Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaag

Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaag

Het merk Bosch kent vrijwel iedereen. Bij ieders huishouden is namelijk wel iets van de fabrikant te vinden. Wanneer je een van de apparaten van de fabrikant in huis hebt, ben je te allen tijde verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt het zo gek niet bedenken of het merk heeft er wel een apparaat voor. Wanneer je kleine takken door wilt gaan zagen, kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar een kettingzaag. Voor de kleinste klussen is de Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaag beschikbaar. Deze kettingzaag heeft jou meer te bieden dan je in eerste instantie zou verwachten.

Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaag

De Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaag is een compact model kettingzaag, waar je veel klussen mee uit kunt voeren. De motorzaag heeft daarbij de Bosch nanoBlade tot zijn beschikking, waarbij vibraties niet meer voorkomen. Zo kun je altijd recht zagen, waardoor je zelfs daklatten en andere planken in huis van een goed formaat kunt voorzien. Tevens kunnen de bomen en struiken rondom de woning weer korter gemaakt worden. De veelzijdigheid van het apparaat zorgt ervoor dat je nooit meer uit moet gaan kijken naar andere apparaten om te kunnen genieten van goede eindresultaten.

In de doos

  • Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaag
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bosch EasyCut 12 kettingzaag

Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaagVanwege het compacte formaat is dit tuingereedschap eenvoudig te bedienen. Je hebt weinig spierkracht nodig om met het apparaat aan de slag te gaan. Zodra je de accu hebt opgeladen kun je het apparaat activeren en direct aan de slag. Daarbij geniet je van de stilte en kun je zonder vibraties iedere plank van een goede lengte voorzien. Aan het einde van de werkzaamheden ruim je hem weer op in de daarvoor bestemde koffer.

Wat betreft het kettingzaag onderhoud moet je voornamelijk gaan letten op de accu. Na het gebruik van de Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaag is het belangrijk om de accu weer op te laden. Je hoeft voor de rest nergens naar om te kijken. Smeren en slijpen van het zaagblad is namelijk niet meer nodig bij deze kettingzaag. Je bergt hem gewoon weer op.

Voor- en nadelen van de Bosch EasyCut 12 motorzaag

Wanneer je deze Bosch kettingzaag in handen hebt, ben je gelijk verzekerd van een aantal voordelen. Zo heb je de nanoBlade-technologie waarmee je uit de vrije hand kunt gaan zagen, kunnen er veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden met het apparaat en is dichtbij de randen zagen geen probleem meer dankzij een mooi ontwerp. Dat de kettingzaag weinig onderhoud nodig heeft, is daarbij ook een groot pluspunt. Je moet er wel rekening mee houden dat de kettingzaag wel voor de iets lichtere klussen bedoeld is.

Conclusie Bosch kettingzaag

Met de vrije hand zagen, geen last van onregelmatigheden en een onderhoudsvrij systeem. Dat is waar het allemaal om draait bij de Bosch EasyCut 12 accu microkettingzaag. Een kettingzaag hoeft niet altijd groot te zijn om tot goede resultaten te leiden en dat bewijst deze tuinmacine van Bosch wel. Binnen een handomdraai heb je alle werkzaamheden uitgevoerd en zal het apparaat ook niet veel ruimte in beslag nemen. Uiteindelijk kun je alleen nog maar genieten van jouw klusprojecten, terwijl je ervoor zorgt dat de accu altijd opgeladen is voor een volgend gebruik.