Goedkope bosmaaier Top 5

Goedkope bosmaaier Top 5

Een bosmaaier is een flinke investering waar je wel langere tijd van kunt profiteren. Om er zeker van te zijn dat je een betaalbaar model koopt, kijk je op deze pagina voor de Top 5 goedkoopste bosmaaiers van dit moment. Een goedkope bosmaaier hoeft niet direct in te leveren op kwaliteit: er zijn een aantal aangenaam geprijsde modellen die niet onderdoen voor de duurdere uitvoeringen. Dit betekent dat je dus zowel een goede als een betaalbare bosmaaier zoals de RSS KMRSS-0002 kunt aanschaffen. Omdat bosmaaiers vaak een benzinemotor als aandrijving hebben is de prijs vaak ook hoger dan bijvoorbeeld een grastrimmer. Ook zijn de functies uitgebreid en kun je er zwaardere klussen mee aan.

De goedkoopste modellen vergelijken

Waarop kun je de Top 5 goedkoopste bosmaaiers vergelijken? Je kunt ten eerste natuurlijk kijken naar de prijs, maar tegelijkertijd is ook de kwaliteit belangrijk. Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van de bosmaaiers? Ook is het van belang om te kijken naar het vermogen, de extra functies en andere punten zoals het geluid, het gewicht en de gebruiksvriendelijkheid van de bosmaaier. Op deze manier kun je tot een goede keuze komen en krijg je dus een goede bosmaaier voor een aangename prijs.

Waar gebruik je de bosmaaier voor?

Waar ga je de trimmer voor gebruiken? Dit is een belangrijke vraag die je moet stellen voordat je gaat kijken naar een goede bosmaaier. Wanneer je vooral veel onkruid uit de tuin wilt verwijderen is een bosmaaier zeer geschikt, maar ook voor slootkanten en struiken of bosjes rondom bomen. Je kunt al een bosmaaier kopen vanaf €122,99, terwijl de maximale prijs rond de €400 ligt. Kijk dus vooral naar wat jij belangrijk vindt in een tuinmachine en kies op basis hiervan de beste bosmaaier voor jou.

1: MTD Smart BC 33D: €122,99

goedkope bosmaaier - MTD Smart BC 33DOp zoek naar een geschikte bosmaaier die je ook als trimmer kunt gebruiken? Met de MTD Smart BC 33D heb je een 2-in-1 oplossing voor weinig. Deze benzine bosmaaier en trimmer heeft allerlei handige functies waarmee je het gebruik nog eenvoudiger kan maken. Dit tuingereedschap en heeft een krachtige motor waarmee je snel en goed kunt werken.

De MTD Smart BC 33D beschikt over een 1,05 kW 32,6 cc 2 takt benzinemotor waardoor deze bosmaaier ook geschikt is voor het wat zwaarder werk. Je kunt dankzij de draaibare trimkop ook moeilijk bereikbare plekken trimmen, zoals rondom objecten op het gazon, rondom bomen, langs de slootkant en meer. Met een aangenaam gewicht van 8,7 is de MTD Smart BC 33D ook nog eens niet al te zwaar en dus ook makkelijker in gebruik.

Voordelen van deze goedkope bosmaaier

Het grote voordeel van deze MTD bosmaaier is dat je de bosmaaier ook als trimmer kunt gebruiken. De randen van het gazon zijn dus ook geen enkel probleem voor de Smart BC 33D. Daarnaast werk je dankzij de benzinemotor draadloos en kun je dus eenvoudig overal in de tuin aan het werk, zonder afhankelijk te zijn van verlengsnoeren. De speciaal ontworpen handgreep zorgt ervoor dat je een goede grip hebt op de bosmaaier.

2: Powerplus POW60478: €129

Powerplus POW60478 bosmaaierWanneer je op zoek bent naar een degelijke en goedkope bosmaaier met een aantal goed bruikbare functies ben je bij de Powerplus POW60478 aan het goede adres. Het toestel doet precies wat je van hem vraagt: je kunt hem gebruiken voor het snoeien van struiken en het verwijderen van onkruid op vervelende plekken. Maar je kunt hem ook omtoveren tot een grastrimmer waarmee je de randen van het gazon weer helemaal strak kunt trimmen. Je hebt dus twee oplossingen in één apparaat, een handige hulp in de tuin.

De PPOW60478 wordt, net zoals veel andere bosmaaiers in dit segment, aangedreven door een krachtige benzinemotor. Daarnaast zorgt de 1250 watt motor ervoor dat geen klus in de tuin te zwaar is. Met een gewicht van 10 kg is de Powerplus POW60478 iets aan de zware kant, maar draagriem die erbij geleverd wordt zorgt ervoor dat je het gewicht verdeeld. Zo wordt het dragen van deze bosmaaier een stuk aangenamer. Doordat je de Powerplus POW60478 zowel als bostrimmer en als grastrimmer kunt gebruiken, kun je wisselen van snijmethode: draad of messen.

Voordelen van deze goedkope bosmaaier

De goedkope bosmaaier van Powerplus heeft een aantal handige functies, waaronder ook het feit dat je hiermee ook de grasranden kunt trimmen. Een ander voordeel is de handgreep: deze ziet eruit als een fietsstuur en ligt hiermee lekker in de hand. Zo kun je het langer volhouden om de tuinmachine te gebruiken. Gebruik je het draad als snijmethode? Als je eenvoudig een tik op de grond geeft met de trimkop zal het draad automatisch verlengen en kun je er weer even tegenaan.

