Black & Decker BEBLV301 bladblazer

Black & Decker bladblazer

Black & Decker BEBLV301 bladblazer

Black & Decker is bekend geworden vanwege de powertools. De verschillende apparaten verzekeren jou van langdurige kwaliteit, waarbij er aan niets meer kan ontbreken. Daar zijn op een later moment ook bladblazers aan toegevoegd. Zoals gewend van de fabrikant kun je een langere tijd vooruit en worden er ook meerdere mogelijkheden geboden. Zo ook bij de Black & Decker BEBLV301. Voordat je een aankoop gaat doen is het daarom verstandig om de specificaties en de voor- en nadelen op te nemen.

Black & Decker BEBLV301

De Black & Decker BEBLV301 is een van de goedkopere bladblazers in het assortiment van de fabrikant, maar wel een die jou veel voordelen kan geven. Deze bladruimer is namelijk zo ontworpen dat er niet alleen mee geblazen kan worden, maar ook direct opgezogen. Alle bladeren komen dan terecht in de opvangzak, welke je als een rugzak op jouw rug kunt houden. Dit zorgt er ook voor dat er meer comfort tijdens het lopen wordt geboden. Je hebt al het gewicht verspreid, zodat de werkzaamheden een stuk lichter gaan worden en jouw spieren niet overbelast raken.

In de doos

  • Black & Decker BEBLV301
  • Opvangzak
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker BEBLV301 bladblazer

Black & Decker BEBLV301 bladblazer en bladzuigerDe Black & Decker BEBLV301 bladruimer is een handzaam apparaat, waar ook een eenvoudige bediening wordt geboden. Je hebt namelijk niet veel knoppen en kunt ook niet heel veel instellen. Buiten het aan- en uitzetten en het schakelen tussen de blaasfunctie en zuigfunctie hoef je namelijk helemaal niets meer te doen. Je kunt hierdoor snel beslissen of je de bladeren alleen maar verplaatst of ook direct opruimt. Alles is met slechts enkele klikken geregeld en je kunt beginnen met deze tuinmachine.

Als je deze Black & Decker bladblazer met zuigfunctie gebruikt hebt, moet je wel nog het onderhoud uitvoeren. Gelukkig is dit ook niet heel veel. In eerste instantie is het namelijk alleen het leegmaken van de opvangzak. Deze kun je hiervoor loskoppelen en uitschudden. Ook kan het goed zijn dat je eens in de zoveel tijd de schroeven controleert. Door de trillingen kan dit namelijk ook losraken. Wanneer je dit onderhoud uit blijft voeren, kan er eigenlijk niets meer misgaan en ben je verzekerd van een apparaat dat jarenlang meegaat.

Voor- en nadelen van de Black & Decker BEBLV301 bladzuiger

Het is goed om naar de voordelen van de Black & Decker bladblazer. Het grootste voordeel aan het apparaat is dat de opvangzak niet aan het apparaat vast zit, maar juist op jouw rug wordt bevestigd. Doordat het als een rugzak te dragen is, wordt het gewicht goed verspreid. Daarbij is de bladblazer krachtig. Binnen enkele seconden zijn alle bladeren de goede kant op geblazen of juist opgezogen en ben je klaar met de werkzaamheden. Houd er wel rekening mee dat je meer dan honderd euro kwijt bent om de bladblazer aan te schaffen.

Conclusie Black & Decker bladblazer

Als je een iets ruimer budget te besteden hebt, dan kan deze bladblazer van Black & Decker de beste optie zijn. Zeker wanneer je jouw lichaam zo min mogelijk wilt belasten is dit de beste keuze. Je hebt alles tot je beschikking om de bladeren rondom het huis te verwijderen en jouw tuin klaar te maken voor ieder seizoen. Hiervoor hoef je alleen maar een kleine investering te maken, zodat je jarenlang vooruit kunt met jouw nieuwe bladblazer. Vergeet echter niet om een vergelijking te maken, zodat je zeker weet dat deze tuinruimer de beste bladblazer is voor jouw tuin.