DeWalt DCMW564P2-QW accu grasmaaier

DeWalt accu grasmaaier

DeWalt DCMW564P2-QW accu grasmaaier

Wanneer je jouw gras van de juiste lengte wilt voorzien, dan is het goed om iedere optie mee te nemen in de keuze. Er zijn namelijk veel verschillende accu grasmaaiers te vinden in het assortiment. Je moet daarom alle opties meenemen voordat je overgaat tot een aankoop. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de DeWalt DCMW564P2-QW accu grasmaaier. Deze accumaaier kent verschillende specificaties die andere grasmaaiers niet hebben. Wanneer je ziet welke dit zijn, ben je direct overtuigd. Ontdek het daarom voor jezelf en vergeet deze grasmaaier niet mee te nemen bij het maken van jouw keuze. Lees daarom snel onderstaande informatie door en ontdek alle mogelijkheden van deze snoerloze grasmaaier.

DeWalt DCMW564P2-QW overzicht

De DeWalt DCMW564P2-QW is een tuinmachine welke gebruik maakt van twee accu’s. Beide XR accu’s zijn 18 volt, waardoor je een dubbel vermogen hebt. De acculader geeft daarom ook een dubbele laadindicator. De maaibreedte van de grasmaaier is 48 centimeter, waardoor de grootste tuinen hiermee in een keer gemaaid kunnen worden. Je hoeft tussendoor niet aan de slag met het opladen van de accu’s, maar gaat gewoon door. Zorg er daarom voor dat je de juiste maaihoogte ingesteld hebt en bepaal of je het gras op laat vangen in de opvangbak of gebruik maakt van de mulching functie.

In de doosDeWalt DCMW564P2-QW accu grasmaaier

  • DeWalt DCMW564P2-QW
  • Handleiding
  • 18 Volt XR accu 2x
  • Acculader
  • Opvangzak 55 liter

Bediening en onderhoud van de DeWalt DCMW564P2-QW

Voordat je gaat werken met deze DeWalt accu grasmaaiermoet je ervoor zorgen dat beide accu’s opgeladen zijn. Alleen dan zal de accugrasmaaier immers kunnen werken. Ook bepaal je of de opvangzak bevestigd wordt of dat je de mulching functie gaat gebruiken. Zodra je de juiste maaihoogte ingesteld hebt, kun je aan de slag met het maaien van het gras. Aan het einde van de werkzaamheden hoef je het gras niet meer aan te harken en kun je de grasmaaier eenvoudig opbergen. Hiervoor kun je de duwboom naar beneden doen. Eventueel kijken of er gras achtergebleven is, is vrijwel het enige onderhoud aan de grasmaaier dat je moet uitvoeren.

Voor- en nadelen van de DeWalt DCMW564P2-QW

De DeWalt DCMW564P2-QW is een accugrasmaaier die voorzien is van twee accu’s. Hierdoor heb je een groter vermogen, waardoor je ook langer met de grasmaaier kunt doen. Deze accugrasmaaier is daarom geschikt voor de grootste tuinen, waarbij je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Met slechts een handeling kun je de maaihoogte instellen van het apparaat en de mulching functie zorgt voor een natuurlijke bemesting van het gras. Echter zit er wel een groot nadeel aan de accugrasmaaier. Het geluidsniveau van 110 decibel is namelijk heel fors, waardoor je gehoorbescherming moet dragen tijdens de werkzaamheden.

Conclusie DeWalt accu grasmaaier

Houd je van een laag geluidsniveau, dan is de DeWalt DCMW564P2-QW accu grasmaaier niet aan te raden. Het lijkt hierdoor namelijk alsof je in een concertzaal staat en dat gaat jouw omgeving jou ook niet op prijs stellen. Wanneer je echter naar andere specificaties gaat kijken, dan is deze redelijk goedkope accu grasmaaier wel weer een van de betere oplossingen. Het is daarom aan jou wat jij voor lief gaat nemen. Wanneer je voornamelijk voor de meeste eenvoud gaat, dan is deze grasmaaier zeker de moeite waard en kun je de investering maken voor jarenlang gebruiksgemak. Vergelijk deze draadloze grasmaaier daarom met andere modellen op de markt, zodat je de juiste keuze kunt gaan maken en zeker weet of dit model bij jouw huishouden past.