Bosch Advanced Rotak 36-690 accu grasmaaier

Bosch accu grasmaaier

Bosch Advanced Rotak 36-690 accu grasmaaier

Het is niet altijd eenvoudig om een goede accu grasmaaier te vinden voor jouw tuin. Er zijn namelijk veel verschillende zaken om rekening mee te houden. Zo moet je bijvoorbeeld gaan kijken naar de oppervlakte van jouw tuin. Ook moet je voor jezelf bepalen met wat voor vermogen en welke maaihoogtes je het beste uit bent. Zodra jouw zoektocht begonnen is, krijg je te maken met verschillende modellen. Zo ook met de Bosch Advanced Rotak 36-690 accu grasmaaier. Deze snoerloze grasmaaier heft jou veel te bieden, maar moet hiervoor wel geheel bij jouw wensen en Eisen aansluiten. Ontdek daarom snel wat deze snoerloze grasmaaier jou te bieden heeft, zodat je de keuze kunt gaan maken.

Bosch Advanced Rotak 36-690Bosch AdvancedRotak 36-690 accu grasmaaier

De Bosch Advanced Rotak 36-690 accu grasmaaier zal jou nooit tot last zijn. De technieken die voor deze accumaaier gebruikt worden, zorgen er namelijk voor dat het geluid een stuk doffer gaat klinken. Ook de maaibreedte is een goede. Met ruim 42 centimeter kun je met deze grasmaaier op accu de middelgrote tot grote tuinen gaan maaien, zonder dat je hiervoor meerdere keren de accu op hoeft te laden. Met slechts een opgeladen accu zorg je er dus voor dat je jouw gazon weer helemaal klaar hebt voor het volgende seizoen. Het gras kun je laten opvangen in de opvangbak, maar ook als natuurlijke bemesting over het gazon verspreiden. Uiteindelijk bepaal je helemaal zelf hoe jouw tuin eruit komt te zien.

In de doos

  • Bosch Advanced Rotak 36-690
  • Handleiding
  • 36 Volt Li-Ion accu
  • Acculader

Bediening en onderhoud van de Bosch Advanced Rotak 36-690

De Bosch Advanced Rotak 36-690 accu grasmaaier kent geen moeilijke bediening. Je hoeft namelijk alleen de duwboom in de juiste hoogte in te stellen en de maaihoogte te bepalen. Tevens zorg je ervoor dat de snoerloze grasmaaier voorzien is van een volle accu. Aan het einde van de werkzaamheden hoef je weinig onderhoud uit te voeren. Het legen van de opvangbak en het opnieuw opladen van de accu zijn namelijk een van de enige dingen waar je mee te maken krijgt. Zorg er wel voor dat je eens in de zoveel tijd de machine goed schoonmaakt, zodat je voorkomt dat er iets kapot gaat binnen in het apparaat.

Voor- en nadelen van de Bosch Advanced Rotak 36-690

Als je gaat kijken naar de voordelen van de Bosch accu grasmaaier dan heb je er een aantal die er bovenuit springen. Als eerste is er de Pro Silence technologie. In tegenstelling tot veel andere accugrasmaaiers klinkt het geluid van dit apparaat veel doffer. Hierdoor heb je er minder last van en gaat jouw omgeving je ook bedanken. Daarnaast is veel in te stellen op de tuinmachine. Hierdoor heb je altijd het beste eindresultaat, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Je hoeft hem immers alleen maar voor je uit te duwen, waarna het gras gemaaid wordt en eventueel over het gazon verspreid wordt.

Conclusie Bosch accu grasmaaier

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en goedkope accugrasmaaier waarmee je jouw tuin kunt gaan doen, dan is deze Bosch accu grasmaaier een goede oplossing. Deze draadloze grasmaaier kent slechts enkele instellingen, maar kan wel altijd het beste eindresultaat geven. Daarbij ben je verzekerd van een stiller apparaat, wat ook weer extra voordelen oplevert. Je moet wel rekening houden met een aardig prijskaartje. De modellen van Bosch zijn immers niet goedkoop. Als deze grasmaaier bij jouw wensen aansluit, dan is deze het geld meer dan waard.