je niet alleen advies op maat, maar kun je er ook vanuit gaan dat de verkoper je een goede heggenschaar aan zal bieden die tevens ook betaalbaar is.