Gamma handgrasmaaier HM-30b

Goedkope handgrasmaaiers

Gamma handgrasmaaier HM-30b

Met bijna 170 filialen in Nederland en zo’n 90 filialen in België is de Gamma één van de grootste ketens op het gebied van bouwmarkten. Samen met Praxis en Hornbach behoort Gamma tot de grote drie als het gaat om bouwmarkten. In het assortiment van Gamma vind je allerlei producten voor doe-het-zelver. Of het nu gaat om klusjes in of rondom het huis, bij Gamma is bijna alles te vinden. En dat allemaal voor een betaalbare prijs én inclusief deskundig advies van de medewerkers van dit bedrijf.

Zoals je kunt lezen, is het niet voor niets dat Gamma één van de grootste bouwmarktketens van Nederland is geworden. Ook voor diverse producten voor de tuin ben je bij deze bouwmarkt aan het juiste adres, en natuurlijk mogen handgrasmaaiers niet ontbreken in het assortiment van dit bedrijf. Er zijn diverse grasmaaiers van verschillende merken te koop, maar Gamma beschikt tevens over een eigen huismerk aan handgrasmaaiers. De variant die besproken zal worden is de Gamma handgrasmaaier, type HM-30b.

Eigenschappen van de Gamma handgrasmaaier HM-30b

Gamma handgrasmaaier HM-30bEén van de aantrekkelijkste aspecten van de HM-30b handgrasmaaier voor vele consumenten is de prijs. Hoewel deze handgrasmaaier over meerdere kwaliteiten beschikt, is de prijs voor veel mensen belangrijk. Gek is dit niet, want veelal hebben mensen een bepaald budget in gedachten dat ze niet willen overschrijden. Daarnaast is het mogelijk dat niet iedereen het even breed heeft, waardoor een goedkopere loopmaaier een aangename optie wordt. Een begrijpelijke beredenering, en voor maar €39.95,- is de Gamma grasmaaier de goedkoopste handgrasmaaier die je eerstehands kunt aanschaffen. De lage prijs maakt dit huismerk, waarvoor tevens nog twee duurdere varianten verkrijgbaar zijn, een aantrekkelijke optie voor veel consumenten.

Maar als handgrasmaaier beschik je over meer eigenschappen dan alleen een prijskaartje. Zo kun je zelf de maaihoogte in een handomdraai instellen, welke rangeert van 15 tot 40 millimeter. Aan de hand hiervan bepaal je de hoogte van de messen, welke gemaakt zijn van gehard staal. Dankzij de antikleefcoating zal het gras niet blijven plakken aan de messen, wat de levensduur van deze hand grasmaaier significant verlengt. De messen van deze maaier hebben een lengte van 30 centimeter en de totale maaibreedte is 28.5 centimeter. Hierdoor is deze maaier vooral geschikt voor kleinere gazons.

Specificaties van de Gamma handgrasmaaier

Met een gewicht van iets meer dan 6 kg is deze handmaaier licht, waardoor deze wendbaar en eenvoudig te verplaatsen valt. Ten slotte is een grasbak inbegrepen, aan de hand waarvan het gemaaide gras opgevangen wordt en simpel opgeruimd kan worden. Zoals je kunt lezen, is het dus niet alleen de lage prijs die de Gamma handgrasmaaier HM-30b zo’n aantrekkelijke optie maakt. Nog één keer een aantal van de belangrijkste eigenschappen van deze goedkope kooimaaier op een rijtje:

  • De goedkoopste handgrasmaaier die er te vinden is.
  • Inclusief opvangbak, die de tijd en arbeid die je in het opruimen stopt significant zal verminderen.
  • Maaibreedte van 28.5 centimeter.
  • Eenvoudig in te stellen snijhoogte, rangerend van 15 tot 40 millimeter.
  • Antikleefcoating voor langere levensduur messen.