Bosch Advanced Aquatak 160 hogedrukreiniger

Bosch hogedrukreiniger

Bosch Advanced Aquatak 160 hogedrukreiniger

Wanneer je op zoek bent naar een hogedrukreiniger die jou voor een relatief laag bedrag van alle gemakken kan voorzien, dan is de Bosch Advanced Aquatak 160 een goede oplossing. Deze hogedrukspuit kan jou namelijk in tegenstelling tot sommige andere modellen veel bieden. Zo heb je altijd een hulpmiddel in handen die jou kan helpen bij de schoonmaak van jouw terras, auto of tuinmeubelen. Alles gaat weer blinken en hier is vrijwel geen kracht meer voor nodig. Als je op zoek gaat naar een goede hogedrukreiniger, dan mag deze dus niet op jouw lijstje ontbreken. Ontdek daarom snel wat de Bosch Advanced Aquatak 160 hogedrukreiniger jou te bieden heeft.

Bosch Advanced Aquatak 160 overzicht

De Bosch Advanced Aquatak 160 is een van de beste hogedrukspuiten met een waterdruk van 160 bar. Met een doorvoercapaciteit van 570 liter per uur kun je de grotere reinigingsklussen met gemak uitvoeren. Met deze hogedrukreiniger kun je daarom niet alleen jouw terras schoonmaken, maar ook een zwembad of tractor. Wanneer je deze hogedrukreiniger aanschaft, heb je voldoende in huis om zonder al te veel kracht alle aanslag en het meest hardnekkige vuil te kunnen verwijderen. Aan het einde van de dag blinkt alles weer en kun je de hogedrukreiniger weer opbergen voor een volgend gebruik. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een tuinslang aanschaffen die bij het model past.

In de doosBosch Advanced Aquatak 160 hogedrukreiniger

  • Bosch Advanced Aquatak 160
  • Handleiding
  • Hogedrukpistool
  • Hogedrukslang
  • Vast JetFan mondstuk
  • Hogedruk mondstuk
  • Roto-Fan Lans
  • Vario-Fan lans

Bediening en onderhoud van de Bosch Advanced Aquatak 160

De Bosch hogedrukspuit is volledig naar wens in te stellen. Wanneer je de accessoires gekoppeld hebt, kun je de waterdruk instellen via de spuitlans. Zo voorkom je dat er schade wordt toegebracht aan het oppervlak. De slang rol je eenvoudig af en op door middel van de haspel. Zo raakt de slang nooit in de knoop en komt er ook geen knik in. Qua onderhoud heb je er ook vrijwel geen omkijken naar. Op het opspattend vuil en de motor na hoef je er namelijk niets aan te doen. Je kunt daarom met weinig onderhoud wel een lange levensduur bewaken.

Voor- en nadelen van de Bosch Advanced Aquatak 160

Als je gaat kijken naar de voordelen van de Bosch Advanced Aquatak 160 hogedrukreiniger ben je overtuigd. Je hebt namelijk veel verschillende accessoires tot jouw beschikking, waardoor je bijna geen geld meer uit hoeft te geven in de toekomst. Daarbij kun je de waterdruk zelf regelen, waardoor de druk aangepast is aan de schoonmaakklus die je uit gaat voeren. Voor een kapotte slang hoef je overigens ook niet bang te zijn. De haspel zorgt er namelijk voor dat je deze niet knakt of dat hij in de knoop gaat zitten. Je kunt hierdoor altijd een langere levensduur gaan realiseren. Een nadeel is wel dat er verschillende opzetstukken niet meegeleverd worden. Voor sommige klussen moet je dus wel nog extra geld uitgeven.

Conclusie Bosch hogedrukreiniger

Deze Bosch hogedrukreiniger is een goede oplossing wanneer je de grotere klussen uit wilt gaan voeren. Met de hoge capaciteit in combinatie met de instelbare waterdruk zorg je ervoor dat zelfs de grootste oppervlakten eenvoudig gereinigd kunnen worden. Ondanks de hogere prijs van deze tuinmachine ben je daarom wel altijd goed uit. Zorg er daarom voor dat je gaat kijken of dit model bij jouw huishouden past en ga aan de slag met het maken van een aankoop.