Goedkope grastrimmer Top 5

Goedkope grastrimmers

Goedkope grastrimmer Top 5

Een grastrimmer kopen hoeft geen grote uitgave te zijn. Wanneer je een kijkje neemt op deze pagina zul je ontdekken dat er ook zeer betaalbare grastrimmers in het segment te vinden zijn. Je hoeft dus bijna niet meer dan €40 te betalen voor een degelijke grastrimmer die doet wat je van hem vraagt. Waar heb je de grastrimmer voor nodig? Je kunt deze goed gebruiken wanneer je je gazon op alle punten gelijkmatig getrimd wilt hebben. Dit is met een gewone handgrasmaaier of robotmaaier niet altijd mogelijk omdat deze hier niet goed bij kan komen. Daarnaast zijn er nog andere lastig te bereiken plekken zoals rondom objecten, langs muurtjes en in de buurt van planten.

Goedkoop betekent niet altijd minder goed

Het uitkiezen van een goedkope grastrimmer betekent niet automatisch dat je een minder goede trimmer aanschaft. In sommige gevallen is het inderdaad zo dat je meer kwaliteit kunt verwachten wanneer je ook een duurder model uitkiest. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn: er zijn tal van goede grastrimmers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is wel belangrijk om van te voren te kijken naar belangrijke zaken zoals de grootte van je gazon. De goedkope grastrimmers hebben vaak een minder vermogen en daarnaast ook een mindere maaibreedte: dit kan voor jou nadelig zijn wanneer je een grote tuin hebt die je moet onderhouden. Dan ben je een stuk langer bezig.

Een eerlijke prijs voor je grastrimmer

Het vermogen van de modellen in onderstaande goedkope grastrimmer Top 5 zal dan ook minder zijn, maar wanneer je een klein gazon te onderhouden hebt is dit totaal geen probleem. Je kunt de eenvoudig de grastrimmers vergelijken en daarop je keuze baseren. Zo ben je verzekerd van een goede kantenmaaier voor een eerlijke prijs.

1: Wolf Garten Campus 250 RT: €34,90

Goedkope grastrimmer - Wolf Garten Campus 250 RTWanneer je echt op zoek bent naar een simpele maar goede grastrimmer voor het bijwerken van de grasranden is de Wolf Garten Campus 250 RT de perfecte keus. Wanneer je echter je hele gazon wilt trimmen kun je dit beter met een gewone grasmaaier doen. Deze goedkope grastrimmer is echt ontwikkeld voor het trimmen van de randen en kanten. Dankzij de Wolf Garten Campus 250 RT ligt je gazon er van alle kanten helemaal strak bij.

De Wolf Garten Campus 250 RT is elektrisch en heeft een vermogen van 250 watt. Je kunt hem dus vrijwel altijd gebruiken omdat je continue stroomvoorziening hebt. Wel is het bijna altijd zo dat je een verlengsnoer nodig hebt om overal in de tuin goed bij te kunnen komen. Verder heb je een maaibreedte van 25 cm en maakt deze gazontrimmer gebruik van dubbel draad als snijmethode voor een extra strak resultaat.

Voordelen van deze goedkope grastrimmer

Een groot voordeel van de Wolf Garten trimmer dat deze eenvoudig te bedienen is. De werking spreekt voor zich en je kunt dus vrijwel direct aan de slag. Het gebruiksgemak wordt ook nog eens bevorderd door het extra handvat die je gebruikt om extra grip te krijgen op de grastrimmer. Je kunt hiermee de trimmer in een voor jou handige positie manoeuvreren.

Wolf Garten Campus 250 RT

2: Powerplus POWEG6015: €34,99

Powerplus POWEG6015 grastrimmerVoor bijna hetzelfde bedrag kun je ook kiezen voor een elektrische grastrimmer van Powerplus: de POWEG6015. Het is hierdoor interessant om te kijken naar de overeenkomsten en verschillen tussen beide grastrimmers. De Powerplus POWEG6015 is een zeer betaalbare en grastrimmer die je zeer goed kunt gebruiken voor het bijwerken van je gazonranden. Plekken die je grasmaaier niet heeft kunnen bereiken of heeft overgeslagen kun je met deze trimmer weer goed bijwerken.

De POWEG6015 trimmer is elektrisch aangedreven en heeft een vermogen van 300 watt, iets meer dan die van Wolf Garten. Wat krijg je daarvoor terug? Je werkt met een dubbel draad als snijmethode, je krijgt een draagriem bij geleverd om zo het gebruiksgemak en de comfort te verhogen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het extra handvat om zo betere grip te krijgen op de grastrimmer.

Voordelen van deze goedkope grastrimmer

Het grote voordeel van de Powerplus POWEG6015 ten opzichte van de grastrimmer van Wolf Garten voor €34,90 is dat deze een speciale beschermbeugel heeft voor planten. Dit betekent dat je met een gerust hart in de buurt van planten kunt trimmen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze beschadigen door de grastrimmer. Je bloemen en planten zijn dus zeer goed beschermd tegen de trimmer van Powerplus.

