Goedkope handgrasmaaier Top 5

Goedkope handgrasmaaiers

Goedkope handgrasmaaier Top 5

Wanneer je op zoek gaat naar een goedkope handgrasmaaier, zijn er vaak een aantal speciale eigenschappen van een handgrasmaaier waaraan het model dient te voldoen. Dit verschilt per persoon, want iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. De één koopt het liefst een handgrasmaaier van een bepaald merk, de ander zoekt een grasmaaier met een bepaalde breedte, weer een ander zoekt een grasmaaier waarbij de maaihoogte centraal in te stellen is en ga zo maar door… Er zijn vele criteria waarop een grasmaaier beoordeeld kan worden. Echter is er ook een criteria die los staat van de kwaliteiten van een handgrasmaaier: het budget dat je bereid bent om te besteden aan een handmaaier. 

1: Het Gamma huismerk

De Gamma is een keten van bouwmarkten die gespecialiseerd zijn in het verkopen van producten op het gebied van doe-het-zelf klussen en diverse tuinproducten. Het is één van de grootste bouwmarkten van ons land, met bijna 170 filialen verspreid door heel Nederland. Op het gebied van bouwmarktconcerns behoort Gamma tot de grote drie (samen met Praxis en Hornbach), wat het bijzonder knap maakt dat dit in 1971 opgerichte concern zo groot is gebleven in dit kleine landje. Het hoofdkantoor van de Gamma is terug te vinden in de provincie Utrecht, specifiek het plaatsje Leusden. Als we Gamma zelf moeten geloven, is het concert op dit moment de marktleider van Nederland als het gaat om bouwmarkten.

Gamma HM30-b handgrasmaaier - goedkope handgrasmaaierZoals eerder werd vermeld, beschikt Gamma over een groot assortiment aan producten op het gebied van doe-het-zelf klussen en tuingereedschappen. In dat opzicht mogen handgrasmaaiers natuurlijk niet ontbreken, want dit blijft een populair product onder mensen die graag in hun eigen tuin aan de slag gaan. Niet alleen verkoopt de Gamma handgrasmaaiers van diverse merken zoals Wolf Garten, Gardena en vele anderen; tevens heeft Gamma een eigen huismerk waaronder het handgrasmaaiers verkoopt. De goedkoopste variant onder deze Gamma loopmaaiers is de Gamma handgrasmaaier HM30-b.

De Gamma HM30-b handgrasmaaier is vooral gericht op het onderhouden van de kleinere gazons en heeft dan ook een maaibreedte van 28.5 centimeter, wat prima geschikt is voor kleine gazons. De aandrijving van deze goedkope handgrasmaaier is eenvoudig, want hier zorg je zelf voor. Omdat de maaier licht duwt, is het klaren van de klus een fluitje van een cent. Qua maaihoogte kan gevarieerd worden, rangerend van 15 tot 40 millimeter. De messen zijn van gehard staal en tevens zit er een grasopvangbak bevestigd aan het apparaat. Perfect voor kleinere tuinen, en ook de tijd die je besteedt aan het opruimen wordt significant verminderd dankzij de opvangbak. Voor maar €39.95,- kun je deze handgrasmaaier kopen. Gamma heeft tevens nog twee andere varianten in het assortiment, welke gericht zijn op de wat grotere gazons. Ook deze varianten zijn uiterst betaalbaar wanneer je het vergelijkt met vergelijkbare varianten van andere merken. Een ander model waarvoor je zou kunnen kiezen is de Gamma HM-38b handgrasmaaier.

Goedkope handgrasmaaier

2: Wolf Garten TT 300 S handgrasmaaier

Wolf Garten TT 300 S handgrasmaaierOp het gebied van tuingereedschappen is Wolf Garten al sinds de jaren ’20 van de 20e eeuw een begrip op het gebied van tuingereedschappen. Een bedrijf kan niet zo lang blijven bestaan zonder de beschikking te hebben over een assortiment aan topproducten, en bij Wolf Garten is dit absoluut het geval. Koppel dit aan de vele jaren aan ervaring en de expertise van de medewerkers van het bedrijf, en je weet dat je voor jouw tuinproducten wel goed zit bij dit merk. Zo ook op het gebied van handgrasmaaiers. Immers is het niet zomaar dat webwinkels zoals Coolblue handgrasmaaiers van Wolf Garten selecteren als de beste keuze voor jouw gazon.

Eén van de populairste en tevens goedkoopste grasmaaier in het assortiment van Wolf Garten is de Wolf Garten TT 300 S. Dit model is geschikt voor gazons met een oppervlakte tot maximaal 50 vierkante meter. Ondanks dat de maaier gericht is op kleinere gazons, beschikt de grasmaaier over een maaibreedte van 30 centimeter. Centraal kan de maaihoogte ingesteld worden, welke rangeert van 13 tot 38 millimeter. Daarnaast beschikt deze Wolf Garten handmaaier over softgrip handgrepen, waardoor het aansturen van deze grasmaaier altijd een plezier is. Nooit zullen jouw handen overbelast raken. De messen zijn van gehard staal en zeer stevig, zodat je een mooi eindresultaat krijgt. Niet verwonderlijk dat de Wolf Garten TT 300 S zo populair is onder de consument, want je krijgt een goede maaier voor een fantastische prijs. Bij Coolblue is deze goedkope handgrasmaaier beschikbaar voor €62.99,-.

