Bosch AHS 65-34 heggenschaar

Bosch AHS 65-34 heggenschaar

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Lemmetlengte: 63 cm of meer
  • Maximale takdikte: Meer dan 33 mm

De Bosch AHS 65-34 heggenschaar wordt aanbevolen voor alle tuineigenaren die een krachtig gereedschap nodig hebben voor lange, hoge hagen of struiken. De elektrische aansluiting zorgt ervoor dat de schaar in een constant tempo werkt. Vooral onervaren tuinders moeten er echter voor zorgen dat het netsnoer niet per ongeluk wordt doorgeknipt tijdens het snoeien.

Eigenschappen Bosch AHS 65-34

Bosch AHS 65-34 elektrische heggenschaarDoor zijn ergonomisch volwassen ontwerp ligt de heggenschaar comfortabel in de hand. Doordat de gewichtsverdeling zeer evenwichtig is, is de tuinmachine zeer eenvoudig in gebruik. Het lage eigen gewicht van de heggenschaar heeft vooral bij langer gebruik een positief effect. Hij weegt 3,7 kg en is daardoor één tot anderhalf kg lichter dan andere modellen, een echt pluspunt dat vooral in tijdrovende toepassingen duidelijk zichtbaar is. De behuizing is robuust en stabiel. Bij het werken op hoge heggen met veel op- en neerwaartse bewegingen, rammelt of wiebelt er niets. Bij de levering van de heggenschaar is een dragende koker inbegrepen. Dit voorkomt verwondingen en beschermt het mes tegen vuil. Het mes is standaard 65 cm lang.

Met een snijdikte van 34 mm creëert de heggenschaar moeiteloos de bijbehorende takken, zelfs als de snijhoek wat ongunstig wordt gekozen. Daarbij zorgt de geïntegreerde slipkoppeling met een hoog koppel (50 Nm) voor een sterke snijprestatie. Dit is gebruiksvriendelijk en verdient een pluspunt.

Krachtige 700 Watt motor

Elke professionele tuinier weet uit ervaring dat er geen vervelend werk te doen is, maar alleen vervelend gereedschap. Dit is ook het geval voor taken zoals het knippen en snoeien van heggen en struiken. Om het snoeien eenvoudig en nauwkeurig te maken, heb je hoogwaardig en betrouwbaar gereedschap nodig, zoals de AHS 65-34 heggenschaar van Bosch. Het product kenmerkt zich door het typische, slimme concept, dat gebaseerd is op de praktijkgerichte knowhow van de gereedschapsspecialist.

Veilig en comfortabel werken

Met dit uitstekende elektrische apparaat wordt niet alleen je werk aanzienlijk gemakkelijker, maar je zult ook veel meer plezier beleven aan het resultaat. Geen wonder, want het credo van de fabrikant toont zich op doorslaggevende punten. Ergonomie en veiligheid vormen de basis voor een verstandig en comfortabel dagelijks gebruik van apparaten zoals de Bosch AHS 65-34 snoeimachine. Terwijl je direct profiteert van de geoptimaliseerde prestaties en precisie van het snijpatroon, betaalt de hoge kwaliteit van het vakmanschap zich op de lange termijn terug. Als je de elektrische heggenschaar gebruikt om je tuingewassen te onderhouden, zul je genieten van je werk en ook tijd besparen door te profiteren van een efficiënte aanpak. Dit model behoort ook tot de best verkocht heggenscharen van dit moment.

Allround talent

De Bosch AHS 65-34 heggenschaar bewijst een echt allround talent te zijn dankzij zijn universele toepassingsmogelijkheden, die uitstekend geschikt is voor het snoeien van heesters, het snoeien van stuiken en natuurlijk voor het nauwkeurig snoeien van je heggen. De gerenommeerde fabrikant heerft ook zeer krachtige, op batterijen gebaseerde varianten aan tuingereedschap in het assortiment. Veel tuinders geven echter nog steeds de voorkeur aan de bedrade heggenschaar.

Snoeien van heggen wordt kinderspel

De compacte Bosch heggenschaar is perfect uitgebalanceerd in zijn gewichtsverdeling en heeft een uiterst krachtige elektromotor met een continue stroomvoorziening dankzij de netaansluiting. Gedwongen pauzes bij het snoeien van een heg of verminderde zaagprestaties behoren met de Bosch AHS 65-34 natuurlijk tot het verleden. Als je een grotere tuin moet onderhouden, kan het comfortabeler en technisch voordeliger zijn om je volledig op het eigenlijke werk te concentreren. Het buitengewone vakmanschap van de Bosch AHS 65-34 komt overeen met wat men van Bosch mag verwachten. De Bosch AHS 65-34 elektrische snoeischaar vergemakkelijkt ook de bediening in moeilijke werkposities dankzij de ergonomische multihandgreep. Profiteer van de diamant-geslepen precisiemessen, de snelle stop voor meer veiligheid en het enorme koppel, zonder op de energietoevoer te letten.