Einhell grastrimmers en bosmaaiers

Voor zowel bosmaaiers als grastrimmers kun je terecht bij Einhell. Wanneer je merkt dat de randen van je gazon niet goed mee worden genomen met de gewone grasmaaier of als het gras te hoog is om met een gewone grasmaaier te trimmen, kun je kiezen voor het gebruik van een handige hulp: de Ëinhell grastrimmer. Ook als je last hebt van wildgroei is er een oplossing: met de bosmaaier houd je struiken en bosjes onder controle en heb je altijd een goed verzorgde tuin en dat is ook heel wat waard.

Einhell grastrimmer en bosmaaier assortiment

Einhell grastrimmer - GE-BC 43 ASEinhell is een Duits merk dat zich al vijftig jaar bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van elektrisch tuingereedschap. Het ruime en vaak ook betaalbare assortiment zijn enkele van de redenen waarom veel consumenten voor dit merk kiezen. Daarnaast ben je ook verzekerd van de nieuwste technologieën en topkwaliteit bij de bosmaaiers en grastrimmers. Betaalbaar en goed gereedschap, daarvoor kun je terecht bij Einhell. En op deze website vergelijk je de diverse producten met elkaar zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Vervolgens kun je de bosmaaier of grastrimmer naar keuze online bestellen en er thuis direct gebruik van maken.

Het assortiment van bestaat zowel uit een tweetal bosmaaiers als een aantal gazontrimmers. Voor uitgebreide informatie over deze producten kun je op deze pagina terecht. Je kunt een Einhell grastrimmer op verschillende punten vergelijken, waaronder het vermogen, het gewicht, het maximale geluidsniveau, de functies op het apparaat en meer. Op basis hiervan krijg je een duidelijk beeld van een bosmaaier of trimmer en kun jij je keuze maken.

Het is belangrijk om van te voren goed te kijken waar je de Einhell grastrimmer of bosmaaier voor gaat gebruiken, zodat je zeker weet dat je het beste tuingereedschap aanschaft voor jouw tuin.

De beste Einhell bosmaaiers

Er zijn een flink aantal bosmaaiers op de markt gebracht door diverse merken, en ook het Duitse Einhell heeft een duit in het zakje gedaan. Er zijn een aantal bosmaaiers te koop die zeker een aanwinst vormen voor het onderhoud van je tuin. Onderstaande modellen werken op benzine en zijn hiermee krachtig genoeg om meerdere grassoorten, riet en ander wildgroei te snoeien. Dankzij het hoge vermogen van een Einhell bosmaaier kun je de klus ook snel klaren en kun je genieten van een strak gazon, ook langs het water, rondom obstakels en bij struiken en bosjes.

Einhell GH-BC 43 AS

Het maakt niet uit hoe hardnekkig de begroeiing is in je tuin: voor de Einhell GH-BC 43 AS is geen enkele wildgroei een uitdaging. Deze benzine bosmaaier beschikt over een krachtig drietandmes dat ervoor zorgt dat vervelende begroeiing als onkruid en brandnetels gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Je hoeft dus niet zelf te ploeteren met een mesje, maar je kunt de GH-BC 43 AS bosmaaier het werk laten doen. Dankzij de draaibare trimkop kun je eenvoudig overal bijkomen, ook bij lastig te bereiken plekken op het gazon. Het extra handvat kun je gebruiken om tijdens het trimmen extra grip te krijgen op de tuinmachine. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 42 cm
 • Vermogen: 1,25 kW 43 cc 2 takt
 • Geluid: 97 dB
 • Gewicht: 8,8 kg

Einhell GE-BC 43 AS

Om je tuin er volledig verzorgd uit te laten zien wil je natuurlijk ook al het onkruid weg hebben, maar dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Dit kost enorm veel tijd wanneer je dit met je handen moet doen. Daar komt de Einhell GE-BC 43 AS bij kijken, een van de krachtigste en beste bosmaaiers die zelfs het meest hardnekkige onkruid verwijdert. Ook wanneer je simpelweg het gazon goed bij wilt werken kun je gebruik maken van de GE-BC 43 AS trimmer. Op deze manier is het eenvoudig om zelfs de moeilijk bereikbare plekken te trimmen, zodat het hele gazon er strak bij ligt. Uiteraard vergeet je niet om een veiligheidsbril op te zetten en gehoorbescherming te dragen. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 46 cm
 • Vermogen: 1,25 kW 43 cc 2 takt
 • Geluid: 97 dB
 • Gewicht: 10,9 kg

De beste Einhell grastrimmers

Bij de fabrikant kun je ook terecht voor een aanbod van grastrimmers. Een Einhell grastrimmer is ideaal te gebruiken wanneer je een gazon goed bij wilt houden. Daarnaast kun je ook de moeilijk te bereiken plekken meenemen, zoals de randen, de stukken in de buurt van planten of tegen een muur of ander obstakel aan. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je hele gazon strak getrimd wordt, zonder dat er stukjes achterblijven waar de gewone grasmaaier niet bij kan komen.

Einhell GE-ET 4530 KIT

De Einhell GE-ET 4530 KIT is een elektrische grastrimmer die overal in de tuin gemakkelijk bij kan komen. Je bent verzekerd van continue stroom en je bent dus niet afhankelijk van een volle accu wanneer je aan de slag gaat. Dankzij de GE-ET 4530 KIT wordt het gras overal evenredig getrimd en heb je als eindresultaat een prachtig strak gazon. De gazontrimmer is uitgerust met een verstelbare telescopische steel waardoor iedereen deze aan kan passen aan de eigen lengte. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 30 cm
 • Vermogen: 450 watt
 • Geluid: 94 dB
 • Gewicht: 2,7 kg

Einhell GC-ET 4025

Voor de kleinere tuin is de Einhell GC-ET 4025 een goede keuze. De motor is minder krachtig maar deze grastrimmer heeft een aantal handige functies. De GC-ET 4025 heeft een telescopische steel die je aan kunt passen aan je eigen lichaamshouding, zodat je een prettige werkhouding aan kunt nemen. Daarnaast heeft deze grastrimmer een tweede handgreep die je kunt gebruiken om extra grip te krijgen tijdens het trimmen van je gazon. Ook is de Einhell kantenmaaier ontzettend licht en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25 cm
 • Vermogen: 400 watt
 • Geluid: 95 dB
 • Gewicht: 2,3 kg

Einhell GE-CT 18 Li Kit

Een derde Einhell grastrimmer, de GE-CT 18 Li Kit werkt op accu en is een goede hulp voor de verzorging van de tuin. Je gaat dankzij de accu draadloos met deze trimmer te werk en daarnaast kun je ook overal goed bij: zelfs bij planten kun je gerust trimmen, want dankzij de beschermkap blijven je bloemen en planten veilig. Hoe weet je of de accu bijna op is? Dat zie je op de handige LED verlichting op de lader. Ook de telescopische steel zorgt voor extra gebruiksgemak bij de GE-CT 18 Li Kit. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25 cm
 • Vermogen: 18 volt 2,0 Ah
 • Geluid: 88 dB
 • Gewicht: 2,9 kg