Black & Decker heggenschaar

Black & Decker heggenscharen

Op zoek naar een goede Black & Decker heggenschaar? Dankzij de veelzijdigheid in het assortiment van Black & Decker is er altijd wel een heggenschaar te vinden waar jij gebruikt van kunt gaan maken. Kies je voor een heggenschaar van Black & Decker op accu of ga je liever voor een elektrische variant die is aangesloten op netstroom? De mogelijkheden zijn eindeloos. Een elektrische heggenschaar van Black & Decker is vooral geschikt voor kleine tot middelgrote heggen. Maar ook een heggenschaar met accu kan dit werk voor je verrichten. Het werk in de tuin wordt een stuk minder zwaar dankzij de kwalitatief hoogwaardige tuinproducten van dit merk.

Black & Decker heggenschaar assortiment

Black & Decker heggenschaar - Black & Decker BEHTS451-QS elektrische heggenschaarBlack & Decker is een Amerikaans bedrijf dat over de hele wereld elektrisch gereedschap en huishoudelijke apparaten verkoopt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het merk, en dat zie je terug door de duurzame overwegingen die worden gemaakt bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo wordt goed gekeken naar het milieu-impact van de producten en hoe dit zo veel mogelijk gereduceerd kan worden. Tegelijkertijd wordt er niet ingeleverd op waarde en kwaliteit. Ook bij de heggenscharen van Black & Decker is hier over nagedacht.

Black & Decker heeft een groot assortiment van snoeimachines die zowel bestaan uit draadloze als gesnoerde modellen. Daarnaast kun je selecteren op de grootte van de heg: klein, middel of groot. Op basis hiervan krijg je een heggenschaar die het beste past bij jouw type heg. Bij een grotere heg heb je een machine nodig met meer snoeicapaciteit, terwijl je bij een kleine heg of struik ook genoeg hebt aan een snoerloze gras- of struikschaar die makkelijk in de hand ligt. Met de juiste Black & Decker heggenschaar kun je een heg of stuik optimaal onderhouden.

Black & Decker: de beste heggenscharen

Op basis van kracht, aandrijving, capaciteit en andere functies zoals de POWERCOMMAND, meslengte en maximale takdikte kun je op deze pagina een overzicht vinden van de beste heggenscharen die Black & Decker aanbiedt. Op deze manier wordt het zoeken naar een goede heggenschaar van dit merk een stuk makkelijker.

PH5551-QS

Het grote voordeel van dit model is dat het een telescopische steel heeft die je kunt uitschuiven tot een lengte van 2,35 meter. Hiermee kun je vanaf de grond grote hoogtes bereiken. Een grote heg is dus geen enkel probleem en kan ook met een Black & Decker heggenschaar worden gesnoeid. Daarnaast heeft de PH5551-QS een draaibaar handvat, waardoor ook iedere hoek meegesnoeid kan worden, hoe moeilijk je daar ook bij kunt. De kop van de snoeischaar is in 5 standen te draaien, zodat je altijd in een prettige houding kunt snoeien. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 51 cm
 • Maximale takdikte: 22 mm
 • Vermogen: 550 Watt
 • Gewicht: 4,1 kg

GSL300-QW

Voor een kleinere buxushaag en kleine struiken is deze Black & Decker heggenschaar op accu de goede keus. De heggenschaar is volledig draadloos en hierdoor dus gemakkelijk te gebruiken omdat je niet afhankelijk bent van een snoer. Deze compacte buxus heggenschaar is enorm licht en je kunt hem dus langer gebruiken zonder dat je armen moe worden. De LED-indicator geeft aan wanneer de accu bijna leeg is, zodat je hem op tijd op kunt laden. Zo sta je nooit met een lege accu. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 15 cm
 • Maximale takdikte: 8 mm
 • Gewicht: 0,6 kg
 • Accu: 3,6 Volt 1,1 Ah Li-Ion
 • Laadtijd: 8 uur

BEHTS451-QS

De Black & Decker elektrische heggenschaar heeft een verhoogde snoeicapaciteit van 35 mm en is hiermee een zeer geschikt exemplaar voor middelgrote tot grote heggen en struiken in de tuin. Je bent bij dit model wel afhankelijk van een snoer en je hebt ok vrijwel altijd een verlengsnoer nodig, maar je kunt wel non-stop doorgaan met snoeien, zonder dat de heggenschaar ermee ophoudt. Met deze lichtgewicht heggenschaar kun je langere tijd achter elkaar door snoeien en zie je een strak eindresultaat. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 60 cm
 • Maximale takdikte: 25 mm
 • Vermogen: 550 Watt
 • Gewicht: 2,65 kg

GT6530-QS

In één beweging lange stukken heg afsnoeien is geen enkel probleem dankzij de zwaardlengte van 65 cm. Je hoeft dus niet lang bezig te zijn met het snoeien van je hagen en struiken. Daarnaast zijn de messen van deze tuinmachine extra scherp geslepen, waardoor je een betere snijlijn hebt en een mooie afwerking. Het eindresultaat mag er dus zijn dankzij de GT6530-QS, die ook voorzien is van een bladpunt-beschermer die er voor zorgt dat je heg mooi strak blijft zonder beschadigingen. Ook de messenrem is handig: de messen staan in minder dan 1 seconde stil wanneer het in aanraking komt met bijvoorbeeld muur of andere objecten. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 65 cm
 • Maximale takdikte: 30 mm
 • Vermogen: 650 Watt
 • Gewicht: 4,7 kg

GTC18504PC-QW

Deze lichtgewicht Black & Decker heggenschaar heeft tal van handige functies waar je volop gebruik van kunt maken. De belangrijkste functie is de POWERCOMMAND, die ervoor zorgt dat de GTC18502PC niet meer klem komt te zitten in de heg. Een extra veiligheidsfunctie is dat je de machine alleen kunt starten wanneer je hem met twee handen vasthoudt. De ergonomische handgreep is comfortabel dankzij de softgrip. Deze heggenschaar op accu geeft je de mogelijkheid om draadloos aan de slag te gaan met snoeien. Belangrijke specificaties:

 • Meslengte: 50 cm
 • Maximale takdikte: 18 mm
 • Gewicht: 3,24 kg
 • Accu: 18 Volt 4,0 Ah Li-Ion

Een keuze maken bij Black & Decker

Met vooral een ruim aanbod in heggenscharen op accu en een enkele elektrische variant moet je bij Black & Decker vooral een keuze maken op het gebied van de aandrijving. Het grote voordeel van een elektrische heggenschaar is dat je een continue stroomvoorziening hebt en dus niet afhankelijk bent van een volle accu. Keerzijde is wel dat het snoer in de weg kan zitten en voor hinder kan zorgen. Een accu daarentegen is draadloos, maar moet regelmatig opgeladen worden. Heb je een dichtgegroeide heg? Kies dan voor een snoeimachine met POWERCOMMAND functie om ook dikkere takken zonder moeite weg te snoeien. Ga je aan de slag, zorgt dan wel voor persoonlijke beschermingsmiddelen zoals oog- en gehoorbescherming.

Black & Decker heggenschaar