Bosch EasyGrassCut 27 grastrimmer

Bosch EasyGrassCut 27 grastrimmer

Als je op zoek gaat naar nieuwe apparaten, dan is Bosch een merk dat standaard voorbijkomt. Deze fabrikant heeft namelijk op vrijwel ieder gebied wel een aantal modellen beschikbaar. Ook als je apparaten nodig hebt om de tuin te onderhouden heb je voldoende oplossingen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld ook naar een van de grastrimmers gaan kijken. Met een grastrimmer zorg je ervoor dat je de kanten van het gazon weer kort krijgt, zonder dat je met de hand aan de slag moet. Een van de opties die je dan hebt, is de Bosch EasyGrassCut 27 grastrimmer. Deze tuinmachine heeft jou veel te bieden na de aanschaf.

Bosch EasyGrassCut 27 overzicht

De kantenmaaier van Bosch is een handig apparaat welke voorzien is van een automatisch draadtoevoersysteem. Hierdoor hoef je bijna niets meer zelf te doen. Daarbij kun je ook nog wisselen tussen trimmen en knippen, waarvoor slechts een druk op de knop nodig is. Je hoeft daarom ook niet te bukken om een nieuwe kop op het apparaat te zetten. Stel daarbij de werkhoogte in, waardoor je ook een goede houding krijgt voor de werkzaamheden. Lichamelijke klachten zijn verleden tijd wanneer je aan de slag gaat met een trimmer en jouw tuin ziet er weer uit zoals jij wenst dat deze eruit ziet.

In de doos

  • Bosch EasyGrassCut 27 grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bosch EasyGrassCut 27 grastrimmer

Bosch EasyGrassCut 27 grastrimmerAls je gaat kijken naar de bediening van de Bosch EasyGrassCut 27 grastrimmer dan merk je al gauw dat je vrijwel niets meer hoeft te doen. Er zijn slechts enkele knoppen op te vinden die ervoor zorgen dat de grastrimmer op de juiste hoogte ingesteld is en het juiste snijblad wordt geactiveerd. Tevens moet je deze goede strimmer aansluiten op netstroom door middel van een verlengkabel om aan de slag te kunnen. Je zorgt er met slechts enkele klikken voor dat jouw gehele tuin afgewerkt kan worden en kunt direct aan de werkzaamheden beginnen.

Deze Bosch gazontrimmer kent al net zo weinig onderhoud. Je hoeft namelijk aan het einde van de werkzaamheden alleen maar het apparaat van de stroom te halen en te kijken of al het tuinafval verdwenen is uit het apparaat.

Voor- en nadelen van de Bosch EasyGrassCut 27 trimmer

De Bosch EasyGrassCut 27 grastrimmer kent daarbij nog enkele voordelen. Zo heb je niet alleen de hoogte die verstelbaar is, maar kun je ook de tweede handgreep naar wens instellen. Je voorziet jezelf dus altijd van voldoende grip. Tevens zorgt het lichte gewicht ervoor dat je geen vermoeide armen gaat krijgen, terwijl de trimmer de rest van het werk voor jou doet. De dubbele draad zorgt daarbij voor een verbeterde snijprestatie. Een nadeel van het apparaat is wel dat je dankzij de verlengkabel minder bewegingsruimte hebt. Hier moet je dus wel rekening mee houden bij een grotere tuin.

Conclusie Bosch grastrimmer

Als je op zoek bent naar een grastrimmer die gewoon doet wat het belooft en waarmee je jarenlang vooruit kunt, dan is de Bosch EasyGrassCut 27 kantenmaaier de beste keuze. Deze tuinmachine trimt en maait het gras in een handomdraai, waarvoor jij weinig kracht meer uit hoeft te oefenen. Voor de grotere tuinen zal deze echter wel minder geschikt zijn vanwege de elektriciteitskabel.