Eurom Force 1400 hogedrukreiniger

Eurom hogedrukreiniger

Eurom Force 1400 hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is nooit eenvoudig om uit te zoeken. Het is afhankelijk van veel verschillende factoren welke het beste bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan jouw budget, maar ook aan de grote hoeveelheid aan specificaties. Je moet daarom altijd alles weten over de hogedrukreiniger voordat je een keuze gaat maken. Zo mag de Eurom Force 1400 hogedrukreiniger niet op jouw lijstje ontbreken. Deze reiniger heeft jou heel veel te bieden, waardoor je altijd goed uit gaat zijn en kunt gaan genieten van een schoon oppervlakte rondom jouw woning. Tijd om daarom verder te gaan kijken naar wat deze hogedrukspuit jou te bieden heeft.

Eurom Force 1400 overzicht

De Eurom Force 1400 is een betaalbare hogedrukreiniger die het meest hardnekkige vuil kan gaan verwijderen. Zo kun je bijvoorbeeld alle tuinmeubelen of zelfs de modder van jouw fiets afhalen. Hiervoor is een waterdruk van 100 bar beschikbaar, waardoor de kleinere klussen geen problemen meer gaan zijn. Je hebt een slang van 5 meter beschikbaar, waardoor je enigszins bewegingsruimte hebt. Je kunt er dus niet mee door de hele tuin gaan lopen, maar ene terras is geen probleem meer. De verschillende accessoires die op de spuitlans te zetten zijn, geven jou altijd het juiste hulpmiddel om iedere reinigingsklus te kunnen klaren.

In de doosEurom Force 1400 hogedrukreiniger

  • Eurom Force 1400
  • Handleiding
  • Hogedrukslang
  • Verlenglans
  • Vlakstraalnozzle
  • Roterende vuilfrees

Bediening en onderhoud van de Eurom Force 1400

De Eurom Force 1400 is een eenvoudige hogedrukreiniger waar niet veel aan te veranderen is. Voordat je ermee aan de slag gaat, moet je ervoor zorgen dat de slang en de accessoires gekoppeld zijn. Hierdoor kun je alles aan gaan passen aan de werkzaamheden. Je zet de tuinmachine op de juiste plaats door middel van de wieltjes die eronder bevestigd zitten. Wanneer je klaar bent met de schoonmaakklus, dan berg je alles weer op en maak je de hogedrukreiniger schoon. Zo voorkom je direct verstoppingen in de spuitlans en verleng je de levensduur van het apparaat.

Voor- en nadelen van de Eurom Force 1400

De Eurom Force 1400 staat bekend om zijn eenvoud. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen door middel van de wieltjes eronder en de accessoires kunnen opgeborgen worden in de daarvoor beschikbare ruimte. Je hebt hierdoor alles bij de hand. Tevens krijg je verschillende accessoires meegeleverd, waardoor je direct aan de slag kunt. Je hoeft hierdoor niet veel meer geld uit te geven om aan de juiste toebehoren te komen. Wanneer je jouw hogedrukreiniger voor een langere tijd gebruikt, gaat de automatische start/stop aan. Hiermee voorkom je dat de motor overbelast raakt. Een nadeel is wel dat je voor het reinigen van het terras of jouw auto nog extra accessoires aan moet gaan schaffen.

Conclusie Eurom hogedrukreiniger

Deze hogedrukspuit van Eurom is een van de goedkopere modellen onder de hogedrukreinigers, waardoor je nooit meer uit gaat geven dan nodig is. Daarvoor krijg je toch voldoende terug. De bediening en het onderhoud van de Eurom hogedrukspuit zijn eenvoudig, je verplaatst het apparaat door middel van de wielen die eronder zitten en kunt alle accessoires goed opbergen. Wanneer je de zwaardere klussen uit wilt gaan voeren is deze echter niet geschikt. De capaciteit kan de kracht dan namelijk niet aan, waardoor je bij de intensieve klussen toch uit moet werken naar de andere modellen, welke automatisch ook hogere bedragen met zich meebrengen.