Gardena PowerMax Li-40/37 accu grasmaaier

Gardena accu grasmaaier

Gardena PowerMax Li-40/37 accu grasmaaier

Het gras onderhouden is geen eenvoudige taak. Het is snel te lang en kan daarbij op sommige plaatsen ook nog kapot gaan. Je moet er daarom voor zorgen dat je altijd de juiste hulpmiddelen bij de hand hebt. Om het gras van de juiste lengte te voorzien is het goed om alle oplossingen voor jezelf op een rijtje te zetten. Zo kun je gaan voor een Gardena robotmaaier of Gardena accugrasmaaier. Deze grasmaaiers komen in meerdere modellen en groottes, welke ook allemaal bij een andere tuin horen. De Gardena PowerMax Li-40/37 is bijvoorbeeld een accu grasmaaier die je kunt gebruiken voor de gemiddelde tot grote tuinen. Lees daarom snel verder en ontdek wat er mogelijk is.

Gardena PowerMax Li-40/37Gardena PowerMax Li-40/37 accu grasmaaier

De Gardena PowerMax Li-40/37 accugrasmaaier is een tuinmachine met een maaibreedte van 37 centimeter. Hierdoor kun je oppervlakten tot wel 425 vierkante meter maaien. De kracht van de accu draagt hier ook zijn steentje aan bij. Doordat deze tot meer dan een uur meegaat bij een volledige lading, kun je jouw tuin in een keer van een nieuw uiterlijk voorzien. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de maaihoogte instellen, zodat je ervoor kunt zorgen dat het gras altijd de juiste lengte gaat hebben. Het gras wordt daarna opgevangen in de opvangbak van 45 liter. Je bent na het grasmaaien daarom direct klaar met jouw taken en kunt weer gaan genieten.

In de doos

  • Gardena PowerMax Li-40/37
  • Handleiding
  • 40 Volt Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangbak 45 liter

Bediening en onderhoud van de Gardena PowerMax Li-40/37

De Gardena PowerMax Li-40/37 accu grasmaaier is vrijwel direct klaar voor gebruik. Je hoeft namelijk alleen maar de accu op te laden, waarna je aan de slag kunt. Hiervoor kun je de meegeleverde acculader gebruiken. Zodra je dit gedaan hebt, kun je de maaihoogte instellen. Met slechts een beweging heb je de juiste hoogte te pakken en kun je aan de slag gaan. Je hoeft hiervoor geen verlengkabel meer te gebruiken, waardoor je alle ruimte hebt om de grasmaaier te bewegen. Voor het handgrasmaaier onderhoud ben je ook snel klaar. Je hoeft namelijk alleen de opvangbak te legen en de grasmaaier kleiner te maken door de duwboom naar beneden te klappen. Voor de rest heb je er geen omkijken meer naar en kun je de werkzaamheden op een later moment hervatten.

Voor- en nadelen van de Gardena PowerMax Li-40/37

Deze Gardena PowerMax Li-40/37 draadloze grasmaaier kent enkele voordelen. Zo heb je een krachtige accu die op meerdere apparaten van het merk te gebruiken is. Deze accu zorgt er gelijk voor dat je grotere oppervlakten kunt gaan maaien. Doordat de grasmaaier buiten de wielen maait, ben je ook verzekerd van het maaien van de randen. Je hoeft daarna dus niet meer aan de slag met een ander apparaat om deze kanten mee te kunnen pakken. Daarnaast is de accugrasmaaier eenvoudig in gebruik, waardoor je verzekerd bent van voldoende gemakken.

Conclusie Gardena accu grasmaaier

De Gardena PowerMax Li-40/37 is de oplossing als je op zoek bent naar een multifunctioneel apparaat. Ondanks dat er geen mulching functie te vinden is op de accugrasmaaier kun je er wel voor zorgen dat het gras er goed uit komt te zien. Met een kleine investering heb je daarom een grasmaaier waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Wanneer je deze redelijk goedkope accu grasmaaier aangeschaft hebt, kun je jarenlang vooruit zonder dat je hier ook maar een moment spijt van gaat krijgen.