Black & Decker bladblazer

Black & Decker bladblazers

Black & Decker is een hooggewaardeerd topmerk dat bekend staat om zijn onbetwistbare kwaliteit in alle producten. Dit is dan ook zo met de bladblazers van Black & Decker. De bladblazers (zoals de Black & Decker BEBLV301) zijn van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit zodat je binnen no-time je tuin bladvrij kunt maken. Er zijn verschillende uitvoeringen met verschillende aandrijvingen. De Amerikaanse fabrikant biedt bijvoorbeeld bladblazers met accu of met benzinetank. Zo zit er afhankelijk van jouw budget en voorkeuren sowieso een goede optie tussen. Hier zetten we enkele topopties bladblazers voor je op een rijtje.

GW3030BP

Deze krachtige elektrische bladblazer heeft alles wat je maar kunt zoeken in een bladblazer- en zuiger. De GW3030BP is het krachtigste model bladruimer van Black & Decker ooit en biedt eindeloos gebruiksgemak. Zo beschikt dit product over een ruggedragen opvangzak waar moeiteloos al het tuinafval in wordt opgevangen. De inhoud van deze opvangzak bedraagt 72 liter waardoor je zorgeloos een aardige tijd kunt doorwerken. De metalen hakselaar zorgt ervoor dat het afval wordt verkleind met een ratio van 16:1. De capaciteit van deze krachtpatser bedraagt 3000 W en hij bereikt luchtsnelheden tot 418 km/h. Daarnaast heeft de ruggedragen opvangzak een ergonomisch design waardoor hij erg gebruiksvriendelijk is.

De 54V Dual GWC54PC

Black & Decker bladblazer - GWC54PC-QWDe 54V Dual bladblazer is er eentje met accu die komt met een inbegrepen 1.5Ah Lithium-ion accu. Deze bladblazer is simpel maar zeer gebruiksvriendelijk en krachtig zodat je zonder moeite al het vuil en bladeren wegblaast. De Powercommand knop op deze bladruimer kun je gebruiken om zwaarder afval weg te blazen, met een snelheid tot 195 km/h. Hij is tevens zeer licht van gewicht (4,4 kilo) en hierdoor gemakkelijk te manoeuvreren en controleren. Doordat je niet gevonden bent aan snoeren heb je de volledige bewegingsvrijheid om op alle plekken te komen.

De 18V 2.0Ah Lithium-Ion Powercommand GWC1820PC

Deze zeer gebruiksvriendelijke bladblazer met Powercommand functie zal je gegarandeerd helpen met het wegkrijgen van al het vuil en bladeren. De Powercommand functie verhoogt de kracht van de bladblazer met 20% door simpelweg op de knop te drukken. Hiermee bereikt deze bladblazer snelheden tot 209 km/h. De GWC1820PC bladblazer heeft tevens een zeer laag geluidsniveau en zorgt er dus voor dat je geruisloos kunt werken. De zachte handgreep biedt veel comfort tijdens het gebruiken, en het lichte gewicht van slechts 1,7 kg zorgt ervoor dat je het lang kunt uithouden met deze bladblazer.

GW2500

De GW2500 is een topproduct zoals je dat van Black & Decker gewend bent. Deze bladblazer- én zuiger heeft een opvangzak van 40L waardoor je een flinke tijd ononderbroken kunt doorwerken met deze tuinruimer. Hij bereikt snelheden van maar liefst 310 km/h en is daarmee een echte krachtpatser die zonder moeite natte bladeren en zwaar tuinafval verwijdert. Ook beschikt deze tuinruimer over een versnipperingsrotor met een volumereductie van 10:1. Hierdoor past er veel vuil in de opvangzak en kun je langer doorwerken. Deze blad blazer is gesnoerd en heeft een draagriem.

36 V 2.0Ah Lithium-Ion

Deze prachtige bladruimer van Black & Decker biedt de kracht die je nodig hebt tijdens het tuinruimen. Het 36V Lithium-Ion Assortiment zorgt voor langdurige kracht en lange werktijd zodat je met al het gemak in een keer je tuin bladvrij maakt. Deze tuinruimer werkt met een accu en je hebt daardoor dan ook geen last van snoeren. Dit is tevens een 2 in 1 machine met 2 verwisselbare buizen voor het blazen en het opzuigen. Door het lichte gewicht en het verstelbare handvat zal je optimaal gebruiksgemak ervaren, en met de Power Select functie kun je kiezen tussen de ECO modus of de TURBO modus.

GW2810

De gesnoerde 2800W tuinruimer van Black & Decker heeft een zeer grote blaaskracht en blaassnelheid zodat jij optimaal je tuin of werkplaats schoon krijgt. De bladzuiger van dit model heeft maar liefst 30% meer zuigkracht waardoor natte bladeren en zwaar tuinafval geen uitdaging vormen. Met een topblaassnelheid van 380 km/h worden zelfs de lastigste klussen vergemakkelijkt. Deze bladblazer blaast én zuigt bladeren en heeft een opvangzak van maar liefst 50 liter. Hierbij heeft de GW2810 een versnipperingsrotor met een volumereductie van 16:1, waardoor het composteringsproces versnelt. De draagriem en tweede handgreep zorgen voor optimaal comfort.

GW3030 met variabele snelheid

De GW3030 gesnoerde bladruimer van Black & Decker is de krachtigste bladblazer ooit van dit merk. De GW3030 heeft een variabele snelheidsfunctie voor maximale controle tijdens het gebruiken. De metalen rotor in deze bladruimer bevordert de airflow en de mulching capaciteit. Deze krachtpatser bereikt blaassnelheden tot wel 418 km/h, wat een 40% hogere blaaskracht is dan zijn voorganger. De ruggedragen opvangzak zorgt voor een ergonomisch en comfortabel werkproces. Bladeren en vuil worden versnipperd opgevangen in de opvangzak van maar liefst 72 liter. Bladeren en vuil worden hierbij versnipperd met een volumereductie van 16:1, waardoor je je niet druk hoeft te maken om het constant legen van de opvangzak.

GW3050 met tuinruimsysteem

Deze tuinruimer is een variant op de 3000W GW3030 bladruimer; de krachtigste tuinmachine van Black & Decker ooit. De GW3050 komt echter ook met een compleet tuinruimsysteem, om het werkgemak nog meer te bevorderen. Zo kun je deze tuinruimer aansluiten op je vuilnisemmer, waardoor je nooit meer hoeft te zuilen met de afvalzak. Ook komt dit model met een hark om zware en natte bladeren mee te verwijderen. Net zoals zijn voorganger komt de GW3050 van Black & Decker met een aanpasbaar handvat, een comfortabele draagriem met shoulderpad en een lichtgewicht ontwerp voor optimaal gebruiksgemak.

Conclusie Black & Decker bladblazers

Je kunt wel stellen dat de Black & Decker aan alles heeft gedacht als het op hun bladblazers aankomt, wat je ook wel van hun kunt verwachten. Er zitten echte krachtpatsers in hun assortiment die vaak zowel kunnen blazen als zuigen. Ook zijn de bladblazers van Black & Decker zoals de LSWV36 rijk aan mooie details die het gebruikscomfort zeer sterk verhogen. Daarnaast kun je een Black en Decker bladblazer veilig gebruiken. Features als de Powercommand functie en de versnipperingsrotors zorgen ervoor dat je met een bladblazer van Black & Decker ieder tuinklus krijgt geklaard, of je nu een beginnende tuinier bent of een professional.

Black & Decker bladblazer