Gardena Smart System Set robotmaaier

Gardena Smart System Set

  • Gazonoppervlakte: 1000 m2
  • Max. geluidsniveau: 60 dB
  • Maaibreedte: 22 cm

De oplossing voor intelligent gazon- en tuinonderhoud: de Gardena Smart System Set. Met het Gardena besproeiingssysteem inclusief robotmaaier wordt het tuinieren bijna automatisch uitgevoerd. Verschillende sensoren verzamelen gegevens over je tuin en sturen deze door naar een app. Via smartphone of tablet kunt je je robotmaaier bedienen en monitoren en je planten optimaal besproeien.

Gardena Smart System Set robotmaaierNooit meer water geven en nooit meer zelf maaien

Met de Gardena Smart System set heb je altijd een perfect gemaaid gazon, volledig automatisch. Geniet van je vrije tijd terwijl de Sileno robotmaaier je gazon nauwkeurig in lengte houdt. Dankzij het SensorCut-systeem laat de maairobot geen strepen achter. De EasyPassage functie maakt het mogelijk om door smalle delen van het gazon te gaan. Deze robotgrasmaaier is zo stil dat je het toestel nauwelijks hoort. Daarnaast keert hij ook nog eens volledig automatisch terug naar het laadstation. De Gardena robotmaaier is geschikt voor gazons tot 1.000 vierkante meter en kan met zijn krachtige achterwielaandrijving oneffen terrein en zelfs hellingen tot 35 procent aan.

De maaitijden kunnen vrij geprogrammeerd worden vanaf elke willekeurige locatie via een app en kunnen naar behoefte worden afgestemd op de besproeiingstijden. Met de slimme watercontrole kun je naar behoefte water geven en dankzij de slimme sensor ook water besparen. Ideaal geschikt voor tuinirrigatie met het Gardena Micro-Drip Systeem. De slimme apparaten zijn veilig verbonden met de meegeleverde Gateway.

Het pakket bestaat uit:

  • Sileno robotmaaier: maait gazons tot 1.000 m2 volledig automatisch
  • Gateway: zorgt voor een draadloze netwerkcommunicatie tussen Gardena Smart producten en de smart App
  • Sensor: biedt gegevens over bodemvochtigheid, lichtintensiteit en buitentemperatuur
  • Water Control: voor de automatische besproeiing via Smart App

De Gardena Smart System Set

De Smart System set biedt geheel nieuwe mogelijkheden voor tuinonderhoud. Verschillende sensoren geven voortdurend gegevens door aan de App. Zo kun je de besproeiing optimaal afstemmen op de behoeften van je planten. En ook het gazononderhoud wordt automatisch uitgevoerd door de Gardena Smart Sileno 1000 robot maaier, die je ook kunt bedienen en programmeren via smartphone, tablet of PC.

Het middelpunt van het systeem: Smart Gateway

De Gateway zorgt voor de netwerkverbinding van de apparaten. Hij zorgt voor de communicatie tussen alle aangesloten producten en de App. Je dient de Gateway in je huis te plaatsen, omdat deze verbonden moet zijn met de internet router.

Gardena Smart Sileno robotmaaier grasmaaier

De Gardena Smart Sileno 1000 robot grasmaaier is ook inbegrepen in slimme set voor gazononderhoud. De robotmaaier is geschikt voor gazonoppervlakken tot 1.000 m2 en hellingen tot ±35 % (19°). De tuinmachine voelt zich thuis, zelfs op complexe objecten. Uitgerust met een Lithium-ionenbatterij maait de robotmaaier bijzonder discreet en presteert hij zeer goed. Zelfs in de regen werkt hij volledig automatisch en verkort hij het gazon met drie roterende messen. Het resultaat: een verzorgd en gelijkmatig gazon door de mulchfunctie. Voor een veilige werking is de automatische grasmaaier uitgerust met meerdere gevoelige sensoren en biedt hij een anti-diefstalbeveiliging.

Gardena Smart Sensor

De Sensor verzamelt gegevens over bodemvochtigheid, lichtintensiteit en buitentemperatuur en stuurt deze door naar de app. Deze waarden vormen de basis voor een behoeftegerichte en waterbesparende irrigatie van de planten in je tuin.

Gardena sproeisysteem: slimme waterbeheersing

De automatische besproeiing via App wordt verzekerd door Gardena Smart Water Control. Hij is ideaal voor microdruppel- of sprinklersystemen. Met een aansluitschroefdraad van 26,5 mm (G 3/4”’) en 33,3 mm (G 1”’) kan hij worden aangesloten op gewone waterkranen. Voor de automatische besproeiing via de Water Control kun je bepaalde dagen van de week definiëren.

Bediening via Gardena Smart App

De App is beschikbaar voor iOS en Android en wordt gestaag bijgewerkt. Daarnaast biedt de app nuttige (tuin)tips en inspiratie op het gebied van tuinontwerp. De App biedt je de mogelijkheid om op een zeer innovatieve manier op je tuin aan te sluiten – ook als je niet thuis bent. Geniet dus van je vrije tijd terwijl het slimme irrigatiesysteem en de robotgrasmaaier je gazon en planten verzorgen.