Bosch Citymower 18-300 accu grasmaaier

Bosch accu grasmaaier

Bosch Citymower 18-300 accu grasmaaier

De kleinere tuinen met gras moeten altijd goed onderhouden worden. Doe je dit niet, dan is het al snel een grote chaos. Je moet daarvoor wel altijd de juiste hulpmiddelen in huis halen, zodat er niet te veel belasting voor jouw lichaam te vinden is. Je kunt er daarom voor kiezen om een Bosch robotmaaier of Bosch accugrasmaaier aan te schaffen. Zonder verlengkabel kun je heel jouw tuin door, waardoor je van alle gemakken bent voorzien. De Bosch Citymower 18-300 accu grasmaaier is hier een goed voorbeeld van. Bij tuinen tot 350 vierkante meter kan deze namelijk uitstekend zijn werk doen. Je moet dan wel zeker weten dat deze accugrasmaaier bij jouw wensen aansluit.

Bosch Citymower 18-300Bosch CityMower 18-300 accu grasmaaier

De Bosch Citymower 18-300 accu grasmaaier is dus geschikt voor tuinen tot 350 vierkante meter. Hiervoor heb je een krachtige accu tot jouw beschikking, welke ook op andere apparaten van dit merk te gebruiken is. Je kunt de maaihoogte eenvoudig instellen op deze accumaaier. Hierdoor bepaal je zelf hoe lang je het gras laat. Deze stel je in door middel van een schakelaar bij het wiel. Het gemaaide gras belandt tijdens de werkzaamheden in de opvangbak, waardoor je daarna niet meer bezig bent met het aanharken van de tuin. Aan het einde van de werkzaamheden hoef je de accugrasmaaier alleen nog maar een plekje te geven in jouw garage op tuinhuisje.

In de doos

  • Bosch Citymower 18-300
  • Handleiding
  • 18 Volt Li-Ion accu
  • Acculader

Bediening en onderhoud van de Bosch Citymower 18-300

Het werken met de Bosch Citymower 18-300 accu grasmaaier begint met de accu op te laden. Hiervoor is een acculader meegeleverd, welke ervoor zorgt dat je binnen een korte tijd een volle accu tot jouw beschikking hebt. Tevens stel je de maaihoogte in. Hiervoor zijn drie standen beschikbaar. De opvangbak bevestig je aan de grasmaaier, waarna je kunt starten met de werkzaamheden. Zodra je hiermee klaar bent, kun je de opvangbak legen en de duwboom inklappen. Zo houd je een klein pakketje over, welke eenvoudig opgeborgen kan worden. De tuinmachine gaat hierdoor nooit te veel ruimte in beslag nemen.

Voor- en nadelen van de Bosch Citymower 18-300

De Bosch Citymower 18-300 accu grasmaaier voorziet jou van veel verschillende voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld de accu eenvoudig gebruiken op meerdere apparaten. Wanneer er een accu kapot gaat, heb je dus altijd nog een andere tot jouw beschikking. Daarbij kun je de snoerloze grasmaaier altijd naar wens instellen. Je zit daardoor niet met te lang of te kort gras, maar hebt altijd de perfecte hoogte te pakken. Ook hoef je geen uren te besteden aan het harken van het gras. Het gemaaide gras wordt immers opgevangen, waardoor het alleen een kwestie van de bak legen is. Houd er wel rekening mee dat een natuurlijke bemesting met dit model niet mogelijk is.

Conclusie Bosch accu grasmaaier

Deze Bosch Citymower accu grasmaaier is waar voor zijn geld. Met een kleine investering kun je jouw tuin er altijd op zijn best uit laten zien, waarbij je zelf bepaald op welke manier dit gebeurt. Je hoeft niet meer in de weer met verlengkabels, maar kunt in een rits door. Zolang de accu nog van stroom voorzien is, kun je dus gewoon doorgaan met de werkzaamheden. Dit biedt jou ook veel meer bewegingsruimte. In tegenstelling tot andere modellen heb je echter wel minder functies beschikbaar. Dit is echter ook terug te zien aan de prijs. De draadloze grasmaaier behoort namelijk tot de iets goedkopere modellen, maar dit wil niet zeggen dat je hier slechtere kwaliteit voor krijgt. Het is geheel afhankelijk van wat jij ermee wilt bereiken. Een van de beste accugrasmaaiers van dit moment!