Bosch Universal Rotak 36-550 accu grasmaaier

Bosch accu grasmaaier

Bosch Universal Rotak 36-550 accu grasmaaier

De accugrasmaaier is onmisbaar bij ieder huishouden die een tuin heeft. Zeker wanneer deze qua lengte vrij lang is, is het namelijk lastig om met een elektrische grasmaaier aan de gang te gaan. Hiervoor kun je naar veel verschillende merken gaan kijken, die jou allemaal wat anders te bieden hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Bosch Universal Rotak 36-550 accu grasmaaier. Deze tuinmachine kent zoveel voordelen en gebruiksgemakken dat deze zeker meegenomen moet worden bij het maken van jouw keuze. Lees daarom snel verder om te ontdekken wat de grasmaaier allemaal kan en of dit misschien wel de beste accugrasmaaier voor jou is.

Bosch Universal Rotak 36-550Bosch UniversalRotak 36-550 accu grasmaaier

De Bosch Universal Rotak 36-550 is een van de meest veelzijdige accugrasmaaiers die er te vinden is. Zo heb je nooit last van het hoge geluid, doordat er een speciale techniek wordt gebruikt die het geluid doffer maakt. Je zult daarom nooit gestoord worden. Daarbij kun je altijd vrijuit bewegen. De draaicirkel van de accugrasmaaier is klein genoeg om ieder stuk van de tuin mee te kunnen pakken en je hoeft nooit in de weer met een verlengkabel. Door de maaibreedte van 38 centimeter ben je tevens voorzien van een snelle werking. Je hoeft daarom niet lang meer te maaien om een goed eindresultaat te hebben.

In de doos

  • Bosch Universal Rotak 36-550
  • Handleiding
  • 36 Volt Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangbak 40 liter

Bediening en onderhoud van de Bosch Universal Rotak 36-550

De Bosch Universal Rotak 36-550 accu grasmaaier is eenvoudig te bedienen. Zodra de accu opgeladen is, kun je gelijk aan de slag. Je kunt de maaihoogte geheel naar wens instellen, waarbij je de beschikking hebt over meerdere standen. Vergeet ook niet om de opvangbak eraan te bevestigen, waardoor het gemaaide gras direct opgevangen wordt. Zo worden jouw werkzaamheden nog eenvoudiger. Aan het einde van de werkzaamheden kun je het achtergebleven gras op de snoerloze grasmaaier nog verwijderen en de bak legen, waarna je de accu weer aan de lader hangt en de rest van de grasmaaier opbergt. Voor de rest hoef je geen onderhoud meer te plegen aan jouw grasmaaier.

Voor- en nadelen van de Bosch Universal Rotak 36-550

Als je gaat kijken naar de voordelen van dit model accugrasmaaier, dan wil je eigenlijk niets anders meer. De tuinmachine is een van de stillere grasmaaiers, doordat het geluid gedempt wordt. Je hebt hierdoor niet te maken met schil geluid. Tevens heb je zes verschillende maaihoogtes tot jouw beschikking. Hierdoor kun je alles naar wens krijgen, waarbij het gras direct opgevangen wordt. Je bent dus niet meer uren bezig met het aanharken van het gemaaide gras, maar bent klaar zodra je de draadloze grasmaaier weer aan de kant zet. Het nadeel van de accumaaier is dat de mulching functie ontbreekt. Hierdoor heb je geen natuurlijke bemesting voor jouw gazon.

Conclusie Bosch accu grasmaaier

Dzee Bosch accu grasmaaier geeft jou voldoende ruimte om het gazon naar behoren te kunnen maaien. Ondanks de hogere prijs ben je wel verzekerd van hoogwaardige kwaliteit waar je jaren mee vooruit kunt. Je hoeft alleen nog maar te zorgen dat de accu volledig opgeladen is, zodat je er halverwege het maaien niet achter komt dat je niet meer verder kunt. Wanneer je wilt investeren in een goede accugrasmaaier dan is dit model zeker een optie om in het achterhoofd te houden. Je gaat merken dat je er geen spijt van krijgt.