Wolf Garten TT 300 S

3: Einhell GC-HM 30 handgrasmaaier

Einhell GC-HM 30 handgrasmaaierHet Duitse bedrijf Einhell is misschien wat minder groot in vergelijking met gerenommeerde merken zoals Gardena of Wolf Garten, maar desalniettemin beschikt dit Duitse bedrijf over een assortiment aan mooie tuinproducten die absoluut de moeite waard zijn. Al sinds 1964 kopen hier vele mensen hun tuingereedschappen, waaronder handgrasmaaiers. Einhell heeft meerdere handgrasmaaiers in het assortiment, maar de goedkoopste optie onder deze grasmaaiers is de Einhell GC–HM 30.

Met een maaibreedte van 30 centimeter is deze goedkope handgrasmaaier geschikt voor gazons met een oppervlakte van maximaal 150 vierkante meter. Het geeft wel aan dat, ondanks het feit dat deze grasmaaier gericht is op kleinere gazons, het apparaat veel aan kan en makkelijk maait. De aansturing is dan ook erg aangenaam dankzij de wendbaarheid en de algehele compactheid van het apparaat. De maaihoogte kan handmatig ingesteld worden en rangeert van 15 tot 42 millimeter. Er zit twee jaar fabrieksgarantie op de maaier en de grasmaaier zelf is erg stil. Voor maar €64.95,- is deze gazonmaaier te bestellen bij Bol.com, maar let wel op: de Einhell GC-HM 30 loopmaaier is bijna uitverkocht. Wees er dus snel bij!

4: Skil 0721 AA handgrasmaaier

Skil 0721 AA handgrasmaaierAls je de naam Skil hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan de elektrische gereedschappen waaraan dit merk zijn naamsbekendheid dankt. Echter zijn er ook allerlei tuingereedschappen te vinden in het assortiment van dit bedrijf. Al sinds 1924 bestaat Skil, en er is meer dan genoeg bewijs dat de klanten van Skil erg blij zijn met de output van het bedrijf. Zo heeft het bedrijf door de jaren heen meer dan 100 consumententesten door heel Europa gewonnen. Het valt dan ook te omschrijven als een topmerk dat desalniettemin beschikt over betaalbare producten. Het is om deze reden dat Skil zo groot is geworden binnen Europa. Ook op het gebied van handgrasmaaiers heeft Skil een aantal mooie producten in het assortiment. De goedkoopste handgrasmaaier die in het assortiment van Skil te vinden is, is de Skil 0721 AA handgrasmaaier. Voor maar €74.95,- kan deze hand grasmaaier de jouwe zijn.

Over welke eigenschappen beschikt de Skil 0721 AA handmaaier? Ten eerste valt de grasmaaier meteen op door de leuke koe print. Maar er zijn meer redenen op te noemen waarom je voor deze goedkope variant kunt kiezen. Zo is deze grasmaaier geschikt voor de kleinere gazons, tot een oppervlakte van 150 vierkante meter. Met de vijf messen binnen het blad kun je stroken van 30 centimeter maaien. De maaihoogte rangeert tussen de 12 en 44 millimeter en is eenvoudig in te stellen. De handgreep is comfortabel en eenvoudig te hanteren, waardoor het werken met deze goedkope handgrasmaaier uiterst aangenaam is. Tevens is deze Skil grasmaaier dankzij het lichte gewicht gemakkelijk te dragen en erg wendbaar. Ideaal als je er van houdt om vaak het gras te maaien.

5: Bosch AHM 30 handgrasmaaier

Bosch AHM 30 handgrasmaaierAls het gaat om diverse soorten gereedschappen en technologie, ben je er van verzekerd dat bij Bosch goed zit als het gaat om kwaliteitsproducten. Of het nu gaat om automobieltechnologie, consumentenproducten of bouwproducten, je weet wat je hebt aan een product van Bosch. Dit Duitse bedrijf werd al in 1886 opgericht en is nog steeds één van de grootste technologische en dienstverlenende bedrijven die je kunt vinden. Waar van origine de nadruk lag op technologie voor auto’s, breidde Bosch langzaam maar zeker het assortiment van het bedrijf uit met diverse soorten producten. Ook handgrasmaaiers behoren hiertoe. Het goedkoopste model dat in het assortiment van Bosch te vinden is, is de Bosch AHM 30.

De Bosch AHM 30 is een goedkope grasmaaier, geschikt voor kleinere gazons dankzij de maaibreedte van 30 centimeter. Over het algemeen wordt aangeraden om deze maaier te gebruiken voor gazons met een maximale oppervlakte van 50 vierkante meter, maar ook de net wat grotere gazons zijn prima te maaien aan de hand van deze Bosch grasmaaier. De vier messen zijn in te stellen op een maaihoogte rangerend van 12 tot 40 millimeter, en het ondermes beschikt over klikvergrendeling zodat deze altijd goed vastzit. Dankzij het gewicht van 6,4 kg is de grasmaaier licht, wendbaar en erg eenvoudig te gebruik door de gebruiker. Niet verwonderlijk dat deze goedkope handgrasmaaier erg populair is onder klanten met kleinere gazons. Voor €79.99,- is de Bosch AHM 30 de jouwe.

Goedkope handgrasmaaiers