Black & Decker GW3030-QS bladblazer

Black & Decker bladblazer

Black & Decker GW3030-QS bladblazer

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Zuig- en versnipperfunctie: Ja
  • Blaassnelheid: Meer dan 300 km/h

De Black & Decker GW3030-QS biedt drie functies in één apparaat en is het hele jaar door handig om je tuin netjes te houden. Met de GW3030 bladblazer van Black en Decker kun je gazon- en haagsnoei verwijderen, bladeren blazen en opzuigen, goten en afvoergoten reinigen en lichte sneeuw wegblazen. Bovendien zorgt een nieuw, duurzamer metalen hakselwiel voor een betere luchtdoorstroming en dus voor een betere geluidsreductie en hogere hakselprestaties.

Krachtiger, kleiner, stiller

Black & Decker GW3030-QS elektrische bladblazer bladzuigerIn vergelijking met zijn voorganger is de blaassnelheid met 40 procent verhoogd, de zuigkracht met 30 procent verhoogd en is ook het volume verminderd. Met een motorvermogen van 3.000 Watt wordt een zuigvermogen van 10,7 tot 14 kubieke meter per minuut bereikt, waarschijnlijk afhankelijk van het feit of de hakfunctie is geactiveerd of niet. De blaassnelheid begint bij 230 en bereikt zijn maximum van 418 kilometer per uur. Hierdoor kun je zowel droge bladeren van een trottoir als natte bladeren naar de rand van het terrein blazen.

Sterke compressie tijdens het hakken

Voor het composteren worden de aangezogen bladeren en kleine takken door de hakturbine versnipperd tot een 16e van hun oorspronkelijke grootte, d.w.z. ongeveer 800 liter zuigmateriaal wanneer de opvangzak bijna vol is. Een opvangzakvolume van meer dan 50 liter zou hoogstwaarschijnlijk contraproductief zijn, omdat het machinegewicht onaangenaam zou toenemen als de opvangzak bijna vol was. De Black & Decker elektrische bladblazer weegt 4,8 kilogram, wat niet veel is, vooral omdat de draagriem en het tweede handvat de bediening nog makkelijker maken.

Voordelen Black & Decker GW3030-QS op een rij:

  • Compacte bladzuiger, bladblazer en versnipperaar in één – voor een breed scala aan toepassingen
  • Extreem krachtig: 418 km/u blaassnelheid, 14 m³/min. zuigvermogen
  • Eenvoudige bediening dankzij de variabele blaassnelheid
  • Comfortabel: opvangzak met 50 l/licht en uitgebalanceerd – voor rugvriendelijk gebruik
  • Metalen hakwiel vermindert het volume van de bladeren

Krachtig en multifunctioneel

De tuinmachine dient tegelijkertijd als blad blazer en bladzuiger en verwerkt zonder problemen nog harder tuinafval. Dankzij de hakfunctie wordt de compostering versneld en de afvoer van de bladeren vergemakkelijkt, omdat het volume door het metalen hakwiel in een verhouding van 16:1 wordt gecomprimeerd. De blaassnelheid is 418 km/u en kan variabel worden ingesteld, zodat de bladblazer eenvoudig te bedienen is. Met een zuigkracht van 14 m³/min absorbeert het apparaat ook vocht en vastzittend vuil.

Comfortabel gebruik Black & Decker GW3030-QS

Doordat de bladeren sterk worden samengedrukt door het metalen snijwiel, bespaart dit veel ruimte in de bak. Het robuuste hakwiel biedt een sterke hakcapaciteit met gelijktijdige geluidsreductie. De opvangzak van de stofzuiger heeft een inhoud van 50 liter, zodat het werk met minder onderbrekingen kan worden gedaan. De positie van de opvangzak kan individueel worden aangepast. De bladzuiger is ook comfortabel in het gebruik dankzij de schouderriem, de rubberen handgreep en de tweede handgreep. Het elektrische tuingereedschap is goed uitgebalanceerd en licht en daardoor zacht voor de rug tijdens het gebruik. De zuig- en blaasfuncties kunnen zonder gereedschap worden gewijzigd.

Conclusie Black & Decker GW3030-QS

Welke Black en Decker bladblazer kiezen? Met bovenstaand model krijg je een krachtige bladblazer voor het eenvoudig verwijderen van zware natte bladeren en tuinafval. Het is een bladruimer met variabele snelheid voor maximale controle tijdens het gebruik. De krachtige versnipperingsrotor zorgt voor een efficiënte volumereductie van 16:1. Comfortabel werken met de opvangzak met een inhoud van 50 liter. De 3in1 van Black & Decker is licht van gewicht, krachtig bij het blazen en zuigen, heeft een zeer hoge snijsnelheid en kan ook flexibel worden gebruikt door de variabele blaassnelheid. De GW303030 is daarom een goede optie en een van de beste bladblazers voor zowel privé als semi-professioneel schoonmaken van onroerend goed.