Bosch Easy Rotak 36-550 accu grasmaaier

Bosch accu grasmaaier

Bosch Easy Rotak 36-550 accu grasmaaier

Als je op zoek bent naar verschillende accugrasmaaiers, dan ga je ook de Bosch Easy Rotak 36-550 accu grasmaaier tegenkomen. Deze snoerloze accugrasmaaier kent namelijk verschillende specificaties die overeenkomen met andere modellen, waardoor de kans groot is dat je deze mee gaat nemen bij het maken van jouw keuze. Hiervoor ga je naar enkele opties kijken, waaronder de maaibreedte, het oppervlak dat gemaaid kan worden en het gemak waarmee dit kan gaan gebeuren. Al deze punten worden ook besproken wanneer je gaat kijken naar wat de grasmaaier voor jou kan betekenen. Lees daarom snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Bosch Easy Rotak 36-550 overzicht

De Bosch Easy Rotak 36-550 is een accugrasmaaier met een maaibreedte van 38 centimeter. Hierdoor kun je met een volledig opgeladen accu een tuin van 400 vierkante meter maaien. Wanneer de accu leeg is, kun je ook een verlengsnoer gebruiken om de werkzaamheden uit te voeren. Hiermee loop je wel het risico dat je niet tot helemaal achteraan in de tuin kunt gaan komen. Wel ben je verzekerd van al het gebruiksgemak dat je je maar kunt wensen. Zo kun je de gehele draadloze grasmaaier naar wens instellen en heb je altijd een eenvoudige besturing. Zelfs de langste klussen worden hierdoor minder zwaar.

In de doosBosch UniversalRotak 36-550 accu grasmaaier

  • Bosch Easy Rotak 36-550
  • Handleiding
  • 36 Volt Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangbak 40 liter

Bediening en onderhoud van de Bosch Easy Rotak 36-550

Zodra je aan de slag gaat met deze tuinmachine is het van belang dat je de hoogte van de duwboom in gaat stellen. Zo voorkom je dat je een verkeerde lichaamshouding aan gaat nemen. Ook de maaihoogte moet ingesteld worden en je kunt ervoor kiezen om de opvangzak te bevestigen zodat je aan het einde niet meer hoeft te harken. Zodra de accu opgeladen is, ga je aan de slag met het grasmaaien. Aan het einde van de werkzaamheden ruim je de grasmaaier op, leeg je de opvangzak en hang je de accu weer aan de lader. Zo zorg je ervoor dat de accumaaier weer klaar is voor een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Bosch Easy Rotak 36-550

Van de fabrikant kun je verwachten dat er een aantal voordelen te vinden zijn. Zo ook bij de Bosch accu grasmaaier. Het apparaat is namelijk voorzien van een enorm sterke accu, waarmee je jouw gehele tuin kunt gaan maaien. Ook is deze toe te passen op verschillende andere apparaten van de fabrikant. Het Ergoflex systeem geeft daarbij een eenvoudige besturing, waardoor je minder last krijgt van jouw lichaam tijdens de werkzaamheden. Alles bij elkaar opgeteld kun je eigenlijk alleen maar voordelen behalen aan deze grasmaaier. Je hebt immers een eenvoudige besturing, waarbij veel in te stellen is.

Conclusie Bosch accu grasmaaier

Wanneer je voorzien wilt zijn van meer gemakken en een betere werkhouding, dan is de Bosch Easy Rotak 36-550 accugrasmaaier een van de beste accugrasmaaiers en een goede keuze. Het toetsel kan jou namelijk altijd van de juiste houding voorzien, doordat je de grasmaaier volledig in kunt stellen. Hierdoor heb je minder last van jouw spieren en is het apparaat ook beter te hanteren. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te bekijken of het model bij het oppervlak van jouw tuin past. Wanneer dit het geval is, kun je direct overgaan tot een aankoop, want je gaat niets te kort komen met deze accugrasmaaier.