Black & Decker BESTA525-QS grastrimmer

Black & Decker grastrimmer

Black & Decker BESTA525-QS grastrimmer

Jarenlang bewijst Black & Decker al dat het merk staat voor kwaliteit. Daarbij gaat het niet alleen om powertools die te gebruiken zijn binnenshuis, maar ook de apparaten om de tuin naar behoren te onderhouden. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere modellen grastrimmers in het assortiment opgenomen, die jou van alle gemakken voorzien. Doordat alle modellen eigen kenmerken hebben, is een aankoop niet altijd eenvoudig. Zo kom je bijvoorbeeld ook de Black & Decker BESTA525-QS grastrimmer tegen. Wat deze grastrimmer jou te bieden heeft, kun je hieronder lezen.

Black & Decker BESTA525-QS grastrimmer overzicht

Deze Black & Decker grastrimmer is een geschikte grastrimmer voor veel verschillende tuinen. Tot de middelgrote tuinen is er voldoende kracht beschikbaar, waardoor je met slechts een apparaat de volledige tuin kunt onderhouden. Moeiteloos zorgt de grastrimmer ervoor dat de kanten van jouw gazon de juiste lengte gaan krijgen, terwijl jij alleen maar geniet van comfort. De grastrimmer is namelijk helemaal naar jouw lichaam aan te passen, zodat je altijd een goede werkhouding hebt en voldoende grip om gevaarlijke situaties te kunnen voorkomen.

In de doos

  • Black & Decker BESTA525-QS grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker grastrimmer

Black & Decker BESTA525-QS grastrimmerDe kantenmaaier heeft daarbij ook geen lastige bediening. Wanneer je de telescopische steel uitgeschoven hebt en aan jouw lengte hebt aangepast, hoef je namelijk alleen nog maar te zorgen dat de grastrimmer van energie is voorzien. Hiervoor sluit je de verlengkabel aan en kun je met de Trim&Edge schakelen tussen het trimmen van het gras en het snijden van de graskanten. Dit doe je met slechts een druk op de knop. Bukken is dus niet meer nodig.

Ook wat betreft het onderhoud heb je weinig omkijken naar de Black & Decker BESTA525-QS trimmer. Veel wordt namelijk door de grastrimmer zelf gedaan. Jij hoeft alleen maar te kijken of er geen tuinafval achtergebleven is en de verlengkabel weer goed op te rollen na gebruik. De grastrimmer zelf berg je op waar je maar wilt, zolang het maar droog genoeg is zodat vocht geen schade kan aanbrengen aan het tuingereedschap en je kunt gaan genieten van een langere levensduur.

Voor- en nadelen van de Black & Decker trimmer

Tevens beschikt deze kantenmaaier van Black & Decker over veel voordelen. De metalen kantgeleider geeft jou altijd een perfect eindresultaat. Dankzij het automatisch draadtoevoersysteem verlengt de draad automatisch naar de nodige lengte en je schakelt daarbij eenvoudig tussen trimmen en snijden. Doordat je de grastrimmer in hoogte kunt verstellen heb je ook altijd een goede werkhouding te pakken. De compactheid zorgt er daarbij weer voor dat de bewegingen soepel uitgevoerd kunnen worden. Alleen voor de grote tuinen zal dit apparaat geen goede prestaties kunnen leveren. Hier moet je dus wel rekening mee houden bij jouw aankoop.

Conclusie Black & Decker grastrimmer

Als je voor de kleinere en middelgrote tuinen een goede grastrimmer nodig hebt, dan mag de Black & Decker BESTA525-QS grastrimmer niet ontbreken in jouw zoektocht. Je hebt altijd voldoende comfort tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en de verschillende functies van het apparaat zorgen ook weer voor veiligheid. Met behulp van deze grastrimmer kan jouw tuin er weer naar wens uit komen te zien. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je voor een grote tuin niet alles kunt doen. Het is daarom raadzaam om de verschillende opties naast elkaar te leggen voor een goede keuze.