Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT accu grasmaaier

Einhell accu grasmaaier

Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT accu grasmaaier

We willen het onszelf altijd gemakkelijk maken. Of het nu in het huis is of eromheen, we willen er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn en toch kunnen genieten van alle gemakken. Dit geldt ook voor onze tuin. Wanneer je een grote tuin hebt, dan is niets zo vervelend dan met een verlengsnoer in de weer moeten voor het grasmaaien. Met een accugrasmaaier is dit verleden tijd. Een van de modellen waar je naar kunt gaan kijken is de Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT accu grasmaaier. Je moet dan wel zeker weten dat het model bij jouw wensen aansluit. Wanneer je onderstaande informatie meeneemt in de keuze, ben je zeker van het beste eindresultaat.

Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT overzicht

De Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT is een goede accu grasmaaier. Het toestel kent niet een maar twee accu’s om de grasmaaier draaiende te houden. Met twee accu’s van 18 Volt zorg je ervoor dat het juiste vermogen beschikbaar is. Ook kun je een duopack plaatsen voor nog meer maaicapaciteit. Deze moet wel nog apart besteld worden. De gehele accugrasmaaier is hierdoor naar wens aan te passen. Zo kun je de duwboom op de juiste hoogte zetten en is de maaihoogte centraal in te stellen. Je weet hierdoor zeker dat je het beste eindresultaat behaalt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te bepalen op welke manier het gras opgevangen gaat worden.

In de doosEinhell GE-CM 36/47 S HW Li Kit accu grasmaaier

  • Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT
  • Handleiding
  • 18 Volt accu 2x
  • Acculader
  • Mulchadapter
  • Reinigingsschraper

Bediening en onderhoud van de Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT

Je kunt deze tuinmachine op accu eenvoudig bedienen. De maaihoogte kun je centraal bedienen, waardoor je kunt kijken wat de ideale hoogte van het gras gaat zijn. Tevens kun je de duwboom in hoogte verstellen, zodat je altijd vanuit de juiste hoek kunt duwen. Zodra je de accu’s opgeladen hebt en in het apparaat geplaatst hebt, kun je gelijk aan de slag. Het gras wordt opgevangen in de opvangzak, welke aan het einde van de werkzaamheden leeggemaakt moet gaan worden. Ook moet je bekijken of er nog gras achtergebleven is op de bladen. Daarna is de accu grasmaaier weer klaar voor een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT

De Einhell GE-CM 36/47 HW Li KIT accumaaier is niet heel onderscheidend, maar kent wel enkele voordelen. Doordat er gewerkt wordt met twee accu’s heb je altijd een groter vermogen beschikbaar. Deze accu’s zijn ook te gebruiken op andere apparaten van hetzelfde merk, waardoor je nooit meer zonder komt te zitten. Naast de opvangzak kun je ook de mulching functie instellen. Met deze functie heb je altijd een natuurlijke bemesting van het gras en hoef je ook niets meer schoon te maken. Houd wel rekening met een hoger geluidsniveau. Met 95 decibel kan het geluid namelijk storend zijn voor jezelf en jouw omgeving en wordt het aangeraden om gehoorbescherming te dragen.

Conclusie Einhell accu grasmaaier

Wanneer je verzekerd wilt zijn van meer vermogen, dan is deze Einhell accu grasmaaier een goede keuze. Echter is het geen geheel onderscheidend model ten opzichte van andere merken. Het is daarom afhankelijk van jouw voorkeuren of dit de beste oplossing gaat zijn. Je kunt er veel kanten mee op en het geeft jou de gelegenheid om altijd het gras naar wens te krijgen, maar het brengt ook extra kosten met zich mee. Zeker wanneer je een duopack wilt gaan installeren kunnen er nog hoge kosten bij komen kijken.