Black & Decker BESTA530CM-QS grastrimmer

Black & Decker grastrimmer

Black & Decker BESTA530CM-QS grastrimmer

De 3-in-1 Multi-Trimmer Set BESTA530CM-QS van BLACK+DECKER biedt drie functies: Trimmen, kanten trimmen en maaien van kleine/ongelijke oppervlakken met slechts één unit. De ombouw zonder gereedschap is eenvoudig. Makkelijk in het chassis van de maaier klikken en ontgrendelen via het voetpedaal. De krachtige motor en de gepatenteerde tandwielaandrijving (E-Drive) bieden een constant hoge maaiprestaties, zelfs met hoog of nat gras. De AFS-draadverlenging verlengt de schroefdraad volledig automatisch. Dankzij de telescopische handgreep en de verstelbare tweede handgreep kan de BESTA530CM-QS snel en zonder gereedschap worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. De directe aansluiting van de verlengkabel en de trekontlasting van de kabel zorgen voor een veilige kabelgeleiding tijdens het werk zonder onbedoeld aan de stekker te trekken.

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Te trimmen: Rand van het gazon
  • Maaibreedte draad: 26 – 30 cm

Voor wie is het product geschikt?

De Black & Decker ST5530CM is een multi-trimmerset die in totaal drie functies kan uitvoeren. Het is geschikt voor gebruik als een standaard grasmaaier en is ontworpen voor het volledige onderhoud van kleinere tuinen. Een geleidingswiel verandert de machine in een nauwkeurige grastrimmer. Met behulp van de lichte, compacte basis met wielen kan dit model ook gazons maaien. De set is perfect voor kleine tuinen die stroom- of verlengkabels nodig hebben. In plaats van drie verschillende kleine gereedschappen heeft de hobbytuinier er maar één nodig.

Functies Black & Decker ST5530CM

Black Decker ST5530CM grastrimmerHet combineren van de drie belangrijkste functies voor het onderhoud van groengebieden in één apparaat is een praktische ontwikkeling van Black & Decker. De gebruiker kan de maaihoogte voor het maaien van het gazon instellen tussen 40 en 60 mm. Een maaibreedte van 30 cm is geschikt voor middelgrote gazons. De Black en Decker grastrimmer is licht en zeer mobiel. Het is zowel gemakkelijk te vervoeren als gemakkelijk te gebruiken op oneffen terrein. Als je een schuine tuin hebt met moeilijk toegankelijk terrein, zal je er echter niet veel plezier aan beleven, omdat het te omslachtig is om een verlengkabel te gebruiken.

Het gewicht van 4,6 kg is goed, maar kan bij langer handmatig gebruik behoorlijk vermoeiend zijn. Een 9 m lange schroefdraad met een diameter van 1,6 mm is inbegrepen in de levering voor de trimmerfunctie. De basisfunctie van een grastrimmer is dus gegarandeerd, maar kan niet worden vergeleken met pure grastrimmers, die krachtiger, minder zwaar en dus gemakkelijker te hanteren zijn. De telescopische handgreep is logischerwijs instelbaar, zodat de consument deze individueel aan zijn lichaamslengte kan aanpassen. Dit beschermt de rug en maakt hem gebruiksvriendelijk.

Conclusie de Black & Decker ST5530CM

Voor een multiset met 3 functies investeren potentiële klanten een relatief klein bedrag in drie apparaten. Reviews hebben het apparaat consequent als positief beoordeeld in termen van ruimtebehoefte, beheersbaarheid en prestaties. Wat betreft de sterke en zwakke punten in verhouding tot de waarde, is het een goede aankoop voor kleine tuinen met weinig ruimte voor de opslag van tuingereedschap, vooral als ze slechts af en toe en voor korte tijd worden gebruikt. Wie tijdens het groeiseizoen echter voortdurend in de tuin maait en trimt, is waarschijnlijk beter af met robuuster individueel gereedschap.