Fiskars StaySharp Max handgrasmaaier

Fiskars handgrasmaaier

Fiskars StaySharp Max handgrasmaaier

Het Finse bedrijf Fiskars is één van de langstlopende enterprises van de wereld. Al zo’n 353 jaar is dit merk gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor de tuin en voor de keuken. Een leuk triviantje is het feit dat er een Nederlandse connectie is met dit bedrijf, want in de 17e eeuw werd Fiskars opgericht door de Nederlandse koopman Peter Thorwöste. Als bedrijf kun je niet zo lang blijven bestaan zonder te beschikken over uitmuntende kwaliteiten. Fiskars wordt dan ook gekarakteriseerd door vele jaren aan ervaring, veel expertise op het gebied van tuinproducten, een groot assortiment bestaande uit diverse producten en behulpzame werknemers die altijd klaar staan voor de klant. Ook op het gebied van handgrasmaaiers ben je bij het bedrijf aan het juiste adres, want zij beschikken over twee van de meest opvallende handgrasmaaiers van dit moment. Eén daarvan is de Fiskars StaySharp Max handgrasmaaier.

Eigenschappen van de Fiskars StaySharp Max

Fiskars StaySharp Max handgrasmaaierZoals je misschien al wel vaker hebt gehoord, haal je het meeste uit een hand grasmaaier wanneer de messen scherp en stevig zijn. De stevigheid zorgt er voor dat ze langer mee kunnen gaan, terwijl de scherpte van de messen bepaalt hoe mooi het eindresultaat zal zijn. Als je zeker wilt zijn van een mooi eindresultaat, kun je het beste kiezen voor de StaySharp Max kooimaaier van Fiskar. Dankzij het unieke StaySharp snijsysteem wordt jouw gazon gemaaid zonder dat de bladen van de maaier elkaar toucheren. Dit zorgt er voor dat de grasmaaier eenvoudig voort te stuwen is door de gebruiker. Daarnaast zijn de messen op een dergelijke manier geslepen dat ze niet alleen maar scherp zijn, maar tevens beschikken over randen die als het ware langs de grassprieten glijden. Dit levert een eindresultaat op die je elke maaibeurt weer versteld zal doen staan.

Het opvallende snijsysteem is niet het enige aspect van deze grasmaaier die het vermelden waard is. Zo wordt het voort duwen van de loopmaaier nog meer een plezier dankzij de ergonomisch ontworpen duwboom, welke beschikt over bekleding (erg fijn voor jouw handen) en tevens in hoogte verstelbaar krijgt. Ideaal om jouw rug zo min mogelijk te belasten. De maaihoogte is eenvoudig in te stellen en varieert van 25 tot 100 millimeter. Zo kun je alle randen van jouw gazon perfect maaien. Het gewicht van deze handmaaier is wel iets hoger dan dat je waarschijnlijk gewend bent: zo’n 23 kilo. Daar staat tegenover dat deze Fiskars grasmaaier uiterst robuust is en, ondanks het relatieve hoge gewicht, nog steeds prima voor te duwen is.

Specificaties van de Fiskars StaySharp

Zoals je hebt kunnen lezen, beschikt de Fiskars StaySharp Max handgrasmaaier over vele bijzondere eigenschappen die het tot dé grasmaaier voor kleine en middelgrote gazons maakt. Hieronder nog een keer de specificaties van de handmaaier voor je op een rijtje:

  • StaySharp snijsysteem, waardoor de prestaties van dit product ongekend goed zijn.
  • Verstelbare maaihoogte, rangerend van 25 tot 100 millimeter.
  • Ergonomisch design, waardoor het duwen weinig moeite kost.
  • Robuust en stevig.
  • Gaat erg goed om met het maaien van randen.