Black & Decker grastrimmer

Black & Decker grastrimmers

Heb je een tuin met veel obstakels waardoor het lastig is om het gras overal goed bij te werken? Voor een goede grastrimmer kun je bij Black & Decker terecht. Je kunt kiezen uit een aantal elektrische grastrimmers maar ook grastrimmers die op accu werken. Aan jou de keuze wat jij het prettigste vindt om te gebruiken. Een elektrische variant heeft wel altijd stroomvoorziening nodig, wat soms wel in gebruik kan beperken omdat niet overal stopcontacten zitten. Een grastrimmer op accu betekent trimmen zonder last te hebben van kabels, maar de accu moet wel na verloop van tijd opgeladen worden. Bekijk jouw mogelijkheden op het gebied van grastrimmers bij Black & Decker.

Black & Decker grastrimmer assortiment

Black & Decker grastrimmer - STC1840-QW Het Amerikaanse Black & Decker maakt al jaren kwalitatief hoogwaardige producten, vooral in de vorm van elektrisch gereedschap, ook voor in de tuin. Vooral duurzaamheid is een belangrijke factor in de ontwikkeling van de producten en dat kun je dan ook goed terug zien. De kantenmaaiers van Black & Decker zijn duurzaam, zonder dat ingeleverd wordt op kwaliteit: de modellen zijn van alle gemakken voorzien. Online en in de winkel kun je de producten van Black & Decker aanschaffen en op deze site kun je divers modellen grastrimmers vergelijken en op basis hiervan een weloverwogen keuze maken.

De grastrimmers van Black & Decker zijn voornamelijk elektrisch aangedreven en dit heeft een aantal grote voordelen. Zo ben je met een elektrische grastrimmer wel afhankelijk van een stopcontact in de buurt, maar ben je wel altijd verzekerd van stroom. Dit betekent dat je geen accu hoeft op te laden of regelmatig nieuwe benzine moet kopen. Er zijn ook een aantal trimmers die op accu werken. Het grote voordeel hiervan is dat je deze overal mee naartoe kunt nemen, dus ook naar de verre uithoeken in de tuin. Met een Black & Decker grastrimmer ben je verzekerd van kwaliteit die je nodig hebt om je gazon er van alle kanten goed uit te laten zien.

Maak kennis met de beste grastrimmers

Zoveel grastrimmers, zoveel keuzes: het aanbod van Black & Decker grastrimmers is groot en daardoor is het moeilijker om een keuze te maken. Op deze website is een belangrijk deel van de zoektocht naar een goede grastrimmer al gedaan: hier vind je de beste modellen op een rij gezet. Gekeken is naar het vermogen, de maaibreedte en het gebruiksgemak. Deze belangrijke aspecten zorgen ervoor dat jouw gazon er strak bij ligt, zonder dat het je veel tijd en moeite kost. Hier volgen de beste grastrimmers van Black & Decker, zodat het zoeken naar de juiste grastrimmer voor jouw tuin een stukje makkelijker wordt.

STC1840-QW

De telescopische steel is een van de grote voordelen aan deze trimmer. De Black & Decker STC1840-QW op accu zorgt er voor dat je de voor jouw ideale werkhoogte kunt instellen en dus overal goed bij kunt. Daarnaast is de handgreep te verstellen en zorgt het voor extra grip wanneer je dit nodig hebt. Deze Black & Decker grastrimmer heeft ook een draaibare knop, waardoor je op moeilijk bereikbare plekken kunt komen om het gras te trimmen. Omdat de grastrimmer op accu werkt heb je geen last van kabels en verlengsnoeren. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 30 cm
 • Vermogen: 18 volt 4,0 Ah Li-Ion
 • Geluid: 92 dB
 • Gewicht: 4,2 kg

ST182320-QW

Deze accu grastrimmer is een uitstekend voorbeeld van een product met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Black & Decker grastrimmer is uitgerust met een aantal handige extra’s, waaronder een telescopische steel die je kunt uitschuiven tot de hoogte waarop jij het best kunt werken. Je kunt deze steel uitschuiven van 101 tot 127 cm. Verder is de Black & Decker ST182320-QW trimmer lekker licht en heeft het een draaibare knop en een graskantgeleider die de rand van je gazon weer helemaal strak trimt. De trimmer maait met speciaal trimdraad dat over het gehele gazon dezelfde lengte aanhoudt. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 25 cm
 • Vermogen: 18 volt 2,0 Ah
 • Geluid: 96 dB
 • Gewicht: 2,9 kg

GLC3630L20-QW

Met deze krachtige Black & Decker grastrimmer is het klusje om het gazon strak te maaien in no time geklaard. De Black & Decker GLC3630L20-QW is niet alleen krachtig, maar heeft ook tal van handige functies waarmee je dit klusje nog makkelijker maakt. De kantenmaaier werkt op accu, waardoor je geen last hebt van kabels en verlengsnoeren die in de weg zitten. Wel moet je de accu in de gaten houden, want deze moet je wel regelmatig opladen. Daarnaast heeft de GLC3630L20-QW een telescopische steel die je kunt verstellen tussen de 111 en 143 cm zodat je de perfecte werklengte kunt kiezen. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 30 cm
 • Vermogen: 36 volt 2,0 Ah Li-Ion
 • Geluid: 92 dB
 • Gewicht: 4,6 kg

GL8033-QS

GL8033-QS, de elektrische grastrimmer van Black & Decker is een van de krachtigste en snelste trimmers in het assortiment. Dit is dankzij het vermogen en de grote maaibreedte, maar ook dankzij allerlei handige extra’s. Zo kun je er met de telescopische steel voor zorgen dat je de perfecte werklengte creëert en zorgt het extra handvat voor comfort en een goede grip wanneer dit nodig is. De draaibare kop van de gazontrimmer zorgt ervoor dat de randen van het gazon net zo strak worden getrimd als de rest van de tuin. Het volautomatische draadtoevoersysteem maakt de klus nog een stukje makkelijker en het vervangen van trimdraad is een fluitje van een cent. Belangrijke specificaties:

 • Maaibreedte: 33 cm
 • Vermogen: 800 watt
 • Geluid: 94 dB
 • Gewicht: 3,2 kg

Maak je keuze bij Black & Decker

Met een aantal goede grastrimmers op accu (zoals de Black & Decker STC184OPC-QW) en elektrische varianten (Black & Decker ST5530CM) is de keuze bij Black & Decker groot. Aan de hand van deze informatie en de belangrijkste specificaties kun je bepalen wat voor jou het meest belangrijk is. Wil je vooral een krachtige en snelle Black & Decker grastrimmer die wel wat zwaarder en duurder zijn? Of kies je voor een lichtere en daarmee ook met ook een aantal handige kwaliteiten? En geef je de voorkeur aan accu of elektrisch? Op basis van deze punten kun jij een goede keuze maken. Voor meer tips en veelgestelde vragen kun je terecht bij onze grastrimmer FAQ.

Black & Decker grastrimmer