Beste accu grasmaaier Top 3

De beste accu grasmaaiers

Beste accu grasmaaier Top 3

Het gras in de tuin is het eerste dat jouw visite gaat zien zodra ze bij jou aankomen. Je wilt er daarom voor zorgen dat het gazon er altijd netjes bij ligt. Dit kan alleen wanneer je het juiste tuingereedschap in handen hebt. Een van de accessoires die je hiervoor kunt gebruiken is een accugrasmaaier. Maar hoe vind je de beste accu grasmaaier en waar moet je allemaal op letten? Onderstaande Top 3 beste accugrasmaaiers helpt jou hier al een stuk mee op weg, zodat je ervoor kunt zorgen dat je jouw zoektocht op de goede manier uit kunt gaan voeren.

Makita DLM431PT2

Beste accu grasmaaier - Makita DLM431PT2De Makita DLM431PT2 is een van de beste accugrasmaaiers van dit moment. Het model maakt gebruik van een dubbele accu. Hierdoor kun je urenlang maaien, zonder dat de grasmaaier weer aan de lader moet. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een mooi uitziende grasmat. Je kunt met deze apparaten tot wel 600 vierkante meter aanpakken. Hiervoor heb je een opvangzak beschikbaar, waarin het afgesneden gras opgevangen wordt. Wanneer je deze niet bevestigt, kun je ook voor een natuurlijke bemesting zorgen met het gras. Je bepaalt altijd zelf wat je doet.

Een van de grootste voordelen van de Makita DLM431PT2 is dat de accu’s van deze accu grasmaaier ook op andere apparaten van de fabrikant kunt gebruiken. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om te combineren. Daarnaast kun je de maaihoogte helemaal zelf instellen. Voor ieder seizoen heb je daarom de perfecte hoogte van het gras en kun je vrijwel niets meer beschadigen. Je moet er wel rekening mee houden als je de natuurlijke bemesting toepast, het gras niet versnipperd wordt. Het blijven hierdoor grotere stukken gras die terug op de grond vallen. Vind je dit geen probleem, dan kan dit misschien wel de beste accu grasmaaier voor jou zijn!

Wolf Garten A 3472V

Wolf Garten A 3472V accu grasmaaierIn deze beste accu grasmaaier Top 3 vinden we ook een grasmaaier van Wolf Garten. De Wolf Garten A 3472V is een accu grasmaaier waarmee je altijd draadloos jouw gras kunt gaan maaien. Je bent hierdoor niet in de weer met stroomkabels, waardoor ongelukken kunnen worden voorkomen. De maaihoogte stel je hierbij eenvoudig in, zodat je zelf kunt bepalen hoe hoog het gras in jouw tuin gaat worden. Dit kan er tevens voor zorgen dat je geen beschadigingen aan het gras krijgt in de verschillende seizoenen. Het gemaaide gras komt daarbij direct in de opvangzak terecht, waardoor je niet meer op hoeft te ruimen aan het einde van de werkzaamheden.

De Wolf Garten A 3472V kent verschillende voordelen. Zo kan de accu tussen de 60 en 90 minuten mee, waardoor je jouw tuin volledig gemaaid krijgt. Als je meerdere apparaten in huis hebt van de fabrikant, kun je de accu ook op de andere apparaten gebruiken. Tevens beschikt deze grasmaaier over een mulching functie, waardoor er een natuurlijke bemesting plaats kan vinden. Hiermee wordt het afgesneden gras versnipperd en terug over de grond verspreid. Houd wel rekening met het geluidsniveau van de draadloze grasmaaier. Hier kun je nog wel eens last van hebben.

Bosch Rotak 37 Li

Bosch Rotak 37 Li accu grasmaaierDe Bosch Rotak 37 Li is ook een van de beste accu grasmaaiers op dit moment. Deze grasmaaier kan oppervlakten tot wel 425 vierkante meter aanpakken, waarbij een accu beschikbaar is die meer dan een uur mee kan. De grasmaaier heeft een verstelbare handgreep, waardoor je minder kracht nodig hebt en jouw spieren niet meer overbelast worden. Je hebt na de werkzaamheden dus geen spierpijn meer, ondanks dat je de grasmaaier voor je uit moet duwen om het gras te kunnen maaien. Jouw tuin is altijd tot in de puntjes verzorgd.

Als je gaat kijken naar de voordelen van de Bosch Rotak 37 Li dan ben je overtuigd. De accu grasmaaier maait namelijk buiten de wielen, waardoor ook de randen meegenomen worden. Je hoeft dus nooit meer aan de slag met meerdere apparaten, maar neemt de gehele tuin mee. Ook heb je te allen tijde een natuurlijke bemesting, waardoor jouw gazon er altijd mooi bij ligt. Aan het einde van de werkzaamheden kun je de hoes er omheen doen, zodat de grasmaaier weer beschermd is.

Hoe kies je de beste accu grasmaaier voor jouw gazon?

Een accugrasmaaier kopen doe je niet zomaar. Voordat je aan de zoektocht gaat beginnen moet je opletten welke specificaties er vereist zijn voor jouw tuin. Je moet daarom als eerste kijken hoe groot jouw tuin is. Als je een grasmaaier aanschaft die dit oppervlakte niet aankan, dan ben je meerdere malen per dag in de weer met de snoerloze grasmaaier om het beste eindresultaat te bereiken. Ook moet je gaan bekijken welke accessoires er meegeleverd worden, zodat je niet op een later moment nog een keer geld uit hoeft te geven.

Over geld gesproken. Ook jouw budget moet goed in het achterhoofd gehouden worden. Je bent bij een goede accu grasmaaier al snel geneigd om meer geld uit te geven, doordat er veel verschillende modellen beschikbaar zijn. Met een maximumbedrag kun je in de juiste prijsklasse gaan zoeken, waardoor jouw keuze vereenvoudigd wordt. Je ziet immers minder verschillende modellen, zodat je direct een keuze kunt gaan maken en de grasmaaier snel in handen hebt. Wil je graag een goedkope accu grasmaaier kopen, neem dan eenvoudig een kijkje in onze goedkope accu grasmaaier Top 3 van dit moment.

De beste accugrasmaaiers