Bosch Fontus Mobiel hogedrukreiniger

Bosch hogedrukreiniger

Bosch Fontus Mobiel hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger helpt jou bij het goed schoonmaken van ieder oppervlak. De verschillende werkzaamheden kunnen namelijk in combinatie met verschillende accessoires altijd naar behoren schoongemaakt worden. Dit houdt in dat je niet alleen een harde waterstraal tot jouw beschikking hebt, maar hier ook gelijk accessoires voor hebt om goed te kunnen reinigen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de juiste keuze te maken. Zo kun je bijvoorbeeld voor de Bosch Fontus Mobiel hogedrukreiniger gaan. Je moet dan wel goed weten wat deze hogedrukspuit voor jou kan betekenen. Wat dit precies is, lees je hieronder. Zo kun je gelijk een goede keuze maken.

Bosch Fontus Mobiel

De Bosch Fontus Mobiel is een kleine accu-hogedrukreiniger die je gelijk vanuit de doos kunt gaan gebruiken. Met een watertank van 15 liter kun je de tuinmeubelen goed afspuiten. Met vier spuitpatronen en een instelbare waterdruk ben je van alle gemakken voorzien. Deze goede hogedrukspuit is daarmee wel gelijk voor de kleinere schoonmaakklussen bedoeld. Je kunt hiermee dus geen grote voertuigen volledig schoonmaken of het complete terras ontdoen van aanslag. Wanneer je hiermee uit de voeten kunt, is dit een van de beste oplossingen die je je maar kunt wensen.

In de doosBosch Fontus Mobiel hogedrukreiniger

  • Bosch Fontus Mobiel
  • Handleiding
  • 18V accu
  • 2,5 Ah Li-Ion accu
  • Smart Brush
  • Spuitpistool
  • Oplader

Bediening en onderhoud van de Bosch Fontus Mobiel

De bediening van de Bosch hogedrukreiniger gebeurt op de spuitlans. Hier vind je de knoppen terug om de waterdruk in te stellen. De waterdruk instellen geeft jou de gelegenheid om altijd voldoende water uit het apparaat te krijgen om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Qua onderhoud heeft deze iets meer tijd nodig dan andere modellen. Doordat de hogedrukreiniger werkt met een accu moet je deze namelijk iedere keer na gebruik opladen. Wanneer je hierop let, is jouw hogedrukreiniger altijd klaar voor gebruik. Ook een kleine schoonmaak na gebruik kan helpen om de levensduur van de tuinmachine te verbeteren.

Voor- en nadelen van de Bosch Fontus Mobiel

De Bosch Fontus Mobiel heeft als grootste voordeel dat je deze ook zonder stopcontact kunt gebruiken. Doordat deze werkt op een accu heb je daarom altijd veel bewegingsruimte. Daarbij heb je ook een wasborstel tot jouw beschikking, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor krassen op de oppervlakten. Het waterfilter zorgt er daarbij voor dat het vuil uit het water wordt gehaald, zodat dit niet op de tuinmeubelen wordt gespoten. Wanneer je meer schoon wilt maken dan moet je nog andere accessoires aanschaffen. Er worden er immers niet al te veel meegeleverd. Je moet daarom rekenen op extra kosten, waardoor je moet overwegen of dit wel binnen jouw budget gaat passen.

Conclusie Bosch hogedrukreiniger

De Bosch hogedrukspuit biedt waar voor zijn geld. Door het lage bedrag waarvoor je deze aanschaft, kom je niets meer te kort. Echter wordt het al gauw veel duurder wanneer je andere accessoires aan wilt schaffen. Bosch maakt namelijk veel apparaten die al gauw veel geld gaan kosten, maar met deze fabrikant ben je wel altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Je hoeft alleen nog maar te zorgen dat je jouw aankoop doet, waarna het genieten wordt van alle voordelen die je ermee kunt gaan behalen. Bekijk daarom of deze accuhogedrukreiniger bij jou past en begin met het maken van een aankoop. Alles in jouw tuin is weer super schoon en aanslag is verleden tijd.