De beste verticuteermachine merken

De beste verticuteermachines

De beste verticuteermachines van de beste merken

Wolf Garten, Gardena, Bosch, Stiga, Einhell: het zijn absolute topmerken als het gaat om tuingereedschap. Ook wanneer je op zoek bent naar een goede verticuteermachine ben je bij deze merken aan het goede adres. Maar wat is nu het beste van het beste? Wanneer je alleen het beste wilt voor je gazon, is het ook belangrijk om te kijken naar de beste verticuteermachines van de beste merken. Hier vind je een overzicht van de beste verticuteermachine merken. Zo kun je een keuze maken en ben je verzekerd van een goede aankoop. Een verticuteermachine huren kan natuurlijk ook.

1: Wolf Garten Ambition V 378 E: €202,95

De Wolf Garten Ambition V 378 E is een van de duurdere verticuteermachines in het segment en dat betekent dat je hier ook wel wat van mag verwachten. Gelukkig is de machine voorzien van allerlei technische snufjes waardoor de Wolf Garten Ambition V 378 E zeer gebruiksvriendelijk wordt. Ten eerste heeft deze verticulator een vermogen van maar liefst 1800 watt en is hiermee een van de krachtigste in het segment. Verder bestaat het toestel uit 12 dubbele messen die op verschillende standen kunnen worden ingesteld. Verder belucht deze tuinmachine je gazon waardoor vocht, licht en voedingsstoffen goed kunnen worden opgenomen.

2: Bosch AVR 1100: €195,-

Wil jij je gazon ten alle tijden mooi en strak houden? Dan is de Bosch AVR 1100 een goede keuze. Deze verticuteermachine van topmerk Bosch is van alle gemakken voorzien en zorgt ervoor dat je mos of een viltlaag snel en makkelijk kunt verwijderen. De maaibreedte van de Bosch AVR 1100 is 32 cm, en dat is precies genoeg om het gazon ook nog te beluchten. Daarnaast is de aandrijving elektrisch en ben je dus altijd verzekerd van stroom. Wel heb je een verlengsnoer nodig om overal goed bij te kunnen komen. De 50 liter opvangbak is een van de grote voordelen van de Bosch AVR 1100.

3: Wolf Garten Ambition V 346 E: €188,99

Voor een gazonoppervlak van 50 tot 200 m2 ben je met de Wolf Garten Ambition V 346 E aan het juiste adres. Deze 1600 watt verticuteer machine zorgt ervoor dat je gazon er altijd strak bij ligt. Je kunt de 12 dubbele messen op 5 standen stellen en daarnaast belucht je het gazon ook goed met de Wolf Garten Ambition V 346 E. Je gazon komt niets te kort dankzij deze krachtige verticulator van Wolf Garten.

4: Bosch ALR 900: €179,-

Voor een kleiner gazon is de Bosch ALR 900 een ideale aankoop. Deze verticuteermachine heeft een vermogen van 900 watt. Dit is vergeleken met andere modellen wat aan de lage kant, maar voor een klein gazon heb je ook niet meer nodig. De twintig vlijmscherpe tanden in de machine zorgen ervoor dat mos en onkruid geen schijn van kans maken. Je kunt hem daarnaast op verschillende standen instellen, waardoor je het gras niet kan beschadigen en altijd veilig te werk gaat. Verder wordt alles opgevangen in een 50 liter opvangbak en hoef je achteraf dus niet met de hark in de weer.