Gardena Sileno Life 750 robotmaaier

Gardena Sileno Life 750 robotmaaier

  • SensorCut systeem voor een streep loos gazon
  • Voor gazons tot 750 m²
  • Hellingen van maximaal 30 % en smalle doorgangen zonder problemen.
  • Zeer stil

Dankzij het SensorCut-systeem laat de Gardena Sileno Life 750 maaimachine geen strepen na, maar zorgt hij voor een uitgebalanceerde snit en een perfect onderhouden gazon. Hellingen tot 30%, smalle gangen en smalle doorgangen kunnen met de compacte en wendbare robotmaaier gemakkelijk worden beheerst. Het is geschikt voor gazons tot 750 m².

Flexibel en betrouwbaar

De grensdraad bepaalt flexibel maar betrouwbaar het maaioppervlak, zodat de robotgrasmaaier alleen op de aangegeven plaatsen maait. Tijdens de installatie begeleidt een programmeer assistent de gebruiker door het menu en berekent automatisch een optimaal maaiplan. De maaitijden zijn echter ook vrij programmeerbaar. De automatische gazonmaaier wordt dus alleen gebruikt wanneer dat nodig is. Een zeer gevoelige botsingssensor zorgt ervoor dat de machine niet gestoord wordt door obstakels in de tuin.

Stilte, reiniging en veiligheid

De Sileno Life 750 maait onafhankelijk van het weer op het gazon en zo stil dat je het nauwelijks kun horen. Als het klaar is, keert het toestel volledig automatisch terug naar het laadstation. Indien nodig kun je de tuinslang eenvoudig bereiken om de behuizing, messen en wielen te reinigen. Je kun de maaimachine beveiligen tegen diefstal met een PIN-code.

Producteigenschappen van de smart Sileno Life 750

Gardena Sileno Life 750 robotmaaierDe compacte en flexibele Gardena robotmaaier is heel slim. Eenmaal geïnstalleerd, werkt het toestel betrouwbaar als een Zwitsers uurwerk. Alles wat je nodig hebt voor de installatie is inbegrepen, zodat je het snel aan de slag kun. Geef je robotmaaier bijvoorbeeld vaste maaitijden op. Na de installatie maait je Sileno Life 750 maairobot je gazon betrouwbaar. Zelfs met regen maait de automatische tuimachine gewoon door. De robot kan alleen worden gestopt door een lege accu of door het einde van het maaiprogramma. Dreigt de accu leeg te raken, dan rijdt de robot grasmaaier automatisch terug naar het laadstation om zijn batterijen op te laden. Sensoren zorgen voor verder voor een veilige werking van de grasrobot. Zodra je de tuinmachine optilt of wanneer deze kantelt, dan zullen de messen onmiddellijk stoppen met maaien.

Meer functies van de Sileno Life 750

De Gardena Sileno Life 750 is uitermate geschikt voor gazons tot 750 m² en hoeken. Het detecteert smalle doorgangen en stuurt er veilig doorheen. Het omzeilt ook gewetensvol decoratieve planteneilanden. Met zijn SensorControl functie past hij zijn maaimethode aan de grasgroei aan. Wat je gazon doet lijken op een groene loper is de mulchfunctie. De drie scherpe messen brengen het fijn gemaaide gazon terug naar de grond. Je gazon wordt dus tegelijkertijd bemest en groeit zeer dicht. Als je de grasmaaier robot wilt schoonmaken, dan kan dit gewoon met de tuinslang. De Sileno Life 750 grasmaaier zorgt voor je gazon, zelfs op bochtige percelen. Terwijl je uitrust of andere activiteiten onderneemt, wordt je gazon perfect onderhouden. De robot maaier is stil en keert zelfstandig terug naar zijn laadstation. Slim en flexibel met de Sileno Life 750 robotmaaier van Gardena heb je een onvermoeibare tuinhulp voor een perfect groen tapijt!

Volume

Iedereen die Gardena’s gazonrobots kent, weet hoe stil de machines op het gazon zijn. Wie beweert dat een volume van rond de 60 dB luidruchtig is, heeft het absoluut bij het verkeerde eind. De Gardena is bijna ongehoord en zal niemand storen. Dankzij het extreem stille werkingsgeluid kan hij op vakantie zonder problemen maaien. Zelfs ’s nachts merken de buren niet dat de robotgrasmaaier zijn werk doet.

Gemakkelijke doorgangsfunctie

Het Easy Passage systeem is vergelijkbaar met de kunstmatige intelligentie van Worx robotmaaiers. Deze functie maakt het mogelijk dat de Sileno Life 750 zich door smalle gangen kan verplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld een smalle en kronkelige doorgang tussen twee gazons of een gebied achter struiken zijn. De robot grasmaaier maakt volautomatisch gebruik van deze verbindingswegen en zorgt ook hier voor een zuivere maaibeurt. De machine kan zelfs gebruik maken van een doorgang tussen het gazon voor en achter het huis. Opgemerkt moet worden dat de doorgang een minimale breedte moet hebben van ca. 1 meter. Zoek je een Gardena robotmaaier welke je via app kut bedienen, kijk dan eens naar de Smart Sileno Life 750.