Black & Decker BCBLV3625L1 bladblazer

Black & Decker bladblazer

Black & Decker BCBLV3625L1 bladblazer

Black & Decker heeft zich al enkele jaren bewezen op het gebied van powertools. Voor vrijwel iedere klus is er wel een handig apparaat te vinden waarmee de klus geklaard is. Doordat er steeds meer behoefte kwam aan ander apparatuur zijn hier ook bladblazers aan toegevoegd. Ook hierbij bewijst de fabrikant wederom dat ze alleen voor hoogwaardige kwaliteit gaan. De Black & Decker BCBLV3625L1 bladblazer is hier een goed voorbeeld van. Ondanks het prijskaartje is het toch goed om deze tuinruimer mee te nemen bij jouw vergelijking.

Black & Decker BCBLV3625L1

De Black & Decker BCBLV3625L1 is een van de duurdere accubladblazers in het segment, maar daar krijg je direct acht snelheden voor terug. Zo bepaal je zelf met welke kracht je de bladeren gaat verwijderen. Hiervoor kun je kiezen om de bladeren naar een kant te blazen, maar ook door deze op te zuigen en te laten verdwijnen in de opvangzak. Daarbij kom je nooit in de knoop te zitten met een stroomkabel. Het tuingereedschap werkt namelijk volledig op een accu, welke je eenvoudig oplaadt met de oplader.

In de doos

  • Black & Decker BCBLV3625L1
  • Accu
  • Oplader
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker BCBLV3625L1 accu bladblazer

Black & Decker BCBLV3625L1 accu bladblazerDeze Black & Decker accu bladblazer met zuigfunctie hoef je alleen maar aan te zetten om de eerste werkzaamheden uit te voeren. Daarna kun je gaan bepalen welke snelheid hierbij gebruikt moet worden. Zo kun je de bladeren op een subtiele manier naar een kant blazen, maar ook met harde kracht opzuigen. Ook kun je nog de verschillende functies activeren. Wanneer je de versnipperingsfunctie inschakelt, ben je verzekerd van veel meer ruimte. Met de bediening bepaal je hierdoor helemaal zelf hoe je jouw tuin ontdoet van alle bladeren.

Daarbij is het ook goed om naar het onderhoud van deze tuinmachine van Black & Decker te kijken. Wanneer je klaar bent met de werkzaamheden hoef je alleen maar de opvangzak te legen. Hiermee voorkom je dat het tuinafval gaat rotten in de zak. Tevens is het belangrijk om de accu op te laden. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan bij een volgend gebruik. Daarna ruim je de bladblazer op een droge plek op en kun je hem er altijd weer bij pakken wanneer het nodig is.

Voor- en nadelen van de Black & Decker BCBLV3625L1 accubladblazer

De Black & Decker BCBLV3625L1 bladblazer kent veel voordelen ten opzichte van andere bladblazers. Zo kent deze accu geen zelfontlading, waardoor je ook niet bang hoeft te zijn dat de accu weer leeg gaat na het opladen. Tevens zit er een motor in die zorgt voor een extra lange werktijd, waardoor je jouw volledige tuin kunt gaan opruimen. De grote opvangzak van 45 liter zorgt er weer voor dat je niet continu hoeft te legen om de beste resultaten te bereiken. Houd wel rekening met het prijskaartje. Je betaalt namelijk meer dan 200 euro om deze bladblazer in het bezit te hebben.

Conclusie Black & Decker bladblazer

Deze Black & Decker bladruimer is een van de duurste accu bladblazers die je tegen gaat komen. Ondanks de prijs is er niet veel extra’s gegeven. Het kan daarom zijn dat je deze niet de moeite waard vindt. Echter maken de technologieën veel goed. Doordat je een langere werktijd hebt, kun je de klus in een keer klaren. Je moet er dus wel een aardig bedrag voor neertellen, maar dan ben je voorzien van veel kwaliteit en een goed eindresultaat.