Eurom Safe-t-Fanheater mobiele verwarming

Eurom mobiele verwarming

Eurom Safe-t-Fanheater mobiele verwarming

De Eurom Safe-t-Fanheater kan een goede oplossing zijn voor wanneer je de koude wintermaanden door wilt brengen zonder de verwarming vol aan te hebben staan. Je hebt immers niet altijd door het gehele huis warmte nodig. Zo kan deze mobiele verwarmer een goede oplossing zijn voor bijvoorbeeld de garage of de zolder, zodat de werkzaamheden voortgezet kunnen worden en je voor even de warmte langs jouw lichaam voelt gaan. De investering die je maakt kan jou veel comfort bieden en jouw energierekening zo laag mogelijk houden.

Eurom Safe-t-FanheaterEurom Safe-t-Fanheater ventilatorkachel

De Eurom Safe-t-Fanheater is een ventilatorverwarmer die voornamelijk geschikt is voor de kleine en middelgrote ruimtes. Hiervoor zijn een thermostaat en drie instelmogelijkheden terug te vinden. De verwarmer is voorzien van een bedieningspaneel, omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. Voor slechts een kleine investering heb je hierdoor een veelzijdig apparaat te pakken, die jou in de overgangsmaanden niet gelijk de centrale verwarming aan laat zetten. Zodra je deze op de juiste plaats hebt gezet, ben je binnen de korte keren voorzien van een aangename temperatuur en kun je zelf bepalen wanneer je hem weer uitzet.

In de doos

  • Eurom Safe-t-Fanheater
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Eurom Safe-t-Fanheater

Als je gaat kijken naar de bediening van de Eurom Safe-t-Fanheater kom je er al gauw achter dat hier niet veel kennis voor nodig is. Niets is namelijk simpeler dan de mobiele verwarmer op een bepaalde plaats zetten en de stekker in het stopcontact te stoppen. Wanneer je een van de instellingen hebt geplaatst, hoef je er verder niets meer aan te doen. Wanneer jouw werkzaamheden klaar zijn, zet je het apparaat weer uit en kun je de stoffilter ook nog verschonen. Dit is vrijwel het enige onderhoud dat eraan gedaan moet worden om te kunnen genieten.

Voor- en nadelen van de Eurom Safe-t-Fanheater

De Eurom Safe-t-Fanheater kent, net als vele tuinmachines van dit merk, verschillende voordelen. Als eerste kun je het compacte formaat benoemen. Dit formaat zorgt er namelijk voor dat je hem overal kunt plaatsen. Er hoeft niet veel ruimte vrijgemaakt te worden, zolang je er maar rekening mee houdt dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zitten. Een ander voordeel is het instellen van de standen. Je hebt hierdoor altijd een geschikte temperatuur beschikbaar, zodat je niet met koude of te warme temperaturen komt te zitten. Je moet echter wel eerst doorhebben hoe je de standen kunt plaatsen, waardoor het even duurt voordat je hem de eerste keer in gebruik hebt.

Conclusie Eurom mobiele verwarming

Als je op zoek bent naar een mobiele verwarming van Eurom die jou niet te veel geld gaat kosten, dan is de Eurom Safe-t-Fanheater een goede oplossing. Voor enkele tientjes heb je het apparaat namelijk al in handen. De prijs hangt echter wel samen met de bediening en functies van het apparaat. Als je op zoek bent naar geavanceerde technologie├źn dan is deze verwarmer niet jouw ding. Als het voornamelijk om een snelle verwarming van de ruimte is, dan hoef je niet meer verder te kijken dan deze mobiele verwarmer.