Bosch EasyGrassCut 23 grastrimmer

Bosch EasyGrassCut 23 grastrimmer

Bosch gaat al heel wat jaren mee en heeft in deze jaren ook al veel verschillende apparaten ontwikkeld om jouw huishoudelijke activiteiten te verlichten. Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis moet er vaak veel onderhouden worden en dit kan lichamelijk zwaar worden. Daarom is het belangrijk dat je zoveel mogelijk verlichting gaat zoeken bij de machines. Een van de mogelijkheden die je dan hebt, is een grastrimmer. De Bosch EasyGrassCut 23 grastrimmer is hier een voorbeeld van. Vergeet deze tuinmachine niet mee te nemen in het maken van een vergelijking.

Bosch EasyGrassCut 23 grastrimmer

De Bosch EasyGrassCut 23 grastrimmer is een compacte en lichte grastrimmer waar je veel verschillende trimwerkzaamheden mee uit kunt voeren. Het ergonomische design zorgt er daarbij voor dat je altijd voldoende grip behoudt en voor langere tijd aan de slag kunt gaan. Hiervoor zal er nooit veel belasting voor jouw lichaam zijn. De snijlijn van 23 centimeter voedt zich automatisch, waardoor je geen problemen gaat ondervinden en ononderbroken kunt werken. Uiteindelijk zullen de werkzaamheden veel sneller verricht kunnen worden en is het voor jou

In de doos

  • Bosch EasyGrassCut 23 grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bosch EasyGrassCut 23 grastrimmer

Bosch EasyGrassCut 23 elektrische grastrimmerWanneer je aan de slag wilt gaan met deze Bosch grastrimmer moet je ervoor zorgen dat je de verlengkabel goed neergelegd hebt. Zo krijg je meer bewegingsruimte en is de grastrimmer voorzien van energie. Daarna kun je aan de slag met het maaien van de kanten. Hiervoor kun je het handvat vasthouden en het apparaat langs de kanten halen. Het apparaat doet daarna alles uit zichzelf en zorgt ervoor dat het gras versnipperd op het gazon terecht komt. Jij hoeft er daarna niets meer aan te doen.

Wel kun je ervoor kiezen om het onderhoud direct uit te voeren. Zodra je klaar bent met de Bosch EasyGrassCut 23 gazontrimmer kun je de verlengkabel er weer afhalen, waarna je kijkt of er geen tuinafval achtergebleven is bij de snijbladen. Je kunt er hiermee voor zorgen dat er geen slijtage plaatsvindt. Daarna berg je de grastrimmer op een droge plek op, zodat er ook geen vocht bij kan komen.

Voor- en nadelen van de Bosch EasyGrassCut 23 kantenmaaier

Deze gazontrimmer van Bosch kent enkele voordelen. Voor een relatief laag bedrag heb je hoogwaardige kwaliteit in huis. De trimmer gaat jouw werk verlichten, terwijl jij altijd een goede werkhouding gaat hebben. Lichamelijke klachten en vermoeide spieren zullen daardoor niet meer voorkomen en het lichte gewicht zorgt er ook voor dat je voldoende bewegingen kunt maken om de werkzaamheden te verrichten. Een nadeel is de werking op elektriciteit. Hierdoor kun je niet overal in de tuin komen als de verlengkabel niet lang genoeg is en zul je het dus in delen moeten doen of besluiten dat er nog een deel met de hand wordt gedaan.

Conclusie Bosch grastrimmer

De Bosch EasyGrassCut 23 grastrimmer is een prima grastrimmer en de ideale keuze voor de gemiddelde tuinen. Het apparaat heeft veel te bieden en kan de werkzaamheden aanzienlijk verlichten. Je moet er wel voor zorgen dat de verlengkabel lang genoeg is, zodat je ook daadwerkelijk aan alle kanten van de tuin kunt komen. Wanneer je hierop gaat letten is het de investering mee dan waard. Echter kan het voor de grote tuinen dus wel lastig zijn en kun je beter ergens anders naar kijken.