Black & Decker GL360-QS grastrimmer

Black & Decker grastrimmer

Black & Decker GL360-QS draad grastrimmer

Black & Decker bewijst al jaren dienst bij veel verschillende klussen. Zowel in als rondom de woning wordt alles daardoor eenvoudiger en kun je genieten van een professioneel eindresultaat. Dit is ook belangrijk voor het onderhouden van jouw tuin. Je hebt daarom niet alleen een grasmaaier nodig om de grasmat goed uit te laten zien, maar ook een gazontrimmer om de randen mee te kunnen pakken. Doordat er veel verschillende modellen te vinden zijn, is het goed om een vergelijking te maken om tot een aankoop over te gaan. De Black & Decker GL360-QS draad grastrimmer mag hierbij niet ontbreken.

Black & Decker GL360-QS draad grastrimmer overzicht

De Black & Decker GL360-QS draad grastrimmer kan het gras effectief trimmen in veel kleine tuinen. Er zijn twee handgrepen beschikbaar, waardoor je altijd een comfortabele houding aan kunt nemen en voldoende grip hebt om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Daarbij is er een automatische draadtoevoer te vinden, waardoor je niets handmatig hoeft te doen. Zolang je de elektrische tuinmachine aan de stroom hebt hangen kun je aan de slag en zorg je ervoor dat alle hoeken van de tuin bereikt kunnen worden.

In de doos

  • Black & Decker GL360-QS draad grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker GL360-QS draad grastrimmer

Black & Decker GL360-QS grastrimmerDeze kantenmaaier is eenvoudig te bedienen, waardoor het een toevoeging is voor ieder huishouden. Je hangt de stroomkabel aan het apparaat, waarna je gelijk kunt beginnen. Er zijn instellingen nodig, maar je moet wel de handgrepen gebruiken voor een goede balans. Hierdoor voorkom je dat je uiteindelijk geen goede houding aan gaat nemen en jouw lichaam alsnog overbelast raakt.

Daarbij is er ook weinig onderhoud nodig aan deze goedkope trimmer van Black & Decker. De behuizing is geheel van kunststof, waardoor deze bestand is tegen vuil. Wel moet je goed bekijken of er geen tuinafval achtergebleven is. Tuinafval kan namelijk schade aanbrengen aan het apparaat zonder dat je het door hebt. Aan het einde van de werkzaamheden kijk je dus alles na en kun je de strimmer op gaan bergen op een plek die jou het beste lijkt.

Voor- en nadelen van de Black & Decker GL360-QS trimmer

Vanwege het design is de Black & Decker GL360-QS kantenmaaier een licht gewicht apparaat. Dit zorgt voor weinig belasting en een eenvoudige hanteerbaarheid. Je hebt altijd veel comfort wanneer je met de grastrimmer aan het werk bent. Hier dragen de twee handgrepen ook een steentje aan bij. Tevens heb je een eenvoudige draadtoevoer beschikbaar en is het kabelmanagementsysteem toegevoegd voor nog meer gebruiksgemak. Je hoeft er alleen maar rekening mee te houden dat de grastrimmer uitsluitend bedoeld is voor de kleinere tuinen. Voor grote tuinen zul je dus wel naar een andere grastrimmer uit moeten kijken.

Conclusie Black & Decker grastrimmer

De Black & Decker GL360-QS grastrimmer komt altijd van pas bij een kleine tuin. In een handomdraai heb je de kanten van het gazon weer goed bijgewerkt en kun je ervoor zorgen dat je weer gaat ontspannen. De verschillende systemen die aan de grastrimmer toegevoegd zijn, zorgen voor een veilig apparaat en je kunt altijd van veel comfort genieten. Wanneer je een grote tuin hebt, moet je toch naar een ander model uit gaan kijken, maar voor de kleinere varianten mag deze grastrimmer niet ontbreken bij jouw vergelijking. Kijk daarom of deze Black & Decker grastrimmer bij jou past.