Best verkochte bladblazers

Best verkochte bladblazers

Best verkochte bladblazers

Om een weloverwogen keuze te maken in het kopen van een nieuwe bladblazer zoals bijvoorbeeld de Black & Decker BEBLV301, kun je vast een steuntje in de rug gebruiken. Je zult namelijk merken dat er talloze merken zijn die bladblazers aanbieden, met daarbij ook nog eens talloze modellen. Het is daarom een goed idee om je eens te verdiepen in de modellen die het beste worden verkocht. Bladblazers die het meeste worden verkocht, zijn namelijk meestal ook het beste van kwaliteit. Hier zetten we een aantal topbladblazers voor je op een rijtje van verschillende merken.

De Gardena ErgoJet 3000 Watt bladblazer

Deze elektrische bladblazer van het topmerk Gardena is een veelzijdige blad blazer die prima is voor professioneel en voor doe-het-zelf gebruik. Je kunt met deze tuinmachine ook bladeren opzuigen, want dit model heeft een handige zuigfunctie. Bladeren worden hiermee opgezogen en opgevangen in een opvangzak die wordt meegeleverd. De inhoud van deze opvangzak bedraagt 45 liter, waardoor je gedurende lange tijd ononderbroken kunt doorwerken. Is de opvangzak vol, dan kun je deze gemakkelijk legen, waarna de Gardena bladblazer weer gereed is voor nieuw gebruik. Het vermogen van deze tuinruimer bedraagt 3000 Watt en hij bereikt blaassnelheden van wel 310 km/u. De kabellengte bedraagt 0,3 meter.

De Black & Decker GW3030 bladblazer

Black & Decker GW3030-QS elektrische bladblazer bladzuigerDeze Black & Decker bladblazer mag zeker niet missen in de top best verkochte bladblazers. Dit model is een echte krachtpatser, want hij bereikt snelheden tot wel 418 km/u. Hierdoor is hij uiterst geschikt voor zwaardere werken en grote tuinen. Ook voor professioneel gebruik is dit een uitstekende machine. Je kunt met deze bladblazer tevens zuigen en versnipperen, wat het opruimen van de bladeren dus nog gemakkelijker maakt. Ondanks dat hij zeer krachtig is, is hij ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo weegt hij slechts 4,8 kilo en heeft hij een tweede handgreep. Ook de draagriem is erg handig. De opvangzak van 50 liter zorgt ervoor dat je lange tijd kunt doorwerken.

De McCulloch MAC GBV 345 bladblazer

Deze bladblazer van McCulloch is zeer stijlvol en gebruiksvriendelijk. Het design is mooier dan ooit en dus steel je met deze blad blazer echt de show. Dit is een benzine bladblazer, wat hem uitstekend geschikt maakt voor grote en zware klussen, alsmede voor professioneel gebruik. Deze McCulloch bladblazer weegt slechts 4,4 kilo en heeft een vermogen van 750 watt. De motor is een 25cc 2-taktmotor. Tevens kan deze stijlvolle bladruimer bladeren zuigen en versnipperen, waarna ze worden opgevangen in een 45 liter opvangzak. De benzinetank heeft een inhoud van 0,5 liter. Doordat je niet gebonden bent aan snoeren kun je gemakkelijk de hele tuin doorlopen om te werken.

De Makita BHX2501 bladblazer

Makita is een welbekend en hooggewaardeerd merk als het aankomt op bladruimers. Deze Makita bladblazer is van hoge kwaliteit zoals je dat van dit merk mag verwachten. Het toestel heeft een vermogen van 1100 watt en bereikt blaassnelheden van 234 km/u. Hij is relatief licht van gewicht met 4,5 kilo, en heeft een ruime handgreep waardoor hij zeer gebruiksvriendelijk is. Dit is een benzinebladblazer met een 4-taktmotor, in plaats van een 2-taktmotor. Dit is veel zuiniger en dus beter voor het milieu. Ook is dit model relatief stil voor een benzine bladblazer. Let op: dit tuingereedschap is enkel geschikt voor het blazen en heeft dus geen zuig- en versnipperfunctie.