Bosch Art 24 + grastrimmer

Bosch Art 24 + grastrimmer

Wanneer je jouw gazon gemaaid hebt, is niets zo storend als slecht afgewerkte kanten. De grassprieten staan hier veel hoger dan op de rest van het gazon, waardoor het er alsnog niet verzorgd uit komt te zien Je kunt daarom het beste een grastrimmer aanschaffen. Doordat de grastrimmer in veel verschillende varianten te vinden is, moet je goed onderzoek doen naar een model dat volledig aan jouw wensen aansluit. Een van de modellen die daarbij niet vergeten mag worden is de Bosch Art 24 + grastrimmer. Wat deze goedkope grastrimmer jou te bieden heeft, lees je hieronder.

Bosch Art 24 + grastrimmerBosch ART 24 + grastrimmer

De Bosch Art 24 + grastrimmer is een kantenmaaier met een hoog prestatievermogen. Hij zal jou daarom ook nooit teleurstellen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. De automatische draadtoevoer geeft jou voldoende opties om zonder onderbrekingen te werken, terwijl jij alleen nog maar de hoogte in hoeft te stellen voor een goede werkhouding. Met slechts een druk op de knop is het gehele apparaat ingesteld en kun je alleen nog maar genieten van het eindresultaat. Aan het einde van de dag is er ook nog eens weinig onderhoud nodig, waardoor je niet nog uren bezig bent met het verlengen van de levensduur van het apparaat.

In de doos

  • Bosch Art 24 + grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bosch Art 24 + grastrimmer

Voordat je met de Bosch grastrimmer aan de slag gaat, moet je de verlengkabel door de tuin heen leggen. Ook stel je het apparaat geheel naar wens in door de knoppen te gebruiken. Zo heb je de hoogte en het handvat direct goed staan en kun je aan de slag. Zodra je de trimmer geactiveerd hebt, moet je hem langs de kanten halen. De snijbladen doen al het werk voor jou en jij kunt daarna het apparaat wegleggen voor een volgend gebruik. Qua onderhoud is er namelijk ook weinig nodig. Bekijk of er geen tuinafval achtergebleven is en je kunt weer jaren vooruit.

Voor- en nadelen van de Bosch Art 24 + trimmer

Ook qua voordelen is deze kantenmaaier een goede keuze. Doordat het apparaat volledig naar wens in te stellen is, hoef je geen lichamelijke klachten aan de werkzaamheden over te houden. Tevens is bukken niet meer nodig. Het apparaat doet namelijk alles voor jou, zelfs wanneer je andere werkzaamheden uit wilt voeren. Daarbij zijn altijd hoge prestaties geboden. Voor de prijs hoef je het ook niet meer te laten. Voor slechts enkele tientjes heb je het apparaat al in huis, waarna je jarenlang vooruit kunt bij goed gebruik. Je bent dus nooit te veel kwijt wanneer je uit gaat kijken naar deze tuinmachine.

Conclusie Bosch grastrimmer

Als het jou voornamelijk om gebruiksgemak gaat, is de Bosch Art 24 + grastrimmer de grastrimmer waar je naar moet gaan kijken. Je hoeft niet meer te bukken, het apparaat is met slechts enkele knoppen geheel naar wens in te stellen en je hebt twee handgrepen beschikbaar voor extra grip tijdens de werkzaamheden. Je hebt in feite alles in huis om jouw tuin van de juiste afwerking te voorzien. Je moet er wel rekening mee houden dat de verlengkabel lang genoeg moet zijn om aan alle kanten van jouw tuin te kunnen komen.