Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaag

Black & Decker kettingzaag

Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaag

Black & Decker staat bekend om hoogwaardige kwaliteit materialen die voor veel klussen inzetbaar zijn. De powertools zorgen ervoor dat je als een professional te werk kunt gaan en altijd goede eindresultaten gaat behalen. Hiervoor is nooit heel veel kennis voor nodig en je waant jezelf als een echte klusser. Zo ook als de tuin onderhouden moet worden. De fabrikant heeft verschillende kettingzagen in het assortiment opgenomen die ervoor zorgen dat de bomen gesnoeid kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaag.

Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaag

Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaagDe Black & Decker kettingzaag heeft een zwaardlengte van 25 centimeter en een kettingsnelheid van 3,5 meter per seconde. Ondanks de compactheid kan deze kettingzaag dus veel prestaties leveren. Daarbij werkt hij op basis van een accu, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt voor de grotere tuinen. Struiken en takken zijn geen probleem meer voor dit apparaat en je hebt binnen een korte tijd jouw hele tuin weer naar wens. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een aankoop te doen en ervoor te zorgen dat je het hoognodige motorzaag onderhoud uit gaat voeren. Daarna is het alleen nog maar genieten.

In de doos

  • Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaag
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaag

Voordat je aan de slag gaat met de Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaag moet je ervoor zorgen dat de accu opgeladen is. Dit is in slechts enkele uren gebeurd, waarna je aan de slag kunt. Je drukt hiervoor op de knop en start de kettingzaag. Het ergonomische handvat in combinatie met het lichte gewicht zorgen er dan voor dat je de goede bewegingen kunt gaan maken om de struiken te zagen en je bent voordat je het weet klaar met de werkzaamheden. Jouw armen hebben hier zo min mogelijk last van.

Qua onderhoud hoef je ook niet veel naar deze tuinmachine om te kijken. Het kettingspansysteem zorgt er namelijk voor dat de ketting goed blijft liggen en de kettingsmering gebeurt automatisch. Jij hoeft er alleen nog maar voor te zorgen dat de accu weer opgeladen wordt voor een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Black & Decker GKC1825L20-QW motorzaag

De Black & Decker GKC1825L20-QW kettingzaag barst van de voordelen. Zo is het een krachtige lithium-ion accu, welke tot 30 procent langer werkt dan andere accu’s. Tevens vindt er geen zelfontlading plaats, waardoor je er niet bang voor hoeft te zijn dat de kettingzaag het bij een volgend gebruik niet meer doet. Wanneer je naar het ontwerp zelf gaat kijken, dan merk je dat dit geheel ontworpen is om de klussen zonder spierkracht uit te hoeven voeren. Het is een licht gewicht kettingzaag met een ergonomische handgreep, waardoor je altijd de juiste grip te pakken hebt voor de werkzaamheden.

Conclusie Black & Decker kettingzaag

Dit tuingereedschap is een goede oplossing wanneer je de iets dikkere takken en struiken doormidden wilt gaan zagen. De kettingzaag onderhoudt zich vrijwel helemaal zelf, waardoor je er weinig omkijken meer naar hebt. De voordelen die er aan te behalen zijn, zijn eindeloos. Wanneer je dit bedrag kunt missen, dan is de Black & Decker GKC1825L20-QW een goede kettingzaag en zeker de moeite waard om naar te gaan kijken. Voor een relatief laag bedrag haal je immers hoogwaardige kwaliteit in huis waar je weer jarenlang mee vooruit kunt. Vergeet deze daarom niet mee te nemen in jouw zoektocht.