Bosch Rotak 37 Li accu grasmaaier

Bosch accu grasmaaier

Bosch Rotak 37 Li accu grasmaaier

Wanneer je wilt genieten van de beste kwaliteit van jouw gras, dan moet je ervoor zorgen dat je ook de beste oplossingen in huis haalt om het gras te kunnen maaien. Er zijn veel verschillende accu grasmaaiers te vinden op de markt, waaronder ook de Bosch Rotak 37 Li accu grasmaaier. Deze grasmaaier van Bosch zorgt ervoor dat je het gras altijd op de gewenste hoogte hebt en je er weinig moeite voor hoeft te doen om de grasmaaier vooruit te duwen. Wanneer je met een accumaaier gaat werken merk je al snel dat je hiermee veel beter uit bent.

Bosch Rotak 37 Li overzicht

De Bosch Rotak 37 Li is een tuinmachine die geschikt is voor tuinen tot 425 vierkante meter. Hiervoor heb je een krachtige accu tot jouw beschikking, waar je eenvoudig meer dan een uur mee zou kunnen maaien. Tenminste, zolang je de accu opgeladen hebt voor gebruik. Door het ergonomische ontwerp en het lichte gewicht is deze accugrasmaaier goed hanteerbaar en zullen jouw spieren niet pijnlijk aanvoelen aan het einde van de werkzaamheden. Je hoeft alleen nog maar de juiste maaihoogte in te stellen en de mulching functie aan te zetten, zodat het gras er gezond uit komt te zien en direct kan genieten van een natuurlijke bemesting. Zo heb je er de rest van de tijd geen omkijken meer naar.

In de doosBosch Rotak 37 Li accu grasmaaier

  • Bosch Rotak 37 Li
  • Handleiding
  • 36 Volt Li-Ion accu
  • Snellader
  • Opvangbak 40 liter
  • Multi mulch
  • Hoes
  • Handschoenen

Bediening en onderhoud van de Bosch Rotak 37 Li

De Bosch Rotak 37 Li accu grasmaaier kent een eenvoudige bediening. Je hoeft immers alleen de accu op te laden voordat je ermee aan de slag kunt gaan. Je kunt hiervoor besluiten om de accugrasmaaier in de standaard standen te laten staan, maar kunt de maaihoogte ook aanpassen. Dit is in slechts een beweging gedaan, waardoor je er niet veel tijd aan kwijt bent. Tevens kies je tussen de opvangbak en de mulching functie, waarna je het gras kunt gaan maaien. Aan het einde van de werkzaamheden berg je de draadloze grasmaaier weer op en leeg je eventueel de opvangbak. Dan is het alleen nog een kwestie van de accu opladen voor een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Bosch Rotak 37 Li

De Bosch Rotak 37 Li accu grasmaaier heeft als grootste voordeel dat ook de randen van het gras meegenomen worden. Je hoeft daarom niet meer in de weer met andere gereedschappen om deze randen mee te pakken. Dit is bij veel accugrasmaaiers wel zo, waardoor je toch meer tijd kwijt gaat zijn. Tevens beschikt deze accu maaier over een mulching functie, waardoor jouw gras op een natuurlijke manier bemest wordt en je ook niet meer in de weer hoeft met een hark om het gras weg te halen. Door de beschermende hoes zorg je ervoor dat er geen beschadigingen worden aangebracht aan de snoerloze grasmaaier als deze in de schuur of garage opgeborgen staat.

Conclusie Bosch accu grasmaaier

Deze Bosch accu grasmaaier is zijn geld meer dan waard een een van de beste accu grasmaaiers die er op dit moment te koop is. De opties die je ermee hebt in combinatie met de eenvoud zorgen ervoor dat het grasmaaien binnen een korte tijd gedaan is en jouw gras er weer geheel gezond uit ziet. Door het totaalpakket dat je erbij krijgt, kun je direct aan de slag met de werkzaamheden. De sterke accu geeft jou daarbij de gelegenheid om de werkzaamheden in zijn geheel uit te voeren.