3: Wolf Garten Campus 350 RT: €39,95

Wolf Garten Campus 350 RT grastrimmerEen eenvoudige grastrimmer zonder gedoe: dat is de Wolf Garten Campus 350 RT. Deze goede grastrimmer maakt onderdeel uit van de best verkochte grastrimmers van dit moment. heeft een aantal handige extra’s die je kunnen overtuigen om je uiteindelijke keuze te kunnen maken. Wolf Garten staat bekend om de betaalbare en kwalitatief hoogwaardige apparaten die een goede hulp in de tuin zijn. Je hoeft dus niet veel te betalen voor een grastrimmer, en al helemaal niet wanneer je deze grastrimmer vooral zult gebruiken voor het bijwerken van de gazonranden.

De Wolf Garten Campus 350 RT heeft net wat meer vermogen dan de vorige grastrimmers, namelijk 350 watt. Hierdoor is de Campus 350 RT geschikt voor kleinere gazons of alleen voor het trimmen van de randen en moeilijk te bereiken plekken, zoals bij planten of langs een muur of hek. Het toestel is lekker licht en daardoor goed te gebruiken, maar het maximale geluidsniveau ligt met 105 dB wat hoger.

Voordelen van deze goedkope grastrimmer

De Wolf Garten Campus 350 RT heeft een telescopische steel die je eenvoudig in kunt stellen op de voor jou ideale werkhoogte. Het maakt dus niet uit hoe lang je bent: dankzij deze verstelbare steel is bijna iedere lengte mogelijk. Daarnaast is de trimkop ook te draaien, zodat je hem in kunt stellen als graskantensnijder: op deze manier kan de trimmer overal nog makkelijker bij. Om nieuw draad te krijgen voor het snijden van je gras tik je eenvoudig met de trimkop op de grond: de draadtoevoer zal dan automatisch gaan.

Wolf Garten Campus 350 RT

4: Powerplus POWXG30030: €39,99

Powerplus POWXG30030 grastrimmerOok de Powerplus POWXG30030 kun je voor minder dan 40 euro online vinden. Net als Wolf Garten heeft ook Powerplus een aantal zeer betaalbare grastrimmers in het assortiment. Deze kun je goed gebruiken voor het trimmen van grasranden en moeilijk te bereiken plekjes in de tuin, waar je met een gewone grasmaaier moeilijk bij kunt komen. Deze kantenmaaier is een tikkeltje krachtiger dan de Campus 350 RT van Wolf Garten en heeft een aantal interessante functies.

Deze elektrische grastrimmer van 400 watt is ideaal om te gebruiken als extra hulp in de tuin. Je gazon zal er tot in de puntjes verzorgd bij liggen, zonder dat je daar veel tijd en moeite in hoeft te steken. De Powerplus POWXG30030 heeft een gewicht van 3,2 kg en daarmee ietwat zwaarder dan de rest, maar dit zul je niet tot nauwelijks merken. Het geluidsniveau van de tuinmachine kan oplopen tot 96 dB en dit valt onder het gemiddelde van de grastrimmers in het segment.

Voordelen van deze goedkope grastrimmer

Het gebruiksgemak wordt verbeterd door een aantal functies: de verstelbare telescopische steel en de draaibare trimkop. Op deze manier kun jij zelf ontspannen aan de slag en zul je merken dat de tuin, ook de randen, strak bij ligt. De beschermbeugel voor planten zorgt ervoor dat je ook gewoon in de buurt van planten en bloemen kunt trimmen. Het extra handvat kun je zelf in de hoogte verstellen, waardoor je een comfortabele softgrip krijgt op de grastrimmer. Voor meer grastrimmer accessoires kun je kijken op deze pagina.

Powerplus POWXG30030

5: Ryobi RLT3525: €41,99

Ryobi RLT3525 grastrimmerHet maaien van je gazon kun je snel doen, maar zelfs wanneer je het nauwkeurig doet kunnen er nog plekken zijn die je bent overgeslagen of randen waar je niet goed bij kon komen. Dat is op te lossen met de Ryobi RLT3525: een elektrische grastrimmer met een aantal handige eigenschappen die je goed kunt gebruiken voor het klaren van ieder klusje op het gazon.

De Ryobi RLT3525 trimmer heeft een vermogen van 350 watt, weegt slechts 1,8 kg en is hiermee een van de meest lichte grastrimmers in het segment. Je hebt dus altijd stroomvoorziening als je aan de slag gaat: je hoeft niet te letten op een accu of hoeveel benzine je nog in de tank hebt. De trimkop kun je eenvoudig zelf draaien, waardoor je de randen van je gazon nog nauwkeuriger kunt trimmen. Ook andere moeilijk bereikbare plekken worden nu makkelijker met dit tuingereedschap. Langs een hek of muur, rondom objecten of in de buurt van obstakels in de tuin.

Voordelen van deze goedkope grastrimmer

Het grote voordeel van de Ryobi RLT3525 gazontrimmer is dat hij zo licht is. Het is hierdoor geen enkel probleem om langere tijd door te gaan, je zult het bijna niet merken. Daarnaast is het erg prettig om gebruik te kunnen maken van het extra handvat, waardoor je goede grip krijgt op de trimmer en dus nog preciezer te werk kunt gaan, ook bij moeilijke hoeken of lastige plekken. Dankzij de RLT3525 hoef je dus niet met een grasschaar langs de randen te gaan: een klusje dat veel tijd kost. Deze betaalbare grastrimmer van PowerPlus zorgt ervoor dat deze klus veel sneller gaat.