Einhell GH-EC 1835 kettingzaag 1800 W

Einhell GH-EC 1835 kettingzaag 1800 W

Een motorzaag laat jou met gemak verschillende soorten bomen snoeien. Met een vloeiende beweging ga je door de takken heen, waardoor jouw tuin er weer goed uitziet. Zelfs de grotere stammen zijn vaak geen probleem meer. Je moet dan wel een model uitzoeken die aan jouw wensen aansluiten en waarmee je ervoor zorgt dat jouw tuin weer geheel naar wens is. Er zijn verschillende modellen die jou kunnen helpen, zoals ook de Einhell GH-EC 1835 kettingzaag 1800 W. Doordat deze kettingzaag jou veel te bieden heeft, is het goed om hier verder naar te kijken.

Einhell GH-EC 1835 kettingzaag 1800 W

Deze Einhell elektrische kettingzaag kent voldoende kracht voor veel verschillende werkzaamheden. Zo kun je veel verschillende soorten hout doormidden zagen. Door het brede scala aan mogelijkheden, waardoor je niet alleen de takken kunt snoeien, maar ook kleine boompjes om kunt zagen. Hiervoor is weinig spierkracht vereist, omdat er een terugslagbeveiliging opzit en de tuinmachine voldoende kracht van zichzelf heeft om de boom om te krijgen. Het enige waar je dan nog op hoeft te letten is het oliepeil.

In de doos

  • Einhell GH-EC 1835 kettingzaag 1800 W
  • Handleiding
  • Accessoires

Bediening en onderhoud van de Einhell GH-EC 1835 kettingzaag

Einhell GH-EC 1835 kettingzaag 1800 WDe Einhell kettingzaag behoeft weinig kennis. Zodra je de kettingzaag aan de elektriciteit hebt aangesloten, kun je aan de slag gaan. Hiervoor is een aan knop beschikbaar en hoef je alleen nog maar aan de hendel te trekken om het apparaat te starten. Je kunt dan in een vloeiende beweging langs de takken en bomen gaan, zodat de werkzaamheden in een korte tijd klaar zijn.

Als je dan gaat kijken naar het onderhoud is er ook weinig nodig. Je moet alleen zorgen dat de olie aangevuld wordt. Voor de rest doet de kettingzaag alles zelf en heb je er weinig omkijken meer naar. Zorg er daarom voor dat je de olie bij de hand hebt, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan en je een goed eindresultaat kunt verkrijgen.

Voor- en nadelen van de Einhell GH-EC 1835 motorzaag

Deze kettingzaag van Einhell is een goedkope kettingzaag met veel mogelijkheden. Door de kracht van het apparaat zijn er veel werkzaamheden aan te pakken en hoef je er weinig spierkracht voor te gebruiken. Tevens is er een automatische kettingsmering beschikbaar, waardoor je er geen onderhoud meer aan uit hoeft te voeren. De terugslagbeveiliging en de instant kettingrem geven jou daarbij alle veiligheid die je nodig hebt. Er kan eigenlijk niets meer gebeuren wanneer je ermee aan het werk bent. Wel moet je zelf nog de olie aanschaffen om het apparaat te kunnen gebruiken.

Conclusie Einhell kettingzaag

Wanneer je weinig geld uit wilt geven voor een kettingzaag en daarmee toch de gemiddelde klussen wilt gaan doen, dan is de Einhell GH-EC 1835 kettingzaag 1800 W een goede keuze. Je hebt voldoende kracht om een aantal kleine boompjes om te kunnen snoeien en hoeft daarbij niet handmatig aan de slag. Voor de prijs die je moet betalen hoef je niet te verwachten dat deze de zwaarste klussen aankrijgt. In dit geval zul je toch naar een andere oplossing moeten gaan kijken. Maak daarom een goede afweging voordat je tot een aankoop overgaat.