Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer

Bosch brengt altijd veel verschillende voordelen met zich mee. De verschillende apparaten van de fabrikant kunnen jou daarom altijd van voldoende comfort laten genieten, terwijl er ook hoge prestaties geleverd worden. Zo ook bij de grastrimmers. De verschillende grastrimmers brengen allemaal een eigen voordeel met zich mee, waardoor je goed moet gaan kijken welke je aanschaft. Wanneer je jouw zoektocht begint, mag de Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer niet ontbreken. Ook dit model kan jou namelijk veel opleveren.

Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer overzicht

Met de Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer is jouw gazon binnen een korte tijd weer van mooi afgewerkte kanten voorzien is. De plekken die door de grasmaaier overgeslagen zijn, kunnen hierdoor in een handomdraai voorzien zijn van de juiste lengte. Hiervoor werkt de grastrimmer op basis van een accu. Deze accu wordt niet meegeleverd, maar wanneer je hem in jouw bezit hebt, kun je urenlang verder met het trimmen. De kop draagt hierbij 180 graden, waardoor ook de moeilijk bereikbare plekken goed bereikbaar worden. Je mist nooit meer een plek als je met de Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer aan de slag gaat.

In de doos

  • Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer

Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmerWat betreft de bediening heb je ook niets te klagen met deze Bosch grastrimmer. De kantenmaaier moet een opgeladen accu hebben, waarna je alleen nog maar hoeft te schakelen tussen trimmen en knippen. Daarna haal je hem gewoon langs de randen, waarbij stenen en andere obstakels gespaard blijven. Gebruik hiervoor het ergonomische handvat, zodat je altijd voldoende grip houdt bij de werkzaamheden en je een goede houding aan kunt nemen.

Zodra je klaar bent met de werkzaamheden kun je het tuingereedschap weer opbergen. De accu hang je dan aan de lader, zodat je bij een volgend gebruik niet hoeft te wachten op een volle batterij. De grastrimmer zelf bewaar je op een droge plek. Vocht kan namelijk schade aanbrengen aan de motor. Wanneer je dit allemaal naar behoren doet, heb je een lange levensduur tot jouw beschikking.

Voor- en nadelen van de Bosch EasyGrassCut 18 trimmer

De Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer kent daarbij verschillende voordelen waar je van op de hoogte moet zijn. Als eerste is deze grastrimmer handig in gebruik. Je kunt hem geheel naar wens instellen, zodat je jouw lichaam niet hoeft te overbelasten. Tevens draait de kop eenvoudig mee, waardoor de moeilijk bereikbare plekken niet overgeslagen hoeven te worden. Een groot nadeel is dat je na het maken van de investering nog een extra kostenpost krijgt. Je moet de accu met bijbehorende oplader namelijk nog apart aanschaffen, waardoor de kosten flink op kunnen lopen.

Conclusie

Als je een redelijk budget hebt, dan kun je gaan kijken naar de Bosch EasyGrassCut 18 grastrimmer. Deze grastrimmer brengt immers veel voordelen met zich mee die je met andere grastrimmers niet gaat behalen. Je zult dan wel nog een accu aan moeten schaffen voordat je daadwerkelijk kunt gaan werken met de kantenmaaier. Bekijk daarom wel goed of het nog altijd binnen jouw budget past of dat je toch naar andere oplossingen moet gaan kijken. Als je deze trimmer van Bosch toch aanschaft, hoef je de komende jaren niet meer naar een andere oplossing op zoek te gaan. Een van de beste grastrimmers van dit moment.