Bosch ALB 18 LI bladblazer

Bosch ALB 18 LI bladblazer

Bosch staat bekend om goede apparaten voor in en rond het huis. De fabrikant heeft al veel verschillende hulpmiddelen op de markt gebracht, waaronder ook bladblazers. De verschillende modellen hebben allemaal hun eigen kenmerken, waardoor je altijd een model aan kunt schaffen die bij jouw situatie past. Als je op zoek bent naar een bladblazer die werkt op basis van een accu, dan is de Bosch ALB 18 LI bladblazer een goede keuze. Binnen een korte tijd zijn alle bladeren in jouw tuin weer verdwenen.

Bosch ALB 18 LI bladblazer

De Bosch ALB 18 LI bladblazer is een geschikte keuze voor iedere tuin. Deze bladblazer kent namelijk veel meer wendbaarheid dan andere apparaten, doordat je niet met een stroomkabel in de weer hoeft. Daarbij is er een luchtstroomsnelheid van 210 kilometer per uur geboden. De werkzaamheden kunnen hierdoor razendsnel uitgevoerd worden. Dankzij de opvangzak ben je ook niet na het blazen nog bezig met opruimen. De bladeren worden namelijk direct in de zak opgevangen en versnipperd. Wanneer je met deze tuinruimer aan de slag gaat, hoef je dus niets meer te kort te komen.

In de doos

  • Bosch ALB 18 LI bladblazer
  • Opvangzak 45 liter
  • Schouderriem
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bosch ALB 18 LI bladblazer

Bosch ALB 18 LI accu bladblazerDe bladblazer van Bosch is een bladruimer waarmee je zowel kunt blazen als op kunt zuigen. Hiervoor hoef je alleen maar de juiste instellingen te plaatsen met de knoppen. Zorg er daarbij wel voor dat er voldoende stroom in de accu zit. Dankzij het compacte formaat kun je de bladblazer eenvoudig bedienen en hoef je geen last van jouw armen te krijgen. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, ben je dus van alle gemakken voorzien.

Het onderhoud van de Bosch bladblazer is al net zo eenvoudig. Het eerste waar je aan moet denken is namelijk dat de accu opgeladen is voor gebruik. Hiervoor hoef je alleen maar de oplader te gebruiken. Tevens is het belangrijk dat je eens in de zoveel tijd het apparaat nakijkt. De moeren en bouten kunnen namelijk losgeraakt zijn. Bewaar de accubladblazer ook altijd op een droge plaats. Zo voorkom je dat er waterschade aan het apparaat wordt toegebracht.

Voor- en nadelen van de Bosch ALB 18 LI Bladblazer

De Bosch ALB 18 LI accu bladblazer heeft als grootste voordeel dat er geen stroomkabel aan te pas komt. Dankzij de accu heb je veel meer bewegingsruimte. Voeg hier het compacte formaat aan toe en je weet dat je nooit veel kracht nodig gaat hebben. Tevens is het een krachtige bladblazer. Binnen enkele minuten heb je alle bladeren uit jouw tuin verwijderd. Als je weinig ruimte hebt, is dit ook de geschikte bladblazer. Je kunt hem namelijk helemaal uit elkaar halen en opbergen. Het grootste nadeel is het ontbreken van de accu. Deze moet dus nog apart aangeschaft worden voordat je aan het werkt kunt gaan.

Conclusie Bosch bladblazer

Deze Bosch bladblazer is een goed apparaat als je niet veel geld uit wilt geven maar wel van hoogwaardige kwaliteit voorzien wilt zijn. Je moet er echter wel altijd op voorbereid zijn dat er nog onderdelen aangeschaft moeten worden voordat je echt aan de slag gaat. De accu en de stroomkabel komen er immers nog bij.