BWN 52cc 2.2KW benzine bosmaaier

BWN 52cc 2.2KW benzine bosmaaier

Jouw tuin is de plek waar je volledig wilt ontspannen. Een goede verzorging en het juiste onderhoud is daarom van belang. Hier kun je met de hand mee aan de slag gaan, maar dit kost veel spierkracht en levert al snel vermoeide armen op. Je kunt daarom beter naar verschillende tuinmachines gaan kijken die jouw werkzaamheden kunnen verlichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bosmaaier. Deze zorgt er namelijk voor dat de randen van jouw gazon naar behoren uitzien. De BWN 52cc 2.2KW benzine bosmaaier kan echter meer dan alleen de randjes bijwerken.

BWN 52cc 2.2KW bermsnijder bosmaaier grastrimmer

De BWN 52cc 2.2KW bermsnijder is een bosmaaier die niet alleen voor het kleine werk geschikt is, maar jou ook direct kan helpen om de grovere takken weg te halen. Hiervoor is een krachtige motor beschikbaar, welke jou nooit teleur gaat stellen. In combinatie met de grote messen kun je heel secuur te werk gaan, terwijl je de kantenmaaier eenvoudig op kunt tillen door het draagtuig. Jouw armen zullen niet meer vermoeid aanvoelen en aan het einde van de dag kun je weer ontspannen in een onderhouden tuin zitten.

In de doos

  • BWN 52cc 2.2KW bermsnijder bosmaaier grastrimmer
  • Handleiding
  • Accessoires

Bediening en onderhoud van de BWN 52cc 2.2KW bermsnijder

BWN 52cc 2.2KW bermsnijder bosmaaier grastrimmerDe BWN 52cc 2.2KW bermsnijder bosmaaier grastrimmer kent geen lastige bediening. In eerste instantie moet je ervoor zorgen dat er benzine toegevoegd wordt. Dit zorgt voor de aandrijving. Daarbij zijn er ook weinig instellingen nodig om de bosmaaier het werk te laten doen. Door de draadkop op de grond te tikken maak je de draden namelijk automatisch langer. Je hoeft dus niet met ingewikkelde knoppen aan de slag te gaan om van een goed eindresultaat te genieten.

Dit tuingereedschap van BWN kent al een net zo eenvoudig onderhoud. Eens in de zoveel tijd moet de benzine aangevuld worden. Hiermee voorkom je dat je tijdens de werkzaamheden moet stoppen doordat er geen energie meer beschikbaar is. Ook moet je ervoor zorgen dat er geen tuinafval achterblijft bij de messen. Dit leidt uiteindelijk tot slijtage, wat je te allen tijde wilt voorkomen.

Voor- en nadelen van de BWN 52cc 2.2KW grastrimmer

Als je gaat kijken naar de voordelen van de BWN 52cc 2.2KW grastrimmer dan kom je erachter dat je voor het bedrag dat je neertelt altijd een goede oplossing in handen hebt. Er is weinig voor nodig om deze bosmaaier aan de slag te krijgen, wat alleen maar resultaten op kan leveren. Het ontbreken van knoppen maakt het nog eens extra makkelijk. Iedereen kan in principe met dit model aan de slag gaan. Een nadeel is wel dat wanneer de benzineprijzen stijgen, je automatisch ook meer geld kwijt gaat zijn voor het onderhoud van het apparaat.

Conclusie BWN bosmaaier

De BWN 52cc 2.2KW benzinebosmaaier kan een geschikte oplossing zijn als je snel aan de slag wilt gaan. Eens in de zoveel tijd benzine bijvullen is vrijwel het enige wat je hoeft te doen en je hebt voor net iets meer dan 100 euro een hoogwaardige kwaliteit in handen. Jarenlang kun je met deze bosmaaier jouw tuin onderhouden, waardoor de tuin in ieder seizoen tot ontspanning kan gaan leiden. Neem hem daarom mee in jouw vergelijking.