Goedkope accu grasmaaier Top 3

Goedkope accu grasmaaiers

Goedkope accu grasmaaier Top 3

Een goedkope accugrasmaaier komt in verschillende vormen en maten. Hier komen ook direct meerdere prijsklassen om de hoek kijken. Je hoeft echter lang niet altijd veel geld uit te geven aan een nieuwe grasmaaier om hoogwaardige kwaliteit in handen te hebben. Je kunt daarom wel wat hulp gebruiken bij het maken van de keuze. Met onderstaande goedkope accu grasmaaier Top 3 word je op weg geholpen, zodat jouw keuze voor een tuinmachine eenvoudiger  wordt en je weet waar je op kunt gaan letten.

Gardena HandyMower Li-18/22

Beste accu grasmaaier - Gardena HandyMower Li-18/22De Gardena HandyMower Li-18/22 is een goedkope accu grasmaaier waarmee je de kleinere tuinen aan kunt pakken. Deze is namelijk geschikt voor een tuin tot 50 vierkante meter. Doordat er een aandrijving op de accu te vinden is, hoef je zelf bijna geen kracht meer te zetten. Je hebt hierdoor ook geen spierpijn meer de dag erna en kunt jouw gras weer naar hartenlust maaien. Daarbij wordt gebruik gemaakt van scherpe messen, waarmee het gras ook direct versnipperd weer op het gazon terecht komt. Je hebt hierdoor een natuurlijke bemesting en krijgt een beter verzorgde tuin en een langere levensduur van het gras.

De Gardena HandyMower Li-18/22 handgazonmaaier wordt niet geleverd met een accu. Je moet daarom zelf nog een accu aanschaffen voordat je ermee aan de slag kunt. Maar daarna heb je ook wat. Je kunt de maaihoogte geheel naar wens instellen, zelfs tijdens de werkzaamheden en je kunt er zelf voor zorgen dat je onder de obstakels door kunt door middel van de draaibare handgreep. Ook heb je altijd een natuurlijke bemesting. Al met al is deze draadloze accugrasmaaier het geld meer dan waard, zolang je de accessoires maar tegelijkertijd aanschaft.

Einhell GE-CM 18/30 Li KIT

Einhell GE-CM 18-30 Li KIT accu grasmaaierDe Einhell GE-CM 18/30 Li KIT is een van de goedkopere accugrasmaaiers die er op de markt te vinden zijn. Deze is voornamelijk bedoeld voor de kleinere tuinen, waarbij je altijd een goed gemaaid stuk gras kunt hebben. De krachtige accu zorgt er daarbij voor dat je van alle gemakken voorzien bent. Je kunt de accu daarbij direct op andere apparaten toepassen, zodat je ook de randen mee kunt gaan pakken met ander tuingereedschap. Met een maaibreedte van 30 centimeter kun je tevens in de kleinste ruimtes door in jouw tuin.

De Einhell GE-CM 18/30 Li KIT is voorzien van een opvangzak van 25 liter, waarin het gemaaide gras direct wordt opgevangen. Hierdoor heb je geen rotzooi in de tuin en worden jouw werkzaamheden nog eenvoudiger. De draaghendel zorgt er tevens voor dat je de accugrasmaaier eenvoudig op kunt tillen, zodat je een andere kant op kunt gaan maaien. Je moet er wel rekening mee houden dat je met deze grasmaaier niet voor een natuurlijke bemesting kunt zorgen. Er is namelijk geen mulching functie op te vinden.

Makita DLM380Z

Makita DLM380Z accu grasmaaierEen andere goedkope accu grasmaaier is de Makita DLM380Z. Deze grasmaaier wordt zonder accu geleverd. Je moet er daarom voor zorgen dat je de accu’s mee bestelt, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Daarna ben je van alle gemakken voorzien De grasmaaier kan de grootste tuinen aan. De krachtige accu’s die bij de grasmaaier horen, kan namelijk bijna 600 vierkante meter volhouden voordat een van de accu’s weer aan de oplader moeten. De snelle oplaadtijd geeft jou de gelegenheid om snel weer aan de slag te kunnen.

De Makita DLM380Z draadloze grasmaaier is geheel naar wens in te stellen. Zo heb je altijd de gewenste maaihoogte, waardoor je de lengte van het gras ook aangepast is aan het seizoen. Je voorkomt hiermee schade aan jouw gazon. Al het gras wordt direct opgevangen in de opvangbak van 40 liter, welke je alleen nog maar hoeft te legen na de werkzaamheden. Je hebt er hierdoor geen omkijken meer naar en hoeft dit ook niet meer op te ruimen aan het einde van het maaien. Jouw tuin is direct netjes en het wordt iedere zomer weer genieten.

Hoe kies je een goedkope accu grasmaaier voor jouw tuin?

Jouw zoektocht naar de beste accu grasmaaier wordt na het lezen van bovenstaande Top 3 al iets eenvoudiger. Echter moet je altijd voor jezelf gaan bepalen wat het beste model gaat zijn. Je kunt namelijk al goed uit zijn met een model voor een kleine tuin, maar ook voor de grootste oppervlakten. Bekijk daarom altijd eerst wat voor tuin je hebt, waardoor je de zoekresultaten al iets kunt versmallen. Daarnaast moet je gaan kijken naar de meegeleverde accessoires. Deze kunnen namelijk ook een grote kostenpost gaan zijn op een later moment.

Wanneer je een goedkope accu grasmaaier aan gaat schaffen is het ook goed om een maximumbedrag vast te stellen. Bovenstaande modellen zijn al voor een lage prijs te verkrijgen, maar er zijn meerdere prijsklassen te vinden. Zo zorg je ervoor dat je nog minder zoekresultaten gaat krijgen en jouw keuze uiteindelijk eenvoudig wordt. Je hebt te allen tijde een goed model tot jouw beschikking en kunt jouw tuin weer op de juiste manier bijhouden.

Goedkope accu grasmaaiers