Black & Decker LSWV36 accu bladblazer

Black & Decker bladblazer

De Black & Decker LSWV36 accu bladblazer

  • Aandrijving: Accu
  • Zuig- en versnipperfunctie: Ja
  • Blaassnelheid: 201 – 250 km/h

Met de Black & Decker LSWV36 bladblazer kun je zonder overmatige belasting van je lichaam vuil uit je tuin verwijderen. De Black & Decker LSWV36 heeft alles wat we zoeken in een bladblazer, inclusief vacuümfunctionaliteit en handige functies zoals antivibratie en gedempte handgrepen. Het is een geweldige keuze voor mensen die de voorkeur geven aan elektrisch boven handmatig aangedreven gereedschap. Het apparaat is licht van gewicht, stil en gemakkelijk te gebruiken voor langere tijd.

Eigenschappen Black & Decker LSWV36

Black & Decker LSWV36 accu bladblazerMet de Black & Decker LSWV36 bladblazer kun je zonder overmatige belasting van je lichaam vuil uit je tuin verwijderen. Deze batterij-aangedreven bladblazer weegt slechts 5,4 pond, wat enkele kilo lichter is dan de andere bladblazers in het assortiment. Dit maakt het een goede ergonomische keuze voor de meeste mensen. Het heeft een mooi design met alle functionaliteit die we zochten in een bladblazer, inclusief de mogelijkheid om bladeren te mulchen die je kunt gebruiken om je tuin te bemesten.

Dit tuingereedschap heeft een gewatteerde handgreep en antivibratie technologie die het comfortabel vast te houden maakt tijdens lange werkzaamheden. De tuinmachine heeft daarnaast ook extra’s zoals een ingebouwde schraper om hardnekkig, gematteerd vuil los te maken, zodat je het kunt opzuigen zonder dat je het apparaat hoeft neer te leggen. Andere extra’s zijn onder andere antivibratie functionaliteit en instellingen met variabele snelheid die je kunt aanpassen aan het soort vuil dat je te verwerken krijgt. Omdat het een tweedelige bladblazer is, kun je hem uit elkaar halen om hem gemakkelijk op te bergen.

Werking op accu

Hoewel deze blad blazer bijna alles heeft, is het niet de krachtigste machine. Gereedschap op batterijen is een groot gemak, maar ze hebben niet zo veel kracht als hun benzine- of elektrische tegenhangers en bladblazers zijn geen uitzondering. Deze bladruimer zal wel snel werk maken van het verwijderen van afval in je tuin. Het is toestel is gewoon niet zo krachtig als sommige van de andere bladblazers die we hebben geëvalueerd. De LSWV36 is echter wel een van de stilste machines die er te koop zijn. De Black & Decker LSWV36 produceert slechts 86,2 dB geluid tijdens het gebruik. Dat is nog steeds luid genoeg dat je buren het zullen merken en het dragen van gehoorbescherming is altijd een goed idee. Omdat de bladruimer op batterijen werkt, heb je geen gedoe met een snoer of het mengen van brandstoffen.

Garantie

De Black & Decker bladblazer is een veelzijdige bladblazer voor het middensegment die wordt geleverd met een solide garantie van drie jaar, waar de meeste van de bladblazers die we bekeken hebben slechts twee jaar na aankoop gedekt zijn. Black & Decker heeft een uitstekende klantenservice.

Conclusie Black & Decker LSWV36

De Black & Decker LSWV36 bladblazer is een lichte, op batterijen werkende bladblazer die het opruimen van afval in je tuin gemakkelijk maakt. Het is een stille machine met extra’s zoals gewatteerde handgrepen en antivibratie functionaliteit die het comfortabel maken om het voor langere tijd te gebruiken. Hiernaast zuigt en mulcht hij bladeren en je zult geen benzinedampen inademen zoals het geval is bij benzine bladblazers.