3: Powerplus POWEG8010: €129,99

Powerplus POWEG8010 bosmaaierOp het eerste gezicht lijken de POW60478 en de POWEG8010 van Powerplus veel op elkaar. Zo hebben zij beiden hetzelfde vermogen, kun je er zowel maaien als het gras mee trimmen en dankzij de draagriem is het gewicht van 10,12 kg geen probleem. Toch zijn er een aantal verschillen waardoor je zou kunnen overwegen om voor de Powerplus POWEG8010 te kiezen. Bij Powerplus kun je verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige apparaten, waaronder dus ook de bosmaaiers van het merk.

De Powerplus POWEG8010 heeft dus ook een krachtige 1250 watt benzinemotor. Dankzij de benzinetank van bijna een liter kun je langere tijd met de benzine doen en hoef je deze dus niet vaak bij te vullen. Daarnaast heb je een maaicirkel van 43 waardoor je dus binnen korte tijd een groot gedeelte van het gazon kunt trimmen. Ga je met de tuinmachine aan de slag, dan vervang je het draad voor de maaischijf en dan kun je onkruid en ander wildgroei maaien.

Voordelen van deze goedkope bosmaaier

Met deze goedkope bosmaaier kun je eenvoudig wisselen tussen bosmaaier en grastrimmer, een ideale combinatie wanneer je het gazon ook goed wilt onderhouden. Vooral als je een grote tuin hebt met veel planten heb je baat bij deze trimmer. Dankzij de draagriem en de handige handgreep wordt het gebruiksgemak bevorderd en kun je langere tijd achter elkaar aan het werk. Het eindresultaat mag er ook zijn: een strak gazon en een tuin die piekfijn op orde is.

4: Bosch AFS 23-37: €134,99

Bosch AFS 23-37 bosmaaierAls er een merk is waarbij je verzekerd kunt zijn van kwaliteit, dan is het Bosch. Je kunt ook bij Bosch terecht voor betaalbare en goede bosmaaiers, waaronder de Bosch AFS 23-37. Deze bosmaaier beschikt over een aantal goede kwaliteiten waar je in de tuin goed gebruik van kunt maken. Onkruid en andere wildgroei is snel verleden tijd dankzij het gebruik van de Bosch AFS 23-37. Deze machine is elektrisch en daardoor net wat anders in gebruik dan benzine bosmaaiers.

De Bosch bosmaaier heeft een elektrische aandrijving met een vermogen van 1,3 pk. Hiermee is deze bosmaaier geschikt voor middelgrote tot grote tuinen. Je kunt de Bosch AFS 23-37 gebruiken als maaier, maar ook als trimmer. Je gebruikt het mes om bijvoorbeeld wilde begroeiing als riet of onkruid te snoeien, en het draad om de grasranden van het gazon netjes bij te werken. Deze bosmaaier is een goede en betaalbare hulp als het gaat om grotere klussen in de tuin. Met 5,3 kg is de Bosch AFS 23-37 lekker licht en makkelijk te gebruiken.

Voordelen van deze goedkope bosmaaier

Het belangrijkste voordeel van deze bosmaaier is de gebruiksvriendelijkheid. Naast het feit dat je de Bosch AFS 23-37 ook als grastrimmer kunt gebruiken, is hij ook erg licht en je kunt hem dus voor langere tijd achter elkaar gebruiken. Je kunt de schouderriem gebruiken en verstellen voor een optimaal gebruik. Het feit dat de bosmaaier elektrisch is kan ook in je voordeel werken: je hebt waarschijnlijk wel een verlengsnoer nodig maar je hebt wel een continue stroomvoorziening.

5: Ryobi RBC1226: €139

Ryobi RBC1226 bosmaaierEen andere elektrische bosmaaier in dit segment is de Ryobi RBC1226. Deze bosmaaier van Ryobi is een aanwinst voor ieder huishouden. Ook de prijs is aangenaam en je krijgt hier een kwalitatief hoogwaardige tuinmachine voor terug. Je kunt de Ryobi RBC1226 gebruiken als bosmaaier, maar je kunt hem ook omvormen als trimmer. Zo krijg je dus een handige 2-in-1 oplossing waar je optimaal van kunt profiteren.

Het Ryobi tuingereedschap is elektrisch en heeft een vermogen van 1200 watt. Dit betekent dat je een krachtige hulp krijgt om van wilde begroeiing, hoog en stug gras of onkruid af te komen. Kies voor het maaimes wanneer je wat zwaardere klussen gaat doen, zoals het verwijderen van deze wildgroei. Ga je het gras trimmen? Gebruik dan de draadspoel voor een gelijkmatig en strak resultaat.

Voordelen van deze goedkope bosmaaier

Het belangrijkste voordeel van deze bosmaaiers is dat je altijd een stroomvoorziening hebt. Je bent dus niet afhankelijk van een opgeladen accu of een volle benzinetank. Met een stopcontact en goed verlengsnoer ben je voorzien en kun je zo lang achter elkaar aan de slag als je zelf wilt. Door de handige schouderriem van de Ryobi RBC1226 te gebruiken maak je het jezelf nog makkelijker en aangenamer.