Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer

Black & Decker grastrimmer

Black & Decker GLC3630L20-QW

  • Aandrijving: Accu
  • Te trimmen: Rand van het gazon
  • Maaibreedte draad: 30 cm

Met deze Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer in je bezit, kun je alle soorten snoeiprojecten uitvoeren. De kantenmaaier biedt een uitzonderlijk 36 volt vermogen en wordt gevoed door een oplaadbare batterij. Afhankelijk van de aard van je werk, kun je het vermogen aanpassen van de Eco-modus naar de Maximum-modus. Dus zelfs als je hoog gras moet ruimen, heb je alle mogelijkheden om dit te doen. En omgekeerd is precisiewerk ook goed mogelijk!

De snijbreedte van deze Black en Decker grastrimmer is 30 centimeter, wat veel groter is dan de meeste grastrimmers. Bovendien kun je de kop 180° draaien om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken en om de snede aan te passen aan de configuratie van je land. Dankzij één enkele elektrische lading gedurende ongeveer twee uur kun je tot 3000 m² grond in één keer uitvoeren. Hierdoor hoef je je inspanningen niet te stoppen vanwege een op te laden batterij. Concreet betekent dit dat als je op zoek bent naar een van de beste grastrimmers ter wereld, dit het model voor jou is.

Black & Decker GLC3630L20-QW

Als je een stuk grond hebt, dan weet je dat het onderhoud ervan een echte beproeving kan worden als je niet goed uitgerust bent. Tuinieren vereist veel verschillende apparatuur en accessoires, en het moet gezegd worden dat het kiezen uit alle referenties die er bestaan een zeer arbeidsintensieve taak is. Het was daarom belangrijk voor ons om je te ondersteunen in je onderzoek door je verschillende modellen grastrimmers te presenteren, waaronder de Black & Decker GLC3630L20-QW.

Het merk Black & Decker

Het beroemde Black & Decker merk is ontstaan in de Verenigde Staten en werd opgericht in 1910. Ook al was het aanvankelijk slechts een eenvoudige machinewerkplaats, het merk is zeer snel gegroeid door slechts zeven jaar na de oprichting van het merk de eerste draagbare elektrische boormachine uit te vinden die over de hele wereld buitengewoon succesvol is gebleken. Sindsdien is Black & Decker een van de meest innovatieve merken in zijn sector en blijft het merk werken aan steeds efficiëntere, robuustere en natuurlijk zuinigere apparaten. Door voor Black & Decker te kiezen voor je aankopen, zal je zeker tevreden zijn. De fabrikant biedt o.a. heggenscharen, bladblazers en kettingzagen aan.

Waarom de GLC3630L20-QW

Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmerHet is erg verleidelijk om dit merk blindelings te vertrouwen, omdat het profiteert van een buitengewone knowhow, maar we wilden toch weten wat deze Black & Decker GLC3630L20-QW echt waard is. Daarom hebben we ervoor gekozen deze te bestellen om een objectieve en volledige test uit te voeren. Om dit te doen, hebben we elk van de kenmerken, zoals het algemene ontwerp, het gebruiksgemak, het gebruiksgemak of de efficiëntie ervan, beoordeeld. Zo beschikt je in enkele minuten over alle noodzakelijke elementen om de beste keuze te maken volgens je verwachtingen en behoeften.

De GLC3630L20-QW trimmer is een buitengewoon product dat een revolutie teweeg zal brengen in je tuin. Je hoeft immers niet langer last te hebben van onvolkomenheden of rugpijn, want je kunt nu heel gemakkelijk genieten van een uitzonderlijk resultaat, zonder dat je er fysiek veel moeite voor hoeft te doen. Als je een van de beste kantensnijders ter wereld wilt hebben, dan is dit zeker de een goede keus voor jou.

Eigenschappen

De oranje, zwarte en grijze kleuren van het merk zijn inderdaad nog steeds aanwezig, maar wat echt opvalt, naast de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen, is het gebruiksgemak dat dit product lijkt te bevorderen. Vanaf de eerste seconde dat je deze gazontrimmer in de hand neemt, weet je meteen dat je een geweldige tijd gaat hebben. De handgreep is bijzonder ergonomisch omdat hij afgerond is en bedekt met een grijpmateriaal voor een betere grip op dit product. Maar de fabrikant heeft er ook voor gezorgd dat er een tweede handvat is toegevoegd dat net zo comfortabel is. Zo kun je de fysieke inspanning die nodig is tijdens je werk met de helft verminderen. Hoewel de tuinmachine 3,5 kilogram weegt, wat iets hoger is dan het gemiddelde, zul je dit gewicht helemaal niet voelen, omdat deze grastrimmer zo evenwichtig is.

Conclusie Black & Decker GLC3630L20-QW

Als je een van degenen bent die in werkelijk uitzonderlijke omstandigheden wilt tuinieren en tegelijkertijd een gewoon perfect resultaat wilt bereiken, dan zul je ongetwijfeld blij zijn met de Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer. Een een monster van kracht en technologie. Dankzij dit systeem kun je al je werk afronden zonder uren te hoeven doorbrengen of zelfs maar een enorme fysieke inspanning te moeten leveren. Deze gras trimmer is echt onze favoriet. Waarom? Het tuingereedschap concentreert alle functies die we van dergelijke tuingereedschappen kunnen verwachten.