Black & Decker ST5530 grastrimmer

Black & Decker grastrimmer

Black & Decker ST5530 grastrimmer

Black & Decker stelt jou nooit teleur. De hoogwaardige kwaliteit die door de fabrikant geleverd wordt, zorgt ervoor dat je altijd een lange levensduur van ieder apparaat hebt en niet zo snel tot een nieuwe aankoop over hoeft te gaan. De investering die je doet, is dus voor heel wat jaren. Als je een grastrimmer nodig hebt om de randen bij te werken, kun je dus het beste naar een model van deze fabrikant uit gaan kijken. Een van de modellen die je dan gegarandeerd tegen gaat komen is de Black & Decker ST5530 grastrimmer. Ontdek daarom snel waarom deze niet mag ontbreken bij jouw vergelijking.

Black & Decker ST5530 grastrimmer overzicht

De Black & Decker ST5530 grastrimmer is een apparaat dat dankzij de krachtige motor altijd prestaties kan leveren. Met behulp van de Autoselect technologie wordt de snelheid van de motor automatisch aangepast als je schakelt tussen trimmen en knippen. Hierdoor heb je altijd voldoende controle en kunnen de werkzaamheden naar behoren uitgevoerd worden. Dankzij de maaibreedte van 30 centimeter kun je zelfs de grote tuinen naar behoren afwerken en zorg je ervoor dat jouw tuin weer een plek is om volledig tot rust te kunnen komen.

In de doos

  • Black & Decker ST5530 grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker ST5530 grastrimmer

Black & Decker ST5530 grastrimmerAls je dan gaat kijken naar de bediening van de Black & Decker kantenmaaier ben je ook direct overtuigd. De grastrimmer heeft namelijk weinig nodig om te werken. Je moet er eerst voor zorgen dat je de grastrimmer van stroom voorziet. Daarna kun je de telescopische steel naar wens instellen en aan de slag gaan. Door middel van de knoppen kun je snel schakelen tussen trimmen en knippen en heb je er weinig omkijken meer naar.

Aan het einde van de klus kun je de elektrische tuinmachine vrij snel weer opbergen. Er is namelijk weinig onderhoud nodig om een lange levensduur van het apparaat te realiseren. Buiten dat er tuinafval achter kan blijven en jij dit moet verwijderen hoef je er niets meer aan te doen. De grastrimmer is daarom ideaal wanneer je weinig tijd wilt verliezen aan onderhoud en na het werk snel wilt gaan genieten.

Voor- en nadelen van de Black & Decker ST5530 trimmer

Doordat de snelheid automatisch aangepast wordt bij de motor kun je altijd de beste resultaten behalen. Daarbij is er ook een E-Drive technologie, waarmee er effici├źnter gewerkt wordt. Je bent hierdoor veel sneller klaar met het trimmen van het gras dan wanneer je met een ander model aan de slag gaat. De tweede handgreep zorgt daarbij voor al het comfort dat je nodig hebt om de werkzaamheden uit te voeren. Een nadeel is wel dat je dankzij de verlengkabel wellicht minder bewegingsruimte nodig hebt

Conclusie Black & Decker grastrimmer

Met de Black & Decker ST5530 grastrimmer ben je van alle gemakken voorzien om de randen van jouw gazon van een goede lengte te voorzien. Deze redelijk goedkope grastrimmer past zich altijd volledig aan de werkzaamheden aan, waardoor je niet meer in de weer hoeft met verschillende instellingen. Jij hoeft alleen maar te kiezen tussen trimmen en knippen en de telescopische steel op een goede hoogte te zetten. Houd er wel rekening mee dat er voor de grote tuinen een lange verlengkabel nodig is. Anders kun je nog wel eens in de knoop komen.