Black & Decker CLM5448PC2-QW accu grasmaaier

Black & Decker accu grasmaaier

Black & Decker CLM5448PC2-QW accu grasmaaier

Black & Decker kennen we van veel verschillende huishoudelijke apparaten. De hoogwaardige kwaliteit die geleverd wordt door de fabrikant zorgt ervoor dat er altijd een langdurige levensduur wordt gerealiseerd. En dat allemaal tegen vrij schappelijke prijzen. Zo ook bij de accugrasmaaiers van deze fabrikant. Een van de modellen waar je veel profijt van kunt gaan hebben is de Black & Decker CLM5448PC2-QW accu grasmaaier. Dit tuingereedschap kent twee verschillende accu’s, waardoor je vrijwel iedere tuin naar behoren kunt gaan maaien en direct weer kunt gaan genieten. Ontdek daarom snel wat deze grasmaaier jou te bieden heeft.

Black & Decker CLM5448PC2-QW overzicht

De Black & Decker CLM5448PC2-QW is een van de beste accu grasmaaiers die draait op twee accu’s. Beide accu’s zorgen er samen voor dat je niet met stroomkabels aan de slag hoeft te gaan om het gras te maaien. Deze accu’s zijn ook beschermd tegen zelfontlading, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan tijdens een volgend gebruik. Dankzij de maaibreedte en de opvangzak kun je alle werkzaamheden in een keer uitvoeren. Wanneer je geen gebruik maakt van de opvangzak kun je de mulching functie inschakelen voor een natuurlijke bemesting van het gras. De snoerloze grasmaaier past zichzelf helemaal aan de situatie aan. Je bent hierdoor van alle gemakken voorzien.

In de doosBlack & Decker CLM5448PC2-QW accu grasmaaier

  • Black & Decker CLM5448PC2-QW
  • Handleiding
  • 54 Volt Li-Ion accu
  • Acculader
  • Opvangzak 50 liter

Bediening en onderhoud van de Black & Decker CLM5448PC2-QW

De Black & Decker CLM5448PC2-QW accu grasmaaier kent een eenvoudige bediening. Je hoeft namelijk alleen de accu’s op te laden, waarna je aan de slag kunt. De maaihoogte stel je met een beweging in, zodat je voor ieder seizoen de juiste lengte overhoudt. Het enige waar je dan nog tussen hoeft te kiezen is het gemaaide gras in de opvangzak laten belanden of de mulching functie aanzetten. Aan het einde van de werkzaamheden kun je de opvangzak eenvoudig verwijderen om deze te legen en hang je de accu’s weer aan de lader. Bij een volgend gebruik is de accugrasmaaier er weer helemaal klaar voor en kun je jouw tuin weer in orde maken.

Voor- en nadelen van de Black & Decker CLM5448PC2-QW

Deze accumaaier is voorzien van twee accu’s. Dit brengt als groot voordeel met zich mee dat je voor een langere periode aan een stuk door kunt gaan maaien. Tevens gebruik je de accu’s van deze tuinmachine ook op andere apparaten van dit merk. Wanneer je de mulching functie inschakelt, ben je al helemaal van alle gemakken voorzien. Jouw gras wordt gezond en je hoeft de opvangzak niet meer leeg te maken. Zo worden zelfs de randen mooi meegenomen en voorzien van een natuurlijke bemesting. Een nadeel is wel dat het apparaat zelf veel lawaai maakt. Hier dien je dus wel rekening mee te houden.

Conclusie Black & Decker accu grasmaaier

De Black & Decker accu grasmaaier is een goede oplossing voor ieder huishouden. De geavanceerde technologieën waarmee de accugrasmaaier werkt, zorgen voor het perfecte eindresultaat. Hiervoor betaal je wel een aardig bedrag, maar je krijgt er ook veel voor terug. Als er een advies zou worden uitgebracht, dan zou er gezegd worden dat je beter kunt investeren in deze draadloze grasmaaier dan voor een goedkoper model gaan waarmee je uiteindelijk minder lang zult gaan doen en niet dezelfde eindresultaten gaat behalen. Wanneer je aan de slag gaat met deze tuinmachine weet je zeker dat jouw grasmat er weer goed bij ligt en je jarenlang kunt gaan genieten van slechts een investering.