Dit zijn de beste grastrimmers en zóveel kosten ze

De beste grastrimmers

Dit zijn de beste grastrimmers en zóveel kosten ze

Een goede grastrimmer is goud waard: hiermee kun je jaren vooruit en heb je altijd een strak gazon. Het grote voordeel van een grastrimmer is dat je moeilijk bereikbare plekken eenvoudig kunt trimmen. En als je bang bent om te dicht bij je planten te trimmen is de grastrimmer ook een goede investering. De meeste modellen hebben een speciale beschermbeugel die voorkomt dat je planten of bloemen beschadigd. Op deze pagina vind je de beste grastrimmers op dit moment én wat je daarvoor moet betalen.

De Gardena ComfortCut Li-18/23 R

Beste grastrimmers - Gardena ComfortCut Li-18-23 RDeze grastrimmer van Gardena werkt op accu en is een van de betere modellen in het segment. Waar uit zich dat precies in? De tuinmachine op accu heeft allerlei voordelen: een krachtige aandrijving, gebruikscomfort en allerlei handige functies. De 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accu gaat zo’n 50 minuten mee en wanneer je een middelgroot gazon hebt kun je hier heel goed gebruik van maken. Daarnaast is dit een echte lichtgewicht trimmer en dus gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Staat het gras wat hoger? Dan is geen enkel probleem voor de Gardena ComfortCut Li-18/23 R. Prijs: €144,99.

Black & Decker ST182320-QW

Deze draadloze accu grastrimmer van Black & Decker is een aanwinst voor iedere tuin en zeker een van de betere op dit moment. De Black & Decker ST182320-QW werkt op een 18 volt 2,0 Ah accu met een gewicht van nog geen drie kilogram. Je kunt hem dus gemakkelijk langere tijd achter elkaar te gebruiken zonder dat je hier last van krijgt. De Black & Decker ST182320-QW heeft een beschermbeugel voor planten en bloemen en dit is zeker een van de voordelen. Ook de telescopische steel en het tweede handvat zorgen voor extra comfort. Prijs: €84,99.

Wolf Garten Campus 350 RT

Een goedkope gazontrimmer met een goede prijs-kwaliteitverhouding: dat is de Wolf Garten Campus 350 RT. Deze grastrimmer is een van de goedkoopste in het segment maar doet zeker niet onder voor andere, duurdere modellen. Wel lever je iets in op luxe en de extra functies maar wanneer je simpelweg de randen van je gazon wilt bijwerken is dit een uitstekende keuze. Met een vermogen van 350 watt kun je niet verwachten dat deze trimmer grotere taken aankan. Je kunt hier de moeilijk te bereiken plekken wel goed mee trimmen. Prijs: €39,99.

Gardena EasyCut 400/25

De Gardena EasyCut 400/25 is een degelijke en mooie kantenmaaier die je voor een aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. Met de EasyCut 400/25 ben je verzekerd van een goed bijgewerkt gazon en ervaar je de gebruiksgemak tijdens het trimmen. Gazonranden of moeilijk te bereiken plekken zijn geen enkel probleem voor dit tuingereedschap, die met zijn 400 watt wel het een en ander aankan. Ook het gewicht van 2,4 kg werkt in het voordeel van de Gardena EasyCut 400/25: je kunt deze kantenmaaier langere tijd achter elkaar gebruiken zonder dat je hier last van gaat krijgen. Prijs: €62,99.